Merhaba, ben evliliğimin 3.ayında, yaklaşık 1 ay gibi bir sürede kendi kendime ve kendi yaptıgım aparatlarla yendim çok şükür.öncelikle çok inandım,kararlıydım.herkesin dediği gibi oraya bir şey gireceğine beynimi inandırdım.parmak egzersizleri yaptı . Kegel egzersizleri yaptım vajina kaslarımı farketmek için. Youtube da videoları var bakabilirsiniz. Sonra kendi yaptığım aparatla hergün olmasa da mutlaka 2 günde bir en az 1 saat egzersiz yaptım.allık fırçasının sapından boy boy aparat yaptım.başta uyuşturucu olarak anestol kremi kullandım. Kayganlaşması için de bebe yağı.dilatör aparatların 3.boyuna denk gelecek bi aparat yaptım ama onunla her yapmamda kanamam oluyordu.sert geliyormuş sonradan farkettim.çünkü acıma da oluyordu.vemcaine sprey aldım anestoldan daha iyi uyuşturdu. acı hissetmem dedim.hissetmedim de ama yine kanamam oldu.vemcaine çok iyi uyuşturuyordu cesaret geldi bana.eşli denemek istedim.üst pozisyonda sırtım eşime dönük şekilde.aparatla önce orayı genişletip çıkarıp hemen deneme yaptık hiç ama hiç hisstmedim.inanki eşli daha kolay. Çıkarken gördüm olduğunu. Hem de afedersiniz tamamen girmişti.2 denemeyi yine bu şekilde yaptık.kanama devam edince ve vajinam penise alışınca aparatı bıraktım.kanamam da olmuyor artık.inşallah siz de yenersiniz. bu illeti çeken bilir ve herkes için dua ediyorum.şu an da gebelik planlıyorum inşallah o da nasip olur.