- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.745
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.461
Tebrik ederimVajinusmusu yendim şimdi sizlere yardımcı olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimVajinusmusu yendim şimdi sizlere yardımcı olmak istiyorum
İnşAllah3.seansta yenersin
Ben de 3.seansta yenmiştim güzel haberlerini yaz ama burayaİnşAllah
Merhaba tebrik ederim bizde bu durumdayız bendede kanama olmadı, zar yapımız esnek olduğundan olabilir diye düşünüyorum çünkü zardan geçiyor 1buçuk 2 cm ilerisinde vajinanın. Tam ilişki olduğunda olurmu kanama bilmiyorum. Ama zaten kanama dediğimiz şey salgıladığımız sıvıyla karışan pembe bir şey. Foşur foşur gelecek bir kan değil :)Merhaba ben 4 boyu da alıyorum ama hala eşlide başaramayınca yapay p**** aldım baya kalın ve büyük olduğu için ancak 8-9 cm kadarını itebiliyorum. Bugün eşli denemede p****in %70 i girdi ama kanama yoktu git gel fazla oldu bazen kendşmş yşne çektim tam anlamıyla gerçekleşmesi için %100 mü ilerlemesi gerekiyor? Ne yaşadık bilmiyorum :) Zar vajinanın kaç cm ilerisinde?
yıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyor aslında olmaması daha iyi kendi adıma beni kan tutuyor premses bünyem :) tekrarlayamadık adet olacağım diyeMerhaba tebrik ederim bizde bu durumdayız bendede kanama olmadı, zar yapımız esnek olduğundan olabilir diye düşünüyorum çünkü zardan geçiyor 1buçuk 2 cm ilerisinde vajinanın. Tam ilişki olduğunda olurmu kanama bilmiyorum. Ama zaten kanama dediğimiz şey salgıladığımız sıvıyla karışan pembe bir şey. Foşur foşur gelecek bir kan değil :)
Bu konuda özelden yardımcı olur musunuz acabaVajinusmusu yendim şimdi sizlere yardımcı olmak istiyorum
Ah bu premses bünyelerimiz düşürdü zaten bu illete yeterli kayganlık olduğu, kendimizi sıkmadığımız sürece hiç kanama olmaması mümkün diye düşünüyorum. Biraz fizyolojik bir durum aynı zamanda elbetteyıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyor aslında olmaması daha iyi kendi adıma beni kan tutuyor premses bünyem :) tekrarlayamadık adet olacağım diye
Aa burdaymışsın zatenBu konuda özelden yardımcı olur musunuz acaba
Haha ama çok okuyamadım burayı teşekkür ederim bakıcam şimdi hepsine tek tek❤Aa burdaymışsın zaten
Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyorSiz gittiğiniz de vajinismus dereceniz neydi? Ve tedavi olarak ne yapılıyor acaba söyleyebilir misiniz? Parmak veya dilatör tarzı birşey mi
Ben gittim dün Nazife hanıma. Muayene etti ve vajinismusumun çok hafif derecede olduğunu söyledi bazı tavsiyeler verdi öyle deneyin olmazsa gel zaten 2 seans da biter seninkisi dedi.Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyor
Çok güzel yazmıssınız Allâh razı olsun... Çok yararlı bilgiler gerçekten ben de bir buçuk yıldır bu sorunla mücadele ediyorum benim zor da olsa ilşki oluyor ama çok zorlanıyorum hala.. İstek de sıfır. bu normal mi sizce@akakakka bak canımm hepimiz bunları uyguladık
Zor olduğu için isteksizlik olmssı çok normal zamanla istekli olursunÇok güzel yazmıssınız Allâh razı olsun... Çok yararlı bilgiler gerçekten ben de bir buçuk yıldır bu sorunla mücadele ediyorum benim zor da olsa ilşki oluyor ama çok zorlanıyorum hala.. İstek de sıfır. bu normal mi sizce
Ay inşallah parmak egzersizi yapabiliyorum ama dilatör almamıstım şimdi siparişini verdim... Kolaylıkla olana kadar da ilşkiye de girmeyeceğim ne zamanki dördüncü dilatörü rahatça alabilirim işte o zaman deneyecegim bıktım gerçektenZor olduğu için isteksizlik olmssı çok normal zamanla istekli olursun
Dilatörlerin gelsin bence sen kolayca ve hızlıca yapabileceksinAy inşallah parmak egzersizi yapabiliyorum ama dilatör almamıstım şimdi siparişini verdim... Kolaylıkla olana kadar da ilşkiye de girmeyeceğim ne zamanki dördüncü dilatörü rahatça alabilirim işte o zaman deneyecegim bıktım gerçekten
İnşallah..deneyecegim bakalım sonuçları yazarım çok teşekkür ederim cereser cesaret veriyorsunDilatörlerin gelsin bence sen kolayca ve hızlıca yapabileceksin