Telefonla çözülür mu ki muayene gerekmez misedef herkezin tedavisi farklıymış heradaa
orayı ara bence sana nasıl bi tedavi uygulayacaklar öğrenebilirsn
Merhaba,
Aslinda ben bir konu halinde acicaktim ancak suan aglayarak bu msji yaziyorum.O kadar vaktim olmadigini dusundum.Ben 2.5 yillik evliyim. Esimle birbirimizi deli gibi severek evlendik,ancak vajinismusla hayatim karardi.Esimle bugun bi tartisma yasadik ve bana icinde ne var ne yoksa kustu.Daha once doktora gitmistik ancak parmak egzersizlerini bi turlu yapamadim ve doktor da yarim kaldi. Esim bu duruma artik dayanamadigini tahammülunun bittigini bu sekilde devam ederse bosanma olucagini soyledi. Normalde boyle seyler söylemeyen hallederiz bu gunler gecicek diyen insan artik bunlari soylememeye basladi.Ona da hak veriyorum cunku herhangi bi cabam yok. Evliligim gozum onunde sona eriyor. Ve ben artik kahroluyorum.. lutfen yardimlarinizi bekliyorum
Benim korku değil aslında çünkü ne kendimi kasiyorum nede korkuyorum.. kendi kendi sürekli çabalıyorum egzersizler yapıyorum aparatif kullanıyorum ama p..s e gelince kalın geliyor ve çok fazla eşimle zorlamamiza rağmen girmiyor hala çok dar...Canim bnmde kizlik zarim kalindi herada tedavi gordum o korkuyu asiyosun zamanla cnm bi arayip bilgi al yardimci oluyorlar . hera grubuda var vatsap ve facede takip edebilirsin senin gibi milyon insan var herkes kurtuluyor cnm hera garanti
Allah yardimcin olsun çok üzüldüm... Bende severek evlendim ve bu durumla karşı karşıya gelince dünyam alt üst oldu ama çok şükür eşim bana çok destek oluyor... Bence senin esinde sinirinden öyle söylemiştir seni hirslandirmak için üzmek kendini ve bir an önce güven kendine ve egzersizlere filan başla bi destek alMerhaba,
Aslinda ben bir konu halinde acicaktim ancak suan aglayarak bu msji yaziyorum.O kadar vaktim olmadigini dusundum.Ben 2.5 yillik evliyim. Esimle birbirimizi deli gibi severek evlendik,ancak vajinismusla hayatim karardi.Esimle bugun bi tartisma yasadik ve bana icinde ne var ne yoksa kustu.Daha once doktora gitmistik ancak parmak egzersizlerini bi turlu yapamadim ve doktor da yarim kaldi. Esim bu duruma artik dayanamadigini tahammülunun bittigini bu sekilde devam ederse bosanma olucagini soyledi. Normalde boyle seyler söylemeyen hallederiz bu gunler gecicek diyen insan artik bunlari soylememeye basladi.Ona da hak veriyorum cunku herhangi bi cabam yok. Evliligim gozum onunde sona eriyor. Ve ben artik kahroluyorum.. lutfen yardimlarinizi bekliyorum
kızlar ben herada tedavi oldumMerhaba,
canim meraba,oncelille senin adina cok sevindim. tebrik ederim :) benm bi sorum olacak..ben de 2 ay kadar bi suredir tedavi gordum,psikiyatristten..yendim bende ama simdilik sadece tumuyle girisi sagladim :) gordum ki yariya kadar almakla sonuna kadar almak arasinda hic bi fark yokmus gercekten..:) tam anlamiyla bi iliskide,gitgeller baslayinca ve ben altta olunca ne yapmam gerekiyo..o kisimda can yaniyo mu ? ne yapmami onerirsin bu asamadan sonra..doktor bir ay sonra bekliyor..ben birazda sizlerin soyleyeceklerini merak ediyorum..Merhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
Tek parmakla hemen olmaz ama oranın alışması için iki parmak yada aparatla çalışma yap derim.Arkadaslar 8 aylik evliyim malesef iliskiye giremiyorum.parmak egzersizi denedik parmak giriyor fakat penisin sadece bir bölümü giriyor ilerliyemiyoruz sizce ne yapmali kendimi cok kötü hissediyorum.
Yok ben rimele peçete sarıp streçledim. Bazı arkadaşlar mumu yapıyolar. Ben 2 parmak çalışıyorum.Bu aparati eczanelerden mi aliyoruz
Nasıl kurtuldun banada yardimci olur musunkızlarrrrr ben de vajinismustum ama yendim korkmayın cesur olun...
Tedavi oldum canım.bir yıl çektim iki gün de bittiNasıl kurtuldun banada yardimci olur musun