• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Merhabalar ben istanbulda tedavi gördüm 6 7 ay önce Dr. Burcu özkök akdağ ı yani Hera klinigi öneririm size ben nisantasinda bir doktora gittim kötülemek gibi olmasin ama resmen bana hakaretler etti yok esinin yerinde olsam tecavuz ederdim sana falan birde bunu yapan hemcinsimiz ne kadar acı bir durum . Psikolojim zaten bu durumdan oturu bozulmustu o doktor yerle bir etti hastanelerede küstüm . Sonra biraz toparlayip kendimi hera klinige gittim ilk cok tedirgin oldum burcu hocam melek gibiydi herseyi acikladi duzgunce sonra aparat tedavisi uyguladi cok gittim geldim cok korkmustum ilk doktor hanim kendisi gosterdi nasil yapcagini biraz canim yandi bana verdi aparati sen yap dedi dedim ben asla yapamam dokunamiyorum bile orama ellerim titredi aldim elime ama yapamadim ev odevi verdi evde yapmaya basladim en kucuk olanla baslatiyo zaten nefes egzersizleri de veriyo tam olarak uyarsaniz doktorunuza gercekten çözülüyor bu surec icinde son günüm oldu artik en buyuk aparatida yapmistim fakat canim cok yaniyordu burcu hanima soyledim oda muayene etti kulak çöpüyle bazi noktalarima dokundu sende vulvar vestubulit sendromu var dedi hic adini bile duymamistim bunun basimdan kaynar sular akti operasyon gecirceksin dediklerinde sonra yine kendimi toparlayip oldum onuda zaten uyuttular beni hic bisey hissetmedim anesteziden sonra kucuk tuvaletimi yaparken sizlama oluyodu duzgun oturamiyodum 1 haftaya kalmadan iyilestim benimki biraz diger hastalardan uzun surdu ama denemekten korkmayin isterseniz banada yazabilirsiniz ozelden yardimci olurum her türlü ben basardiysam sizde basarirsiniz umarim yardimci olabilmisimdir:)

Dediğiniz bölgede bildiğim doktor yok malesef ben Ankaradayım ama benim doktoruma türkiyenin dört bir yanından geliyorlar. Şehir dışından gelenler için hızlandırılmış şekilde seanslara alıyor. Ümmü gülsüm soytürk. Dilersen araştırabilirsin.

Gerekli tedavinin yanında drselcenbahadir ve benzeri sayfaları instagramdan takip etmenizi de öneririm. Bir de su bazlı kayganlaştırıcı alın ve bu konuda eşinizle olabildiğince rahat konuşun ve birlikte araştırın hareket edin..
Ben de 5 yıldır ağrı sorunu yaşıyorum sorunumun fiziksel olduğuna eminim ama gittiğim doktorlar sorun yok diyip psikologa yönlendiriyor🤦‍♀️ farklı açılar ve kayganlaştırıcı ile biraz çözdüm konuyu

bu üyenin eski bir üyeliği vardı sanırım onun giriş bilgilerini kaybetmiş. Kendisini çoklu üyelikten buldum, vajinusmus illetini yenenlerin kendisine doktor önerisi ve süreç hakkında destek vermesini rica ediyorum. Geçen sene mesajını yazdığında 14 ay geçmişti sanırım şimdi 2 sene oldu.

Lütfen yeniden yazıyorum ve rica ediyorum bu konuda tecrübe sahibi olan yelerimiz doktor ve süreç hakkında desteklerini esirgemesin.
Bu konuya hassasiyetin için teşekkürler sevgili Kazen Kazen

Doktora muayne olunuz bulunduğunuz bölgede en iyi dr önerecek kisi doktorunuzdur.. dereceniz düşükse evde kendi başınıza hal edersiniz .. düşük bir maliyetle satin alacağınız dilatör 4 lu set ile çözüme kavuşursunuz. Vajimus erteleme hastalığıdır kendiliğinden geçmez. ..

önce bir kadın doğum doktorundan fiziksel bir engel olup olmadığını kontrol ettirmenizde fayda var. ardından bir terapist görmeli, bu terapistler de kendi özel alanında uzman olduğundan jinekologlar isim önerisinde bulunabiliyor.

Arkadaslar egzersiz yaparken acı hissediyo musunuz ben ilk acı hissinde bırakıyorum iki gün vajinamda acı hissediyor

Acıcak diye bırakma anestol krem var uyuştırucu onu kullan, zeytin yağı sür apartlara ozaman acımıcaktır.. ama kafanda çok acıcak diye ileri gidemiyosun, orda bırakıyosun. İşte orda bırakma devam et . Sonrası geliyor zaten .. önemli olan devam edebilmek ..

Back