- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
- Konu Sahibi beyazmelek37
Onlar da östrojen salgılıyor sonuştaya neden erkekler burada hesap açarken beyaz melek çiçek kız çilek gibi isimler alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar da östrojen salgılıyor sonuştaya neden erkekler burada hesap açarken beyaz melek çiçek kız çilek gibi isimler alıyor
gözümde bu video ile ineklerin doğurtulma anları canlandı aynı bu şekil çekiyorlar buzağıyı
Gözümde canlandı birden
Ay cidden bu ayrıntı herkesin gözünden kaçmış. Her markette eczanede hatta her mahalle bakkalında ped var. Dağ başında kalmış olması gerekiyor bulamamak için ama orda da pamuğu nerden buldu?Ben anlamadım pedi bulamayip pamuğu nereden buldunuz?
Cantanizda pamukla mı geziyorsunuz ped taşımayıp?
Birkaç işsizÇEKEMİYORUZ derken ?
Umumi tuvaletlerin bazılarında bile var ya ped. Bankomat var para atıp aliyorsun. Onu alamayıp bulamayip,pamuk tıkiştırmak ta ne bileyim. Peçete falan olsa anlayacağim da pamuk nedir. Oje silmek icin lazım oldu da kendi evimde nereye koyduğumu bulamadım geçen benAy cidden bu ayrıntı herkesin gözünden kaçmış. Her markette eczanede hatta her mahalle bakkalında ped var. Dağ başında kalmış olması gerekiyor bulamamak için ama orda da pamuğu nerden buldu?
Buldum pamuk tarlasında kalmış olabilir
Çekemiyoruz derkennnn?? cümbür cemaatmi:))))Ped bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Çıkarmaya çalışırken daha çok yukarı gitti yıkama jeli ile yıkadım ama yok olmuyo . Ikınırken elime geliyo hissediyorum ama çekemiyoruz yapışmış çünkü . Delircem … mideme falan gelir mi çünkü almaya çalışırken yukarı gitti baya .
En çok bu yoruma güldüm.Kadının üstüne gitmeyin hanımlar ağzından giren g…den çıkıyorsa alttan girenin ağızdan çıkma ihtimali de olmalı yani düşününce mantıklı bence gayet
Yer çekimini de hesaba katmak lazımEn çok bu yoruma güldüm.
Bence de gayet mantıklı