VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Merhaba kızlar,
Sırf jnci jnci ye teşekkür etmek ve destek olup destek vermek için üyelik aldım bugün. Ben burada yazanları uygulayarak 1. Dilatörü alabildim fakat 2. Dilatörün hepsini alamıyorum sanki orada birşeye çarpıyor gibi oldu, zorladım biraz ama fayda etmedi hatta tahriş ettim sanırım 2 gün devamlı wcye taşındım enfeksiyon mu oldu anlamadım. Benim sorum şu: dilatörleri içeri iterken hangi açıyla itiyorsunuz? Yani yatağa paralel mi mesela yoksa biraz aşağı doğru mu? Yönü bulamadığımı düşünüyorum çünkü 🙈

Merhaba kızlar,
Sırf jnci jnci ye teşekkür etmek ve destek olup destek vermek için üyelik aldım bugün. Ben burada yazanları uygulayarak 1. Dilatörü alabildim fakat 2. Dilatörün hepsini alamıyorum sanki orada birşeye çarpıyor gibi oldu, zorladım biraz ama fayda etmedi hatta tahriş ettim sanırım 2 gün devamlı wcye taşındım enfeksiyon mu oldu anlamadım. Benim sorum şu: dilatörleri içeri iterken hangi açıyla itiyorsunuz? Yani yatağa paralel mi mesela yoksa biraz aşağı doğru mu? Yönü bulamadığımı düşünüyorum çünkü 🙈
Canım öncelikle teşekkür ederim 💕
Tahriş etmiş olabilirsin
Dilatörü içeriye iterken hafif aşağıdan yapacaksın o yolunu bulacak zaten eğer sen güzelce yağlayıp nefes alışverişini güzel yaparsan 🙏🏼

Bende ikincide takıldım sanki engel var gibi tekrar denicem bugün. Ama 1inciyi tekrar denerken yine kasılıyorum sendede oluyormu?

Her türlü deniycez bende altta deniycem bakalım canım bu kadarı oldu devamı gelir benimde yanmam ağrım oldu ertesi günü geçti git gellere başladık bakalm ufaktan.aslında kasmıyosan daha rahat olur bacaklarını gün içinde açık tut egzersiz yapar gibi
Canım aynen kasmadığın an zevkte alıyorsun .
Zaten her şey hemen bir anda olmuyor yavaş yavaş 🌼🌼

jnci jnci

Canım ben daha önce de yazmıştım ama adımı etkiletleyin deyince tekrar yazmak istedim. Bu kez kısaca sorayım: ben aparatla parmakla vs denemeden aştım bunu. Sen penisle denemeye geçtiysen vajinismus bitmiştir gibi bir sey demişsin bir arkadaşa. Bunu bana da birkaç kişi söyledi. Benim sorunum başlangıçta baskı hissetmem. O baskı hissi yüzünden yavaş yavaş beraber olabiliyoruz. Bir de senin tavsiye ettiğin kadının üstte olduğu pozisyonu deniyoruz. Bir aure git gel yaptıktan sonra alışmaya başlıyorum ben.
Bunu nasıl aşabilirim acaba? Girişte zorlandığım için penis fazla çıkıp tekrar girince yine kasiliyorum. Bundan kurtulsam bir cozulmus olacak sanırım sorunum 😔

Bir duzeltme yapayım: git geli bir süre yaptıktan sonra alisinca biraz daha hizlaniyoruz. İlişki tamamen yavaş ilerlemiyor yani :)
Kuzum alışma evresi dediğimiz evredesin yaşadıkların aynı benim yaşadıklarım bende ilk zamanlar ilişkiye başlarken çok sıkıntılanıyodum dediğin gibi baskı vs oluyordu çünkü kasmıyoruz desek bile yeni yeni atlattığımız için kasılma oluyor halbuki ben sonrasında zevk alıyordum düşün ama o başlangıç kısmı en zoruydu..sonra zamanla ilişkiye alışınca kendimi kasmamaya başlamışım ki artık ilk giriştede bi zorlanma hissetmemeye başladım rutine bağlamış olduk yani sonuç olarak alışmak gerek ve muhakkak bebeyağı kullan .. tavsiye ederim

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza benimde evliligimin 1 yil olmasına 1 ay kaldı 😔 1 sene içinde ne denediniz dersen hiç bisey derim malesef... sadece bu 4 günde uyusturucu krem ve spreyle parmak deneyebildim 2 parmak alabildim ve kendime aparat yaptım eni 3 boyu 12 cm olan bu kaçıncı boy dilator oluyo acaba 2 kere o aparatıda alabildim ama kremsiz asla yapamam... simdi yine deneme vaktim geldi ama korkuyorum acım oluyo çünkü aparatta banada destek olun evliligimin ilk yılına bunu çözmüş olarak giriyim lutfen 💙
Canım aparatın 3.boy aparat ben 3.boy ile iyice alıştırma yaptıktan sonra eşliye geçmiştim ..
Penis çok daha büyük ve kalın diye yapamayacağımı o yüzden 4.boyuda çalışmam gerektiğini düşündüm önce...
Sonra asıl mevzuu büyüklük küçüklük değildi oraya bşylerin girebileceğini görmekti beynimin buna inanmasıydı...kendimi penisin vajina için yaratılmış bi organ olduğunu aparatın plastik penisin ise et parçası olduğunu düşünerek cesaretlendirdim sende o şekilde düşün..beynini buna ikna et ..bebe yağı vs. Muhakkak kullanmalısın..

Pozisyonu ben şu şekilde anlatıyım alıştırma süresinde (Kadın üstte olan pozisyonu) yatakta da denedik sert bir koltuğumuz var açtığımızda 2 kişilik yatak oluyo neredeyse onda da denedik ..tabii ki yumuşak yatağa bakış sert olanda daha rahat oluyor fakat ben yatağıma alışmak istedim o yüzden kendimi biraz zorladım sürekli yatağımızda denedim .
Sonra pozisyon değiştirdik ben alta geçtim altıma yastık falan koymadım hep daha zorunu deneyim ki alışmam ona göre olsun diye .

Yaa kızlar lütfen bana da yardım edinnn evliliğimin 4. Ayı bitti cesaretim olmadığı için egzersizleri sürekli erteliyorum yazılanları 3 aydır takipteyim ama harekete geçemedim henüz wemcaine sprey emla bebeyağı aldım dilatör seti almadım açıkçası hep erteledim ve daha fazla ertelememek adına allık fırçalarımı dezenfekte edip onlarla biran önce başlamak istedim. En küçük boyutu 1 cm olanı kolaylıkla alabiliyorum ama 2 cm olan yok kesinlikle girmiyor yardım edin lütfen

Canım öncelikle teşekkür ederim 💕
Tahriş etmiş olabilirsin
Dilatörü içeriye iterken hafif aşağıdan yapacaksın o yolunu bulacak zaten eğer sen güzelce yağlayıp nefes alışverişini güzel yaparsan 🙏🏼
Tamam deneyip tekrar yazacağım buraya inşallah, çok teşekkürler iyi ki varsın jnci jnci

Kuzum alışma evresi dediğimiz evredesin yaşadıkların aynı benim yaşadıklarım bende ilk zamanlar ilişkiye başlarken çok sıkıntılanıyodum dediğin gibi baskı vs oluyordu çünkü kasmıyoruz desek bile yeni yeni atlattığımız için kasılma oluyor halbuki ben sonrasında zevk alıyordum düşün ama o başlangıç kısmı en zoruydu..sonra zamanla ilişkiye alışınca kendimi kasmamaya başlamışım ki artık ilk giriştede bi zorlanma hissetmemeye başladım rutine bağlamış olduk yani sonuç olarak alışmak gerek ve muhakkak bebeyağı kullan .. tavsiye ederim

Teşekkür ederim cevabın için. Bu alışma evresinde arzulu olmak da kolay olmuyor benim için. Bebeyagi değil de kayganlastirici kullanıyoruz şu an. O ilk girişi hallettikten sonra devamı da bir şekilde geliyor. Ramazan boyunca günaşırı yapmıştık. Ramazandan sonra hergun denedik ama artık çok yorucu olmaya başladı benim için. Gün aşırı denemeye razı ettim esimi. Umarım ben de senin gibi rahat bir şekilde yapabilirim bundan sonrasında :)

Çok sevindim canım çoğu bitmiş azı kalmış sonuca sayılı adımlar var desene 😍😍
Bacaklarımı istemsiz çok kasıyorum gerçekten bunu nasıl aşacağın giriş sağlansa da bacaklarımı rahat bırakamadığımdan devamı gelemiyor var mı bir önerin canım

Teşekkür ederim cevabın için. Bu alışma evresinde arzulu olmak da kolay olmuyor benim için. Bebeyagi değil de kayganlastirici kullanıyoruz şu an. O ilk girişi hallettikten sonra devamı da bir şekilde geliyor. Ramazan boyunca günaşırı yapmıştık. Ramazandan sonra hergun denedik ama artık çok yorucu olmaya başladı benim için. Gün aşırı denemeye razı ettim esimi. Umarım ben de senin gibi rahat bir şekilde yapabilirim bundan sonrasında :)
Ben ilk krem sonra kayganlaştırıcı denemiştim en son bebeyağı denedim bebeyağı kadar rahatı yokmuşşş 💕💕
Zaten sağlıklı bir birliktelik içinde gün aşırı ilişki en güzeli ☘️

Bacaklarımı istemsiz çok kasıyorum gerçekten bunu nasıl aşacağın giriş sağlansa da bacaklarımı rahat bırakamadığımdan devamı gelemiyor var mı bir önerin canım
Canım şu şekilde söyleyim girişi oldu ya tamamı girdi.. Eğer üstteysen hafif kalçanı kaldır yani eşin altta gidip gelsin sen üstte hareket etme. bu şekilde kadın altta pozisyona da alışmış olursun sonra pozisyon değiştirirsin Alttayken zaten kendini bırakmak daha kolay üstte ilişkiye alıştıktan sonra ..

Bende ilerledim. Benim dilatör 5 tane, 3 numarayla başlıyorum 4-5 seferdir. Artık 4 numarayla başlamayı denicem. 5. dilatör de baya kalın onu yarısını alabiliyorum aşagı yukarı... eşliye ne zaman geçerim bilemiyorum daha jnci jnci
En kalın olanın hepsini almaya çalışma canım ödem oluşmasın ❤️

Ben ilk krem sonra kayganlaştırıcı denemiştim en son bebeyağı denedim bebeyağı kadar rahatı yokmuşşş 💕💕
Zaten sağlıklı bir birliktelik içinde gün aşırı ilişki en güzeli ☘
Peki oradaki ph dengesini bozmaz değil mi bebeyagi? Ya bana kalsa hazır olan zeytinyağlarından kullanırdım, onların asit değeri düşük diye biliyorum. Ama o eşime yaramadı. Kayganlastiricilarin kanserojen olduğunu söyleyen yabancı bir doktor önermiş zaten zeytinyağını. Birkaç yağ daha vardı. Bebeyagina zararlı diyen doktor da var yararlı diyen de var. Yani doktorlara bile güvenim kalmadı. Zararlı olduğunu bile bile kayganlastiriciya kaldım ben de.

Canım şu şekilde söyleyim girişi oldu ya tamamı girdi.. Eğer üstteysen hafif kalçanı kaldır yani eşin altta gidip gelsin sen üstte hareket etme. bu şekilde kadın altta pozisyona da alışmış olursun sonra pozisyon değiştirirsin Alttayken zaten kendini bırakmak daha kolay üstte ilişkiye alıştıktan sonra ..

Sağ ol canım bir sonrakine önce ben üstte deneyeceğim.0

Merhaba benim sorum şu şekildeydi:

"Konunuz ve detaylı anlatiminiz için teşekkür ederim o yüzden sizden fikir almak istedim. Evliyim, eşimle ilişkiye girmekte sıkıntı yaşıyorum. Şöyle ki vajinaya girebiliyor ilerleyebiliyor ancak bir noktadan sonra duvara tosluyor gibi oluyor eşim. Geçemediği yer kızlık zarı mi oluyor yani?Parmak egzersizi yapabiliyorum parmağımın tamamı giriyor ancak penisin yarisindan fazlasına ilerleyemiyorsa bu neyden kaynaklı olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim."
Ben teşekkür ederim canım ne demek 🌹
İstemdışı kasılmandan kaynaklı olabilir Nefesini tutuyor olabilirsin.. hafif aşağı doğru olması gerek penis yönünün. sana üst pozisyonda deneme yapmanı tavsiye ederim daha rahat olacaktır eminim . O şekilde alıştırma yaptıktan sonra istediğin pozisyonu denemen daha kolay olacaktır .

X