- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Fortumda ehliyete gerek olmuyor, hatta hortumla malum düzeneği kurmak için tam ehliyetsiz olmak gerekir.Ehliyette istemeleri laxım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fortumda ehliyete gerek olmuyor, hatta hortumla malum düzeneği kurmak için tam ehliyetsiz olmak gerekir.Ehliyette istemeleri laxım
Bacım bari ayrıntı verme yemin ediyorum konuşmaları gördükçe gülmekten yarılıcam yaaaAkşamları oldu gündüzleri hiç yapmadik
Reşitim sorun yok özel hastanede sisteme gecmiyorlar mi ?Özel hastaneye gitseniz bir şey olmaz ki , 18 den küçük müsünüz
Bence o performans hapsız imkansız, 3.Gün komaya girmesi lazımdı. Enişte destek almış gibi geldi bana, yakalamışken iyice doyayım demiş. İnşallah ömür boyu kullanacağı enerjiyi tek seferde bitirmemiştirValla bilemiyorum en fazla üçten sonra kan gelir zaten ne gelecek.
Aaa iyi o zaman akşam otomatik koruma devreye giriyor güneş batmış olduğu için. Dolunay varsa zaten tam koruma.Akşamları oldu gündüzleri hiç yapmadik
Mola verdiniz tabi şimdi yorgunlukta oldu tabiAkşamları oldu gündüzleri hiç yapmadik
Aaa iyi o zaman akşam otomatik koruma devreye giriyor güneş batmış olduğu için. Dolunay varsa zaten tam koruma.
İlaçta alsa şu meşhur olandan kesin odurda,tehlikeli onlarda mazallah yoksa hık hıkkk filann ..Bence o performans hapsız imkansız, 3.Gün komaya girmesi lazımdı. Enişte destek almış gibi geldi bana, yakalamışken iyice doyayım demiş. İnşallah ömür boyu kullanacağı enerjiyi tek seferde bitirmemiştir
Ne bilim 1 haftalık tatili öyle geçirdiğimizi sanıyor arkadaş o yüzden detay vermek zorunda kaldimBacım bari ayrıntı verme yemin ediyorum konuşmaları gördükçe gülmekten yarılıcam yaaa
Hiç mi canın acımadı doğru söyle bari.Ne bilim 1 haftalık tatili öyle geçirdiğimizi sanıyor arkadaş o yüzden detay vermek zorunda kaldim
Abla gene formundasınMola verdiniz tabi şimdi yorgunlukta oldu tabi
Uzak kalmıştım görünce neyse dedimmmAbla gene formundasın
İçine girmedi canım nasıl acisinHiç mi canın acımadı doğru söyle bari.
+18 deyince ilk sen aklima geliyorsunUzak kalmıştım görünce neyse dedimmm
Eee düğün ne zaman?Ne bilim 1 haftalık tatili öyle geçirdiğimizi sanıyor arkadaş o yüzden detay vermek zorunda kaldim
O zmn hamile nasıl olabilirsin pekiİçine girmedi canım nasıl acisin
Mola verdiniz tabi şimdi yorgunlukta oldu tabi
YazınEee düğün ne zaman?
Konunun başlığınla hic uyumlu degil şuanda söylediginiz şeyİçine girmedi canım nasıl acisin