VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

M mina2 Ben Aynı senin gibi oldum tedavim bitti sıra Eşli denemeye geldi ben başını aldım ama devamı olmadı sonra kendi kendimi cesaretlendirdim yapacağım dedim benim diğer kadınlardan eksiğim yok fazlam var dedim gaz verdim kendime vee oldu her geçen gün daha güzel olmaya başladı kendini bırakıverdiğin anda bitiyor bu çile vajinayı sık bırak yap çiş tutar gibi yap bırak yani.. çiş tutar gibi yaparken yani sıkarken aynı anda derince nefesini al..nefesi verirken tuttuğun çişini yapıyormuş gibi bırak bıraktığın al p..içine al yavaş yavaş

Ya bende basını almıştım 3.gün ve baskı olunca bıraktım hayır devamı çok kötü dedim bıraktım ustteydim bu yaşandığında sana basını aldığımi yazmıştım canım.Burda gerisi kolay gibi şeyler okuyunca bi umut oldu eşim gelsede denesem ya

Nefes alırken omuzlar değil karın boşluğunun şişmesi Lazım diyafram nefesi yani..
Süleyman Hocanın tabiriyle sanki bir gülü koklar gibi ..

Başını alıp devam etmemek öylece bırakmak kendine yaptığın en büyük eziyet ...şey gibi keki çırpıp fırına koymamak gibi.. sinirler vajina girişinde çok olduğu için başta kasılma hafif acı yanma oluyor sonrası hissetmiyorsun hatta o kadar hissetmiyordum ki hissetmek için tamamen oturduktan sonra soruyordum içimde misin diye emin olmayıp sık bırak yapıyordum hatta

En büyük keşkem o biliyo musun ah baskiya kadar geldim işte kalanı yok .Eşim gelsin artık yapıp bitircem çok pişmanım zaman kaybettim. Bunca kadın yapıyor da biz niye yapamayalım ki ah ah deli ben

hep yüzüztü denedim..bir de böyle deneyim...yine yazarım burdan..ç0k teşekkür ederim .

B bugullll Canım sen yenebildin mi vajinismusu topiklerde seni sürekli görüyordum sormak istedim yenmediysen yazdıklarım faydalı olur diye çağırıyorum

B bugullll Canım sen yenebildin mi vajinismusu topiklerde seni sürekli görüyordum sormak istedim yenmediysen yazdıklarım faydalı olur diye çağırıyorum
Canim aparatlar bitti şükür hepsi ama eslide ya olucak ta ışte ins dus edin ben uste yok yapamadim altta nasil yapiiyorsunuz

M

Merhaba penis aşamsını nasıl yendiniz orda bi duvar oluşuyor onu nasıl yendinizz acaba aparatlardaki gibi kolay olmuyo bende1aydır çalşyorum

Merhaba penis aşamsını nasıl yendiniz orda bi duvar oluşuyor onu nasıl yendinizz acaba aparatlardaki gibi kolay olmuyo bende1aydır çalşyorum
Canım tam orda deriiiiince bi nefes al nefesini verirken ıkınır gibi yap hafifce ben üst pozisyonda yaptım ilk eşli denememi terapistimin tavsiyesine uyarak ve iyi ki de o şekilde oldu çünkü 1 hafta içinde git/gel vs yapmaya iyice alışınca zevk aldım orgazm dahi oldum boşaldım .. sanki hiç vajinismus olmamışım gibi (Halbuki derecem yüksekti ve 2 günde yenenler vardı klinikte.. ben 4 günde yendim)ona rağmen şu an kaliteli bi sex hayatım oldu ..Eşli ye geçtiysen vajinismısu bitti say ..dediklerimi yap göreceksin çok kolay bolca kayganlaştırıcı sür penise kendine de sür..ilk girişte baskı hafif yanma ve acı olabilir dayanılmayacak bşy değil asla aparatlar sert plastik penis çok daha rahat ve oraya göre yaratılmış bi organ Ordan bi bebeğin kafasının çıktığını düşün .. cesaretlen herkesin yaptığı şeyi sen neden yapamayasın ..

merhaba ,ben de değişen bi şey yok üstte olmuyor yuz ustu de başı giriyor devamı yok... duvar yok bende acı var içim yırtılıyor... çıldırcam artık...

merhaba ,ben de değişen bi şey yok üstte olmuyor yuz ustu de başı giriyor devamı yok... duvar yok bende acı var içim yırtılıyor... çıldırcam artık...
Canım dediklerimi uygulamadın mı ?

Ayrıca başı girdiyse devam çok daha kolayy canım kayganlaştırıcıyla denedin mi?

@cetinsoy_a bak cnm arkadasım burda yardımcı oluyor msjları oku yararı olacaktır sana mutlaka kendisi de yardım eder inş devamını getirmiş olursun sende jnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…