Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım bende dilatörle çalışıyorum şuan 3. boyundan bugunden sonra inşallah 4.boyuna gececem çok rahat yapabiliyorum egzersizlerimi çok yol katettim.sen ne durumdasın?
yok ben sende bitiyor dedi ben acıdan korkuyodum birazda eşim yardım etti şuan hamileyim bile ama boş gebelikmiş cuma kurtaj olacağım relax ol düşünme birşeyi
yok ben sende bitiyor dedi ben acıdan korkuyodum birazda eşim yardım etti şuan hamileyim bile ama boş gebelikmiş cuma kurtaj olacağım relax ol düşünme birşeyi
eylül gülü sen parmak yaptınmı hiç ???????????????????
yok canım sadece bikere denemişitim yapabildinmi onu bile anlayamadım sonra doktora gittim dialtör verdi onunla çalışıyorum bugun son seansıma gidecem sanırım 4.boy dilatör verecek bakalım.sen ne ile çalışıyorsun?
yok canım sadece bikere denemişitim yapabildinmi onu bile anlayamadım sonra doktora gittim dialtör verdi onunla çalışıyorum bugun son seansıma gidecem sanırım 4.boy dilatör verecek bakalım.sen ne ile çalışıyorsun?
canım tam 20 aylık evliyim eğsersizlere 26 nisanda başladım tabi bunun 1 haftası regliydi yaklaşık 3 haftadır yapıyorum egzersilerimi
hmmm bende senin gibiyim kendi parmağımı bi iki kere denedim olmuyo gibi... eş parmağındayım ben canım şuan... dr. mum dedim tebrik etti ama eş parmağını verdi o daha iyi imiş başarma açısından....
HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN TATLIM ?????????
hmmm anladım canım bende 7 aylık evliyim....
Hangi doktora gidiyorsun tatlım ve hangi şehir ?
sen hangi doktora gidiyorsun dilatörle egsersiz vermedimi?ben saygın mucozkadıoğluna gidiyorum kesinlikle parmak egzersizi vermiyor dilatör veriyor kendin alışıyorsun sonra eşele dilatör çalışma yaptırıyor bakalım bugun son defa gidiyorum finale yaklaştık sanırım
istanbul kadıköy canım sen hangi şehirdesin?
gittim 2 taneside böyle söyledi boş gebelik gebelik kesesinde bebeğinin görünmemesi umarım cuma gözükür ümit yok dedi bakalım hayırlısı
gittim 2 taneside böyle söyledi boş gebelik gebelik kesesinde bebeğinin görünmemesi umarım cuma gözükür ümit yok dedi bakalım hayırlısı
o nasıl oluyor canım.. sonuçta hamilesin ama hamile isen bebek var demektir ? yani hamileyim sandın hamilemi değilsin
canım dış gebelik belirtileri normal bir hamile gibidir teste pozitif cıkar ama kese boştur içinde bebk oluşmas kurtajla o kese alınır
hmmm ilk defa duydum bunu daha çok şey öğrenicem sanırım....
canım sen ne yaptın doktora gidecektin ????????? gittinmi ??????