VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Biz dün gece denedik ve eşim kası geçebildi :) git gel yaptıramadım korkumdan ama başarıyoruz galiba 🥰 Daha rahat ve gerçek ilişki icin önerisi olan var mı??
Dilatör egzersizini de ciddiye alın yoksa bu iş bitmez :

Canım girişi geçtikten sonrasi biraz daha kolay gibi. Özellikle iyi ıslanmışsa problemsiz oluyor. Üstelik bir de sen dilatorle öncesinde yapıyormuşsun. Ben dilator ya da parmak kullanmıyorum. O yüzden girerken biraz baskı oluuor. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Daha sonra da zaten çok yavaş şekilde ben hareket ediyorum. Bir süre sonra içerisi iyice kayganlasiyor. Sen öncesinde dilatoru muhtemelen kayganlasitiricili kullaniyorsundur. Kayganlasiyordur orası. Hareket etmek daha kolay olabilir muhtemelen. Ama esinden rica et yavaş yavaş gelip gitsin. Ama bir anda sonuna kadar girip girip çıkarmasın. Mesela 2 cm gitsin gelsin, sonra 3 cm. İslandikca da yavaş yavaş tamamıyla git gel yapsın. Sen zaten canın yanar gibi olursan durdurursun, yonlendirirsin

Canım girişi geçtikten sonrasi biraz daha kolay gibi. Özellikle iyi ıslanmışsa problemsiz oluyor. Üstelik bir de sen dilatorle öncesinde yapıyormuşsun. Ben dilator ya da parmak kullanmıyorum. O yüzden girerken biraz baskı oluuor. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Daha sonra da zaten çok yavaş şekilde ben hareket ediyorum. Bir süre sonra içerisi iyice kayganlasiyor. Sen öncesinde dilatoru muhtemelen kayganlasitiricili kullaniyorsundur.
Kayganlasiyordur orası. Hareket etmek daha kolay olabilir muhtemelen. Ama esinden rica et yavaş yavaş gelip gitsin. Ama bir anda sonuna kadar girip girip çıkarmasın. Mesela 2 cm gitsin gelsin, sonra 3 cm. İslandikca da yavaş yavaş tamamıyla git gel yapsın. Sen zaten canın yanar gibi olursan durdurursun, yonlendirirsin

sağ ol canım önerilerin icin🥰 yani git gel yaparak mı ilerlesin? hep daha fazla? ıslanma oluyor da o an ki korkuyla sanki kayboluyor.. ama demek ki kaybolmamış yoksa canım yanardı herhalde ..

sağ ol canım önerilerin icin🥰 yani git gel yaparak mı ilerlesin? hep daha fazla? ıslanma oluyor da o an ki korkuyla sanki kayboluyor.. ama demek ki kaybolmamış yoksa canım yanardı herhalde ..

Ben o şekilde git gel yaparsk aşmıştım canım. Bir de ben altta olduğum pozisyonda denedim baslarda. İçerde acı hissettim ama ben zaten kolay ıslanamiyordum. Muhtemelen ondan oldu acı. Zaten vajinismusu yenen arkadaşlara sorduğumda onlar da bunu söylediler. Bir de şu ayrıntıyı da söyleyeyim. Eşim konuşturdu beni ilişki esnasında. tabi benim zihnim tamamen uzaklasmadi iliskiden. Bir de ben o zamanlar kasları zaten kolay kolay gevsetemiyordum. O kaslara odaklana odaklana gevsetmeye çalıştım hep. Bir süre sonra daha kolay gevsetmeye başladım. Eşin bir muhabbet açabililir. Ama hep seni konuşturacak bir seuler olmasi daha iyi olur.

Bir de canım başıma gelen bir şeyi söyleyeyim. Dediğim gibi ben ilişki öncesi egzersiz yapmıyorum, girişte de baskı hissedince yavaş yavaş oturuyorum. Üstte olduğum için kontrol bende oluyor. Biraz yorucu ama zihnim daha rahat. Sana söylediğim şekilde önce yaklaşık 2 cmlik falan hareket ediyorum. Sonra zaten orası kayganlasmaya ve genişlemeye başlıyor. Bir gün yanlislikla çıktı. Tekrar girdirirken şok oldum. Ne acı vardı ne kasılma. Girdiğini anlamadım bile. Aslında senin dilatorle yaptığın da bu. Öncesinde sen orayı genisletiyorsun, islatiyorsun. Bir de eğer bu gevşetme işini halledersen sorun kalmayacaktır. Eşin hareket ettiği zaman bazen kasabilirsin. Gevsetme işini halletmenden kastım bu. Ama inşallah yaşamazsın bunu. Kolaylıkla okur biter de huzura erersin esinle birlikte :)

Canım demek ki sen kendini çok rahat bırakamıyorsun bazen... Siz ne zamandır böylesiniz?
15-20 gündür p.’le deniyoruz işte böyle oluyor. Sanırım eşliye geçtim diye dilatör çalışmasını azaltmamam gerekiyor. yani mesela eşimle denerken bir kısmı girdiğinde baskı hissetsem de ona devam et diyorum o da diyor ki bacaklarını kapatıp beni itiyorsun yani dilim devam et dese de bacaklarımı farkında olmadan kasmaya devam ediyorum:KK43:

KızLar Vajinada duvar yok o sadece Beyninizn oynadığı oyun
Oradan Kocaman bebek çıkıyor

Aparatların her boyu giriyor ve vajinamız ona göre şekil alıyor
Aparat Çalışırken
Vajina ve Aparata Bolca Bebe yağı sürün.Sert bir zemine uzanın bacaklarınızı açın Aparatı girişe yerleştirin derin bir nefes alın ve vajina kaşlarını bu esnada sıkın (sanki çiş tutuyor gibi)
Sonra hafif hafif nefes verin üfleyerek o esnada sıktığınız vajina kaslarını bırakın (sanki tuttuğunuz çişinizi yapıyormuş gibi düşünün) ve aparatı ittirin
O zaten yolunu bulacak

H Hegem1451 1.sayfayı oku canım

Kizlar, eşli denedim. İlk defa oldu aylar sonra, agrı hiss etmedim, ama kendimi kasıyordum. Umarım sonrakı ilişkilerde yeneriz kasmamayı .Pozisyon olarak ben üstteydim, sonra bacaklarım agrıdığı için ben alta geçtim. Adım-adım egzersizle yaparsanız mutlaka başaraksınız buna inanın 😍

15-20 gündür p.’le deniyoruz işte böyle oluyor. Sanırım eşliye geçtim diye dilatör çalışmasını azaltmamam gerekiyor. yani mesela eşimle denerken bir kısmı girdiğinde baskı hissetsem de ona devam et diyorum o da diyor ki bacaklarını kapatıp beni itiyorsun yani dilim devam et dese de bacaklarımı farkında olmadan kasmaya devam ediyorum:KK43:

Canim ben dilator tecrübe etmedim ama şunu söyleyeyim: kadın iyice şehvet hissetmeye başlayıp islanirsa vajina kasları gevsiyormus ve vajina ici genisliyormus. Bende ıslaklık yetmiyor kayganlasitirici kullaniyorum. Sonrasında da direkt uzvun üstüne oturuyorum. Başta baskı hissediyorum. Ama yavaş yavaş oturup birkaç gel gitten sonra kayganlastirici işini yapmaya başlıyor, vajina içi de iyice genişliyor. O kaslara hakim olup sıkmadıgım sürece aci falan olmuyor. Sadece alttaki pozisyonda bir seyi mi eksik yapıyoruz bilmiyorum onda acı hissediyorum.
daha önce birine daha söyledim. O git gel hareketinden sonra vajina genişliyor dedim ya. Biz denerken uzuv yanlışlıkla cikti. Tekrar girdirirken aci ya da kasılma hissetmedim. Hatta girdiğini anlamadım bile.

Sen dilatoru bırakma. Benim ilk başta penisle yaptığımı sen dilatorle yapıyorsun zaten. İlişki öncesi hazır olduğunda dilatorle 5-6 dakika egzersiz yap. İyice ıslansın ve genişlesin orası. Sonra eşle denemeye geç.

Kizlar, eşli denedim. İlk defa oldu aylar sonra, agrı hiss etmedim, ama kendimi kasıyordum. Umarım sonrakı ilişkilerde yeneriz kasmamayı .Pozisyon olarak ben üstteydim, sonra bacaklarım agrıdığı için ben alta geçtim. Adım-adım egzersizle yaparsanız mutlaka başaraksınız buna inanın 😍

Tebrik ederim 👏👏 üstte olmak yoruyor insanı. Ben altta zorlanıyordum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle önce üstte deneyip sonradan alta gecmeyi düşünüyorum. İnşallah umduğum gibi olur 😅😁

Çoookk sevindimmmm gözün aydın canım 🎀
Artık sende özgürsün 🕊

Ben eşli de bebek yağı kullanıyordum ama malesef sonuç alamıyordum.. Aparatla çalışırken aparata kayganlaştırıcı sürdüm 10 dakika kadar 3 ve 4. Aparatı kullandım daha sonra eşliye geçtim ve eşime bebek yağı sürdüm.. İçerde kayganlaştırıcı olduğu için kolayca kaydı gitti tavsiye ederim 🤗🤗

Ben eşli de bebek yağı kullanıyordum ama malesef sonuç alamıyordum.. Aparatla çalışırken aparata kayganlaştırıcı sürdüm 10 dakika kadar 3 ve 4. Aparatı kullandım daha sonra eşliye geçtim ve eşime bebek yağı sürdüm.. İçerde kayganlaştırıcı olduğu için kolayca kaydı gitti tavsiye ederim 🤗🤗
Canım Ben kayganlaştırıcı tavsiye etmem mesela aşırı yanma hissi veriyor çünkü bebekyağı daha güzel bolca sürünce kayganlaştırıcıdan daha iyi his veriyor birde vajinismus olan kadınların geneli çocuk sahibi olmak istedikleri için kayganlaştırıcı değil bebekyağı kullanmalılar bebekyağı engel değilmiş..

Tebrik ederim canım. Arkadaşlara anlatmak istediğim şeyi yapmışsın. İnşallah bundan sonrası daha da iyi olacak :)

Canım Ben kayganlaştırıcı tavsiye etmem mesela aşırı yanma hissi veriyor çünkü bebekyağı daha güzel bolca sürünce kayganlaştırıcıdan daha iyi his veriyor birde vajinismus olan kadınların geneli çocuk sahibi olmak istedikleri için kayganlaştırıcı değil bebekyağı kullanmalılar bebekyağı engel değilmiş..

Merhaba canım. Bunu ilk kez duydum. Bazen yanma hissediyordum ilişki sonrası. Sebebi kayganlasitirici olabilir demek ki. Peki bebeyaginin yapısı nasıl? Bildiğin yağ gibi mi? Yıkayınca kolayca çıkıyor mu acaba?

Merhaba canım. Bunu ilk kez duydum. Bazen yanma hissediyordum ilişki sonrası. Sebebi kayganlasitirici olabilir demek ki. Peki bebeyaginin yapısı nasıl? Bildiğin yağ gibi mi? Yıkayınca kolayca çıkıyor mu acaba?
Dalin Bebek yağı çoook güzel ..
Amaca bağlı olarak bebek yağı kullanımı değişkenlik gösterir. Örneğin saç için kullanılmak istendiğinde öncelikle saçları saf su ile nemlendirmek gerekir. Daha sonra bebek yağı saçlara hafif dokunuşlarla sürülebilir. Çatlamış dudaklar için ise 1 tatlı kaşığı bebek yağı ile beraber 2 damla limon ve çay kaşığı ucuyla şeker karıştırmak suretiyle kullanılabilir. Bu karışım dudaklara uygulanmak suretiyle, çatlaklar giderilerek canlı ve parlak dudaklara sahip olmak mümkün.
Ayrıca stresin önüne geçebilmek için bileklere ve alın bölgesine sürülebilir. Kan dolaşımını hızlandırmak suretiyle vücudun stresten uzak bir yapıya ulaşmasına imkân tanır. Aynı işlem sürmek suretiyle gözaltındaki morluklar için kullanılabilir. Yatmadan önce topuklara ya da çatlamış kısımları sürerek, sabaha kadar bu bölgenin yumuşacık hale gelmesine olanak verebilirsiniz.

X