- 31 Mart 2020
- 38
- 21
- 32
İlişki denir mi bilmiyorum . Cinsel birleşme oldu ve kanamam oldu. Çok korkuyordum zaten kanama olmazsa vb diye . Tahmin etmişsinizdir bir doğu ilinde yaşıyoruz. Bu yüzden çekincelerim çok fazlaydı. İlk birleşme olduktan sonra yine denemelerimiz oldu birkaç kez ama her defasında kanama oldu . Sonrasında mecburi bir ara verdik . 15 20 gün kadar ayrıydık eşimle . Sonrasında da aşamadık bu sorunu. Belki o ayrı olma süreci etkiledi belki de yine böyle olacaktı bilmiyorum ama ilişki kuramıyoruzYalniz değilsin çok kadın var malesef böyle. Okudun mu yenenler nasıl yenmiş? Gerçi senin ilk ilişkin olmuş hani daha rahat olmalisin. Ilk ilişkinde nasildin çok mu acılı oldu yine kasmiymiydin
Yok onu anladim da mesela ilişki yaşamışsınız daha önce kanama 4 5 ilişki süren varmış zaten onuda duymustm hiç olmayanda var .Iliskilerinizde acı hissetiniz mi hani sizi o mu korkutuyor uzak tutuyor. Yoksa acı yoktu fakat eşinizle yaşadığınız sıkıntılar mi soğuttu sizi ? Demek istediğim buİlişki denir mi bilmiyorum . Cinsel birleşme oldu ve kanamam oldu. Çok korkuyordum zaten kanama olmazsa vb diye . Tahmin etmişsinizdir bir doğu ilinde yaşıyoruz. Bu yüzden çekincelerim çok fazlaydı. İlk birleşme olduktan sonra yine denemelerimiz oldu birkaç kez ama her defasında kanama oldu . Sonrasında mecburi bir ara verdik . 15 20 gün kadar ayrıydık eşimle . Sonrasında da aşamadık bu sorunu. Belki o ayrı olma süreci etkiledi belki de yine böyle olacaktı bilmiyorum ama ilişki kuramıyoruz
Sanırım.kastigin için olmuş o ağrıda. Psikolojik sebepli diyolar genelde. Egzersiz yaparsan geçecektir kendine inan ben şuan deneyemiyorum eşim virüs sebebiyle uzun süre gelemeyecek.. Ama inan şuan burda olsa yapar kurtulurdum bunun sonu yok çünkü erteledikce bitmiyor günler ay oluyor . Yap kurtul zevk veren bisey ne kadar kötü olabilirki .güzelce giyin saçını yap makyajını yap önce dusunu da al biraz psikolojik olarak hazırla kendiniAcı hissettim tabii ki. Bebe yağı kullanmamıza Rağmen acı hissettim . Bu süreçte bizim ilişkimizi etkileyen bir başka etkende eşim korunmak istedi. Bende çocuk istemediğim için prezervatif kullanmasını istedim. İlk başta kaybettiğini vb söyledi kullanmadı . Zaten ilişki o boyuta ulaşamadığı için sorun olmadı. Daha sonraki denemelerimiz de yeniden satın almıştık.kullanmasınj istedim bu sefer o etkilendi ve ereksiyon gerçekleşmedi . Bir sürede bu yüzden ilişki kuramadık.zamanla da hiç kuramaz hale geldik. Şu an onda bir sorun yok ama benim kasılmalarım devam ettiği için deneme aşamasına bile görmek istemiyorum
Biraz araştırma yaptım. Ama serçe parmağımı bile sokamıyprum. Benim canım çok kıymetliU Umutsuzvaka41 Egzersizle yeneceksin bu durumu hemde hiç acı olmadan sen bardağa dolu tarafından bakmalısın en azından kızlık problemi yok şuan..İhtiyacın olan şeyler Anestol krem ve Aparat Seti ..Hemen ver canım sipariş
Tamam canım zaten yapabilsen vajinismus olmazdın parmak egzersizi insanı daha çıkmaza sürüklüyor yani bende öyle oldu şahsen aylarım serçe parmağımı bile yapamamakla geçti her geçen gün daha umutsuz oluyodum sen dediğimi yap aparat seti sipariş et vee anestol(uyuşturucu) kremmBen serç
Biraz araştırma yaptım. Ama serçe parmağımı bile sokamıyprum. Benim canım çok kıymetlikendime hiç kıyamıyorum
Bu anestol ne kadar etkili olur, ben acı hissetmemek için ilaç araştırması yaptım ama hiç faydalı bir şey bulamadımU Umutsuzvaka41 Egzersizle yeneceksin bu durumu hemde hiç acı olmadan sen bardağa dolu tarafından bakmalısın en azından kızlık problemi yok şuan..İhtiyacın olan şeyler Anestol krem ve Aparat Seti ..Hemen ver canım sipariş
Tamam canım zaten yapabilsen vajinismus olmazdın parmak egzersizi insanı daha çıkmaza sürüklüyor yani bende öyle oldu şahsen aylarım serçe parmağımı bile yapamamakla geçti her geçen gün daha umutsuz oluyodum sen dediğimi yap aparat seti sipariş et vee anestol(uyuşturucu) kremm
[/QUOT
Kars’ta yaşıyoruz . Kargokapalı gelir di mi Başkası görmez
Bu anestol krem çok etkiliBu anestol ne kadar etkili olur, ben acı hissetmemek için ilaç araştırması yaptım ama hiç faydalı bir şey bulamadım
Ah canım benim tabiki yardım edeceğimÇok teşekkür ederim. Faydalı oldunuz Allah razı olsun. Dizinde ne duanız varsa kabul olsun inşallah. Aşamaları yazacağım yine , yardım edin bana ☺
Canım o kadarına gerek yok inan ki başını alabildiysen atacağın bir Adım kalmışselam arkadaşlar, uzun zamandır kk de bu olayı okuyorum ve öyle gaza geldim ki başını alabildim..ben vaji olduğumu sanmıyorum.benim sorunum acıyacak diye korkup kendimi kasıyorum... diyorum ki bir şırıngaya uyusturucu sprey veya bolca bebe yağı koyup içime doğru sıktırsam rahimde bir sorun olurmu?çünkü ben ne el ne de aparat kullanacak kadar rahat değilim...lütfen soruma cevap verin(
ama devam etmek isteyince canım acıyor bırakıyorum..ne yapayım o an ?Canım o kadarına gerek yok inan ki başını alabildiysen atacağın bir Adım kalmış