- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
Merhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺[/QUOTE
Merhaba bende vajinusmusum bana yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba canımBana yardımcı olabilirmisin 4.5 yıllık evliyim
Merhabalar bana özelden yardımcı olabilirmisinizöncelikle seni çok iyi Anlıyorum ben de bir yıl çektim bu derdi.psikiyatri terapi vs derken baktım ki Boşanma aşamasına geldim.en son tedavi oldum kurtuldum. Bebek istiyorum inşallah..sana bi kaç tavsiye de bulunabilirim istersen eğer arkadaşım
Bende doktora gtmei düşünüyorum hangi doktira gitmisdnz acaba ben cigfem tezcani düşünüyorumarkadaslar bende 1.5 yıl boyunca bu işkenceyı çektım sizleri çok iyi anlıyorum . bır klınıge gıttım normal konusuo kadın abuk subuk ve o konusmaya da 250 lira para aldı benden . bende çok agır seyler yasadım internetten plastik boyutları da var ama adını bılmıorum arastrrsanız bulursunuz . onun en küçüğünden baslayarak kendımı alıstrdım ve yavas yavas büyük olana gectim zateb tek sıkıntımız kendımızı kasmamız . bana inanın lütfen bu forumlara binlerce kere baktım acaba bende buraya yazabılecekmıyım dedım ama şimdi yazıyorum lütfen deneyım ben yapabıkdıysem herkes yapar .
Seve seve canımMerhabalar bana özelden yardımcı olabilirmisiniz