VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Canım aparatın 3.boy aparat ben 3.boy ile iyice alıştırma yaptıktan sonra eşliye geçmiştim ..
Penis çok daha büyük ve kalın diye yapamayacağımı o yüzden 4.boyuda çalışmam gerektiğini düşündüm önce...
Sonra asıl mevzuu büyüklük küçüklük değildi oraya bşylerin girebileceğini görmekti beynimin buna inanmasıydı...kendimi penisin vajina için yaratılmış bi organ olduğunu aparatın plastik penisin ise et parçası olduğunu düşünerek cesaretlendirdim sende o şekilde düşün..beynini buna ikna et ..bebe yağı vs. Muhakkak kullanmalısın..
Teşekkür ederim ilgilendiğin için canım sende uyusturucu krem kullanıyomuydun egzersizlerde yada iliskinde
Ben suan ondan cesaret alabiliyorum onsuz deneyenem bile
Dediğin gibi 2 gün aparatla çalıştım önce sevincten uctum sonra penis daha kalın diye cesaretimi yine yitirdim bide benim egzersizlerimi esim yapıyo o yüzden ben üstte ilişki deneyemem kontrolun onda olması lazım altta zorlanmam denerken demi...
Yağ kullaniyodum ama kayganlastırıcı sipariş ettim şimdi bide onunla deniycem artık

Bugün aylar sonra ilk defa vemcaineyle deneyeceğiz çok korkuyorum. Tedirginim fazlasıyla. Asla egzersiz falan yapamıyorum Yapmadım da öncesinde bi operasyon geçirmiştim beni fazlasıyla itiyor çünkü. Önerisi olan var mı 😭😭😣

Onun ücreti fazla oldugu icin almadim ben eczacı jetex diye bi krem önerdi etkisi çok iyi onunla yapabildim bende ama her gün stresle yapabilirmiyim diye korkum var bugun biraz tahris olmustum denenedim zeytinyagi kullaniyorum bide daha rahat oluyo
Bende jetex kullandım 3 kere hiç fayda etMedi 😔 şimdi de bi vemcain i denesem mi diye düşünüyorum

Bende jetex kullandım 3 kere hiç fayda etMedi 😔 şimdi de bi vemcain i denesem mi diye düşünüyorum
Canım jetex çok etkili aslında birsürü insan lazerde de kallnıyo öve öve bende çok faydasını görüyorum zaten tamamen narkoz almış gibi uyusacagini düşünme hissediyosun yine ama daha hafif irkilecek kadar çok hissetmiyosun sadece
Spreyde al oda var bende önce jetex suruyorum 5 dakika üstüne strecle kapatiyorum sonra 2 3 fıs sprey sıkıyorum 5 dakika yine kapatıyorum 10 dakikada uyusmus oluyo zaten üstünü kesin strecle kapat ama o zaman etkili oluyo

Bugün aylar sonra ilk defa vemcaineyle deneyeceğiz çok korkuyorum. Tedirginim fazlasıyla. Asla egzersiz falan yapamıyorum Yapmadım da öncesinde bi operasyon geçirmiştim beni fazlasıyla itiyor çünkü. Önerisi olan var mı 😭😭😣
Canım korkma bende 1 yıldır boş boş korkarak durdum sonra 2 3 gün spreyle egzersize basladım cesaret geldi 1 yilda gelmeyen cesaret hemde...
Bos durmak yılları alıyo sadece bu kendi kendine gecen bi hastalık değil malesef her korkumuzda olduğu gibi bununda üstüne giderek yenmemiz lazım
Bak ben 2 gün ara verdim egzersize simdi senin gibi yine korkuyorum halbuki yaparken cesaret geliyo ertelemek yasak bize

Canım korkma bende 1 yıldır boş boş korkarak durdum sonra 2 3 gün spreyle egzersize basladım cesaret geldi 1 yilda gelmeyen cesaret hemde...
Bos durmak yılları alıyo sadece bu kendi kendine gecen bi hastalık değil malesef her korkumuzda olduğu gibi bununda üstüne giderek yenmemiz lazım
Bak ben 2 gün ara verdim egzersize simdi senin gibi yine korkuyorum halbuki yaparken cesaret geliyo ertelemek yasak bize
İkincide cok zorlanıyorum o duvari aşamıyorum 2 gündür güvenim gidiyor resmen😞

İkincide cok zorlanıyorum o duvari aşamıyorum 2 gündür güvenim gidiyor resmen😞
Hayır hayır sakın gitmesin nefes al ve verirken kendini uykuya dalıyo gibi rahat bırak o anda ityir alırken bekle verirken ittir bol bol yağ sür kullandığın aparat plastik oldugu için serttir muhtemelen bide benim gibi bi allık fircasına pamuk sarıp strrclemeyi denesen olur mu çünkü dokusu yumusak oluyo daha rahat edersın belki denemekte fayda var canım
Çünkü afedersin penisin baş kısmıda yumusak bi et parcası oldugu icin plastik daha zorlayıcı olabilir benim fikrim tabi

Hayır hayır sakın gitmesin nefes al ve verirken kendini uykuya dalıyo gibi rahat bırak o anda ityir alırken bekle verirken ittir bol bol yağ sür kullandığın aparat plastik oldugu için serttir muhtemelen bide benim gibi bi allık fircasına pamuk sarıp strrclemeyi denesen olur mu çünkü dokusu yumusak oluyo daha rahat edersın belki denemekte fayda var canım
Çünkü afedersin penisin baş kısmıda yumusak bi et parcası oldugu icin plastik daha zorlayıcı olabilir benim fikrim tabi
Anlamiyorum birinci rahatlıkla kayıp gidiyor ıkıncide resmen bi duvar var acaba icinde birşeymi varda engel oluyor korkuyorum ne bilim aklıma binbirtürlü şey geliyo

Çok çok haklısın ama o içimde hiç arzu istek kalmadı nasıl olacak kafam allak bullak psikolojik olarak mahvoldum🥺😭

Anlamiyorum birinci rahatlıkla kayıp gidiyor ıkıncide resmen bi duvar var acaba icinde birşeymi varda engel oluyor korkuyorum ne bilim aklıma binbirtürlü şey geliyo
Hayır canım hiç bişey yok o bizim korkumuz ayna al eline sonra çisini tutar gibi sık vajinana bi bak nasıl kapanıyo göreceksin sonra bide tam tersi cisini yapar gibi ikın gevse bide öyle bak nasıl aciliyo ordaki delik biz kaygımızı kontrol edemedigimiz için kendimiz kapatıyoruz ve ilerlemiyo çünkü ben esime yaptırıyorum ya hafif baskı hissedince kasıldıgım an eşim ilerlemiyo nefes al rahatla diyo o an cekmiyorum ama aparatı beni konusturuyo o an kendimi gevsetmis oluyorum bi bakıyorum içimde
Cesareti nasıl ver kendine biliyomusun dün yaptığım şeyi bugün kapalı girmiyo yapamıyorum diyorum ben halbuki kapalı olsa dünde girmezdi kapatan benim biziz böyle düşün müzik aç kendine uyur gibi boş bırak vücudunu tamam mı vazgecme sakın ❣

Son düzenleme:
Çok çok haklısın ama o içimde hiç arzu istek kalmadı nasıl olacak kafam allak bullak psikolojik olarak mahvoldum🥺😭
Seni çok iyi anlıyorum bende henüz egzersiz asamasindayım aşmış biri degilim aynı duyguları yaşadığımızı bil şuan kolay değil biliyorum ama inan bana yapana kadar zor sadece bi kere yapınca muhtesem bi cesaret inanc güç geliyo insana doktora gitme şansın yoksa kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız 1 yil oldu benimde daha simdi aklım basima geldi 1 yıl az değil insan ömründe ve bunun gibi bi çok yılimız heba olabilir farkinda olmadan bugün yarın ertelerken yapmayalım bunu kendimize hadi güclen kendin için lütfen...
Ben doğumdan da çok korkarım mesela ama diyorum ki insanlar 1.cocukta o doğum sancıları vs. Acıları cektikleri halde 2.cocugu tekrar istiyolar demek ki hic bi acı sonsuz değil geciyo ve bitiyo sonra güzelliklerini yasamaya başlıyosun...❣
Herkesin canı tatlı kim ister acıyı ama demek ki bu öldüren bi acı değil... Güc ver kendine ❣

Hayır canım hiç bişey yok o bizim korkumuz ayna al eline sonra çisini tutar gibi sık vajinana bi bak nasıl kapanıyo göreceksin sonra bide tam tersi cisini yapar gibi ikın gevse bide öyle bak nasıl aciliyo ordaki delik biz kaygımızı kontrol edemedigimiz için kendimiz kapatıyoruz ve ilerlemiyo çünkü ben esime yaptırıyorum ya hafif baskı hissedince kasıldıgım an eşim ilerlemiyo nefes al rahatla diyo o an cekmiyorum ama aparatı beni konusturuyo o an kendimi gevsetmis oluyorum bi bakıyorum içimde
Cesareti nasıl ver kendine biliyomusun dün yaptığım şeyi bugün kapalı girmiyo yapmıyorum diyorum ben halbuki kapalı olsa dünde girmezdi kapatan benim biziz böyle düşün müzik aç kendine uyur gibi boş bırak vücudunu tamam mı vazgecme sakın ❣
İşte malesef ikinci hiç girmedi daha acı hissediyorum iğne gibi batıyor 3 saatir uğraşıyorum yaa☹️

İşte malesef ikinci hiç girmedi daha acı hissediyorum iğne gibi batıyor 3 saatir uğraşıyorum yaa☹️
Esinle yapmayı denedin mi hic egzersizi destek olur mu sana..
Ben sahsen agdayı bile kendim yapınca dayanamıyorum ama kuaföre gidince daha dayanıklı oluyorum kendimi ona bırakınca
Çünkü ben kendime kıyamıyorum
Herkes farklı tabi kimide kendi daha rahat yapıyo ama ben yapamam eşim konusarak yaptığı için aklım dağılıyo daha iyi yapıyorum

Esinle yapmayı denedin mi hic egzersizi destek olur mu sana..
Ben sahsen agdayı bile kendim yapınca dayanamıyorum ama kuaföre gidince daha dayanıklı oluyorum kendimi ona bırakınca
Çünkü ben kendime kıyamıyorum
Herkes farklı tabi kimide kendi daha rahat yapıyo ama ben yapamam eşim konusarak yaptığı için aklım dağılıyo daha iyi yapıyorum
Yok canım benim kontrolumun altında olması bana daha cok rahatlık veriyor.. ama ben rahat olduğumu düşünüyorum kasmıyorum bilmiyorum neden engel oluyo birinciyi sokar gibi ikinciyi sokuyorum baya ilerliyor sonra duruyor anlayamiyorum. Birinci öyle kolay kaydı gitti ki bende sandım hepsi böyle kayıp gidecek ama😞😞😞

X