Ben vajinismusu uzman yardımıyla yendim Şükür ki
Hatta Şimdi bebek bile düşünüyoruz
Kliniğin adını yazıp süslü cümleler kurarak terapistim doktorum ve klinik çalışanlarına teşekkürlerimi ve memnuniyetimi uzun uzun buraya yazmayacağım elbette..ama iyi ki böyle kliniklerin var olduğunu söylemeden de edemeyeceğim
Bende Burada kendi yenen kadınlar gibi yenmeyi çok isterdim.. çok denedim vefakat her denemem hüsranla sonuçlanıyordu yapamıyordum
Böyle böyle Günler geçti haftalar geçti aylar geçti seneler geçti geçti de geçti ve ben buna yeter artık demeseydim geçmeyede devam edecekti çünkü bu hastalığın asıl adı ertelemeydi..
Arkadaşlar bu hastalık dereceli bi hastalık ve vajinismusla mücadele eden her kadın az çok kendinin nasıl olduğunu ne derecelik hasta olduğunu bilir..
Bazı vajinismus hastası olan kadınlar parmak egzersizi yapabiliyorken veya aparat boyutlarıyla kendilerini tedavi edebiliyorken bazıları vajinasına bakamıyor bile... egzersizleri yapabilen kadınların bir uzmandan yardım almalarına gerek yok çünkü tedavi aparat egzersizlerinden oluşuyor
zaten Doktorunda yaptırdığı şey egzersizden başka bişey değil Ama eğer siz uzun uğraşlara rağmen mesafe kat edemediyseniz daha fazla vakit kaybetmeden/ertelemeden Ne yapın ne edin bi şekilde pahalı ucuz demeden uzman yardımı alın..Tabiri caizse Hayatınızı mutluluğunuzu Satın alın
çünkü cinsel ilişki yeme içme gibi zaruri bi ihtiyaç..Tabii çoğalabilmek için de öyle..
Her şeyden önemlisi gerçekten bu bi hastalık..
(Tekrar söylüyorum uzmanlarında yaptıkları şey Egzersiz.. (EGZERSİZ OLMAYAN BİR TEDAVİ YOK) farklı olan şey evde tek başınıza yapamadığınız egzersizleri orada size yaptırıyorlar bi şekilde ve evet yapıyorsunuz sonra o anda gelen ben yapıyorum yapabiliyorum cesareti bi daha hiç gitmiyor
çünkü kapalı sandığımız sanki duvar varmış hissi oraya bişeylerin girdiğini/girebildiğini görünce gidiyor..düşündüğünüz gibi bir ağrı ve acının olmadığını görüp tatmin oluyorsunuz..
Sonuçta tedaviyi alnınızın akıyla tamamlıyor ve bu mücadeleyi Zafer kazanarak tamamlamış bitirmiş oluyorsunuz
Eğer yüksek dereceli vajiliyseniz her geçen gün hiçbir mesafe kat etmeden/edemeden ertelemeye devam ediyorsanız size tavsiyem yardım almalısınız..Verdiğiniz paraya asla ama asla acımamalısınız..
Allah korusun kanser olsanız 5.000 ila 7.000 arasında tedavi için fiyat verseler ne yaparsınız hayatınızı kurtarmak hastalığınızdan kurtulmak için bulursunuz bi şekilde buda öyle bişey işte hastalık adı üstünde .
Ama İnanın bana kendi tedavinizi kendinizde yapabilirsiniz yenebilirsiniz başarabilirsiniz.. bunun için ihtiyacınız olan tek şey biraz cesaret 4 boy aparat ve anestol krem sonrası ise çorap söküğü gibi geliyor zaten
Her türlü sorularınızı cevaplar ve yardımcı olmaya çalışırım
Ayrıca Kendinizi Tedavi ederken yani tedavi aşamasında parmak egzersizi itici mide bulandırıcı gelebileceği için hemen bir dilatör(aparat) seti sipariş etmenizi öneririm❣
Yani aparatla çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim Umarım bunu yaşayan her Kadın bir gün
BENDE BAŞARDIM yazar..
Tüm Dualarım Sizlerle