Selammm kızlar bende 1 yıldır evliyim. Gerdek kısmını aşmıştık ama sonrası hiç gelmedi isteksizlik deneme sırasında acı ağrı aşırı sinir hepinizle aynı duyguları yaşadım. Dr gittim birşeyim olmadığını söyledi ama neden olmıyordu diğer insanlardan neyim eksik diye kafayı yiyordum kimseye de anlatamadım çünkü insanlar vajinusmus kelimesini bile duyunca o ne yaa diye gülünce bende var diyemiyorsunuz . Zaten vaji olduğumu bir kaç ay önce cinsel terapistten destek almaya karar verdiğim de öğrendim ve sendeki en basit kademe hemen çözülür dedi fakat dr dan memnun kalmadım ve seansa devam etmedim. Bu formu keşfettim ve kızların yazdığı şeyler bana moral oldu. İlk gün bir ayna karşısında kendimi inceledim ve tek parmak egzersizi yaptım 2. Gün iki parmak egzersizi yaptım 3. Gün üç parmak egzersizi yaptım veeee kendimi hazır hissettim çünkü ıkındık sıra vaji girişi açılıyordu ve canım yanmıyordu eşimle deneme kararı aldım ve ilk denememizde ben üstüne çıkıp ıkındım kolayca içime aldım
1 yıldır boşuna acı çekmişim kızlar.. bu olayı aşmadan gerçek evlilik olmuyor evliliğimiz inanın yapabilirsiniz şuan o kadar pişmanım ki neden önceden öğrenmedim düzelmedim diye.. soru sormak isteyen olursa memnuniyetle yardımcı olmak isterim biz bir yerde kader arkadaşıyız