VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Bebek yağının faydaları saymakla bitmez. Bebeklerin hassas cildini korurken ayrıca yetişkinlerin daha taze ve sağlıklı bir cilt yakalamasına imkân vermektedir. Ayrıca makyaj ve boya çeşitleri sağlıklı şekilde çıkarılabilir.

Tebrik ederim 👏👏 üstte olmak yoruyor insanı. Ben altta zorlanıyordum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle önce üstte deneyip sonradan alta gecmeyi düşünüyorum. İnşallah umduğum gibi olur 😅😁
merhaba sanırım sizde benim gibi egzersizlerden korkuyorsunuz...penisle nasıl yaptıgınızı özelden yazabilirmisiniz...ben yuzustu pozisyonda sadece başını alabiliyorum :KK61:

Dalin Bebek yağı çoook güzel ..
Amaca bağlı olarak bebek yağı kullanımı değişkenlik gösterir. Örneğin saç için kullanılmak istendiğinde öncelikle saçları saf su ile nemlendirmek gerekir. Daha sonra bebek yağı saçlara hafif dokunuşlarla sürülebilir. Çatlamış dudaklar için ise 1 tatlı kaşığı bebek yağı ile beraber 2 damla limon ve çay kaşığı ucuyla şeker karıştırmak suretiyle kullanılabilir. Bu karışım dudaklara uygulanmak suretiyle, çatlaklar giderilerek canlı ve parlak dudaklara sahip olmak mümkün.
Ayrıca stresin önüne geçebilmek için bileklere ve alın bölgesine sürülebilir. Kan dolaşımını hızlandırmak suretiyle vücudun stresten uzak bir yapıya ulaşmasına imkân tanır. Aynı işlem sürmek suretiyle gözaltındaki morluklar için kullanılabilir. Yatmadan önce topuklara ya da çatlamış kısımları sürerek, sabaha kadar bu bölgenin yumuşacık hale gelmesine olanak verebilirsiniz.

İnternette kayganlastirici için zararlı diyenler de var bebeyagi,zeytinyağı vb şeyler için de zararlı diuenler de var. Doktorlara da güven yok 😔

merhaba sanırım sizde benim gibi egzersizlerden korkuyorsunuz...penisle nasıl yaptıgınızı özelden yazabilirmisiniz...ben yuzustu pozisyonda sadece başını alabiliyorum :KK61:

Vajinismusu yenme sürecini mi merak ediyorsun canım?

BEBE YAĞI: Bebe yağı, adı üzerinde bir “yağ” olduğu için ıslaklık hissini size uzun süre yaşatabilir seks sırasındaki sürtünme ve ısınma yüzünden yağın dokusu değişerek hacmini yitirip su kıvamına gelecektir. Bu da fazlaca kayganlaşan bir seks deneyimi demektir. M Meyaski

İnternette kayganlastirici için zararlı diyenler de var bebeyagi,zeytinyağı vb şeyler için de zararlı diuenler de var. Doktorlara da güven yok 😔
Bebekler için üretildiği için her hangi bir kimyasal içermiyor ki zararlı olsun ..

Bebekler için üretildiği için her hangi bir kimyasal içermiyor ki zararlı olsun ..

Yağların yapısı kalın oluyor diye okudum canım. Vajinada bir yeri tikiyormus da aklımda değil şu an nereyi tıkadigi. Ama yani sonuç itibariyle ne olursa olsun ya kayganlastirici ya bebeyagi kullanmak gerekiyor. İnşallah ona da gerek kalmaz bir gün 😔

Canım Ben kayganlaştırıcı tavsiye etmem mesela aşırı yanma hissi veriyor çünkü bebekyağı daha güzel bolca sürünce kayganlaştırıcıdan daha iyi his veriyor birde vajinismus olan kadınların geneli çocuk sahibi olmak istedikleri için kayganlaştırıcı değil bebekyağı kullanmalılar bebekyağı engel değilmiş..
Kayganlaştırıcı da yanma hissi olmadı hiç.. İlk giriş için her yol mubahtır bence ☺️ dalin bebek yağı ile defalarca denedik yolu bulamadık 🙈 Bir de pozisyon çok önemli bence..

evet...cünkü bende egzersiz yapma özürlüyüm...penis dqha sempatik geliyor

Canim en iyisi burdan yazayım. Merak edenler de görürler okurlar. Ben ilk olarak doktora gidip vajinaya baktırdım. Bir sorun yoktu. Biz o doktorla uyusamadik. Bir de zaten yaşadığım şehir küçük ve burda doktor bulamadım. Gittiğim doktor çevre illerden birindeydi. O iş olmayınca eşim dayisini aradı. Onun da bir arkadaşı varmış vajinismus sorunu yasayanlara yardımcı olmuş. Onun numarasını alıp iletişime geçtik. Çok detay veremeyeceğim çünkü bayağı uzar gider. Eşime sen şu kadar Fatiha oku şu kadar ihlas oku şu kadar da salavat çek dedi. Bana da şu kadar euzubesmele şu kadar salavat çek dedi. Biz her hafta aradık adamı oldu olmadı falan bunlardan haberdar ettik. Yaklaşık 26-27 gün sürdü bu süreç. Toplamda iki kez de bir Allah dostunun, evliyanın mezarını ziyaret edip orda fatihalar okuyup salavatlar çektik. Dua ettik, orda yatan kişilerden değil Allah'tan istedik. Burası çok önemli!!
Bir de bunu daha önce soran arkadaslara söylemeyi unuttum. Bu 26-27 günlük sürede bayağı gelişme yaşamıştık biz. Değdiği an irkilirken bir süre sonra baskıyı fazla hissettiğim zaman kasılmaya başladım sadece. Bir de başlarda esimi sürekli iterken onun canını yakarken bir süre sonra bu kadar aşırı tepkiler vermemeye başladım.

Bir de biz tam ilişkiye girmeden birkaç gun önce bir tanidik vesilesiyle bir ablayla konuştum. O da daha önce birine bu konuda yardımcı olmuş. Onun tavsiyesiyle aktardan organik çörekotu yağı bulduk. Organik olması önemli. O yoksa zeytinyağı kullan dedi ama o da organik olmalı. Bizim bulduğumuz çörek otu yağını aktar kendisi yapıyormuş. Güvenerek aldık. Ona belli sayılarda bazı sureleri okuyup ufledim. Eşim de masaj yaptı. Bunu 2-3 kez denedik. O yağ hala duruyor.
26-27 gün boyunca tesbihatı çektik, son 2-3 gün de yağı sürdük denedik. En son oldu çok şükür.

Şu an kim ne düşünür ne der umursamadan yazdım canım. Ben bu şekilde yendim. Birçok kişi doktorla ya da evde kendisi egzersiz yaparak yenmiş. Ben parmak bile durtmedim oraya. O haldeyken şimdi bu haldeyim. Ve ilk tam ilişkiye girdikten sonra zihnimde hep acaba yine yapabilir miyim? Ya yapamazsam dedim durdum. Ama her seferinde daha iyisini yaptım. Son birkaç denemede altta olduğum pozisyonda zorlanıyorum sadece. Ama daha önce denediğimde o pozisyonda da rahat etmiştim. Şimdi onun için çözüm düşünüyorum nasıl yapsam diye. Onu da halledeceğim inşallah :)

Canim en iyisi burdan yazayım. Merak edenler de görürler okurlar. Ben ilk olarak doktora gidip vajinaya baktırdım. Bir sorun yoktu. Biz o doktorla uyusamadik. Bir de zaten yaşadığım şehir küçük ve burda doktor bulamadım. Gittiğim doktor çevre illerden birindeydi. O iş olmayınca eşim dayisini aradı. Onun da bir arkadaşı varmış vajinismus sorunu yasayanlara yardımcı olmuş. Onun numarasını alıp iletişime geçtik. Çok detay veremeyeceğim çünkü bayağı uzar gider. Eşime sen şu kadar Fatiha oku şu kadar ihlas oku şu kadar da salavat çek dedi. Bana da şu kadar euzubesmele şu kadar salavat çek dedi. Biz her hafta aradık adamı oldu olmadı falan bunlardan haberdar ettik. Yaklaşık 26-27 gün sürdü bu süreç. Toplamda iki kez de bir Allah dostunun, evliyanın mezarını ziyaret edip orda fatihalar okuyup salavatlar çektik. Dua ettik, orda yatan kişilerden değil Allah'tan istedik. Burası çok önemli!!
Bir de bunu daha önce soran arkadaslara söylemeyi unuttum. Bu 26-27 günlük sürede bayağı gelişme yaşamıştık biz. Değdiği an irkilirken bir süre sonra baskıyı fazla hissettiğim zaman kasılmaya başladım sadece. Bir de başlarda esimi sürekli iterken onun canını yakarken bir süre sonra bu kadar aşırı tepkiler vermemeye başladım.

Bir de biz tam ilişkiye girmeden birkaç gun önce bir tanidik vesilesiyle bir ablayla konuştum. O da daha önce birine bu konuda yardımcı olmuş. Onun tavsiyesiyle aktardan organik çörekotu yağı bulduk. Organik olması önemli. O yoksa zeytinyağı kullan dedi ama o da organik olmalı. Bizim bulduğumuz çörek otu yağını aktar kendisi yapıyormuş. Güvenerek aldık. Ona belli sayılarda bazı sureleri okuyup ufledim. Eşim de masaj yaptı. Bunu 2-3 kez denedik. O yağ hala duruyor.
26-27 gün boyunca tesbihatı çektik, son 2-3 gün de yağı sürdük denedik. En son oldu çok şükür.

Şu an kim ne düşünür ne der umursamadan yazdım canım. Ben bu şekilde yendim. Birçok kişi doktorla ya da evde kendisi egzersiz yaparak yenmiş. Ben parmak bile durtmedim oraya. O haldeyken şimdi bu haldeyim. Ve ilk tam ilişkiye girdikten sonra zihnimde hep acaba yine yapabilir miyim? Ya yapamazsam dedim durdum. Ama her seferinde daha iyisini yaptım. Son birkaç denemede altta olduğum pozisyonda zorlanıyorum sadece. Ama daha önce denediğimde o pozisyonda da rahat etmiştim. Şimdi onun için çözüm düşünüyorum nasıl yapsam diye. Onu da halledeceğim inşallah :)
canım çok teşekkür ederim ne mutlu sana...bende çok dua ediyorum ..rabbim hepimizi güldürsün inşallah ...tekrar teşekkür ederim cevap verdiğin için..:KK200::KK200:

canım çok teşekkür ederim ne mutlu sana...bende çok dua ediyorum ..rabbim hepimizi güldürsün inşallah ...tekrar teşekkür ederim cevap verdiğin için..:KK200::KK200:

Ne demek canım rica ederim. Kolay bir süreç degil. Izdıraplı geçiyor. İnşallah bu derdi yaşayan herkes kurtulur bir an önce :)

Adetim gelecek gibi bide vajinamda ağrı var yapasım yok egzersizleri. Ama adetim çok dengesiz sürekli kahverengi akıntım geliyor
Benim adetim düzenli ama 11 gün oldu reglm biteli ama yumurtalıklarımda 4 gündür ağrı var adet ağrısı gibi hic olmazdı böyle üşüttüm mü acaba erken regli mi olcam bilemedim

X