- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- Konu Sahibi beyazmelek37
Kadının üstüne gitmeyin hanımlar ağzından giren g…den çıkıyorsa alttan girenin ağızdan çıkma ihtimali de olmalı yani düşününce mantıklı bence gayet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anal yaparken sırtıma boşaldı sorusundan sonra bi de bu soruyu akıllara getirme gözünü seviyim sonra 6 farklı üyelikle 27 defa soracaklar geçen sene yaptık ama hamile kalır mıyım diye Senin yüzündenŞimdi kukumuza koyduğumuz pamuk midemize kaçıyorsa korunmadan oral yaparsak hamile kalır mıyız? Kafam çok karıştı.
Ama çok mantıklı bir soru değil mi ya?Anal yaparken sırtıma boşaldı sorusundan sonra bi de bu soruyu akıllara getirme gözünü seviyim sonra 6 farklı üyelikle 27 defa soracaklar geçen sene yaptık ama hamile kalır mıyım diye Senin yüzünden
Yemin ederim haykırdım sabah sabah mahvettiniz beni ya sjsjsjsjdkdkdkdkfFasulye yediğinizde tuvalete çıkmazsanız o fasulyeler midenizdeki pamukların üstünde çimlenebilir. Eskiden fen bilgisi derslerinde yapardık ne güzel.
Ay sinirlerim bozuldu yaFasulye yediğinizde tuvalete çıkmazsanız o fasulyeler midenizdeki pamukların üstünde çimlenebilir. Eskiden fen bilgisi derslerinde yapardık ne güzel.
Mideye giderken yemek borusundaki asit öldürüyor spermleri cnm… mideden rahme akıyor tabi ama spermler çok güçlü değilse hamile kalınmyr… :sSŞimdi kukumuza koyduğumuz pamuk midemize kaçıyorsa korunmadan oral yaparsak hamile kalır mıyız? Kafam çok karıştı.
Ya çok güçlüyseMideye giderken yemek borusundaki asit öldürüyor spermleri cnm… mideden rahme akıyor tabi ama spermler çok güçlü değilse hamile kalınmyr… :sS
O soru nasıl bir soruydu Allah aşkına. Sırt derisinden absorbe olup rahme tutunması falan mı? DjsjkkdfAnal yaparken sırtıma boşaldı sorusundan sonra bi de bu soruyu akıllara getirme gözünü seviyim sonra 6 farklı üyelikle 27 defa soracaklar geçen sene yaptık ama hamile kalır mıyım diye Senin yüzünden
O değil de kadın anatomisi şöyle gibi gelmedi mi bi’ an? Ağızdan basıyorsun suyu, aşağıdan çıkıyorYa çok güçlüyse
E öyle değil mi zaten? Ağzımıznan su içiyoruz kukumuzdan çıkıyorO değil de kadın anatomisi şöyle gibi gelmedi mi bi’ an? Ağızdan basıyorsun suyu, aşağıdan çıkıyor
Yediklerimizin çıkış şekli içerde karmaşık bir sistem olabileceğini düşündürdü ama… neyse konu sahibini çok yormayalımE öyle değil mi zaten? Ağzımıznan su içiyoruz kukumuzdan çıkıyor
Midenize gitmez ama sizde enfeksiyon oluşturabilir. Hatta toksik şok sendromu da oluşturabilir. Bence hemen kadın doğumcuya randevu alıp gidin. İhmal etmeyin.Ped bulabileceğim bi ortam da değildim pamuk koydum vajınanın içine kaçtı yapıştı bildiğin .
Çıkarmaya çalışırken daha çok yukarı gitti yıkama jeli ile yıkadım ama yok olmuyo . Ikınırken elime geliyo hissediyorum ama çekemiyoruz yapışmış çünkü . Delircem … mideme falan gelir mi çünkü almaya çalışırken yukarı gitti baya .