- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Cahillige değil mi?Ya böyle konuları gördükçe çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cahillige değil mi?Ya böyle konuları gördükçe çok üzülüyorum
Günde 5 kardeşşşşGünde 5 kere mi boşaldı yoksa 1 hafta içinde 5 kez mi
Sürtüşmede vardır kesin efor sarf ediliyor ondadaİçine girmedi canım nasıl acisin
Yok beaaa yaşlandım artık yetişemiyorumm konulara+18 deyince ilk sen aklima geliyorsun
Sıçramıştır aplası su akar yolunu bulurO zmn hamile nasıl olabilirsin peki
Demi yani alev alevvSürtünme kat sayısı arttıkça
Bunun nesi normalValla ben normal olduğunu sanıyordum bu kadar boşalma olmasinin şuan da sizlerden öğrendim fazla olduğunu
Nikahim var ve böyle birsey yapamaz çünkü kendi imkanlarimlada gidebilirim orayaAdam yurt dışında mı? Seni hamile hamile ortada bırakacak bu deyim bak.
Maalesef ki evetCahillige değil mi?
O zaman bence yurt dışında doğur, sonra düğünü burada yapar geri dönersiniz.Nikahim var ve böyle birsey yapamaz çünkü kendi imkanlarimlada gidebilirim oraya
Yani sen zaten yeterince ayrıntı vermişsin 1 haftada her gn 5 falan diye tabiki insanlar soracakNe bilim 1 haftalık tatili öyle geçirdiğimizi sanıyor arkadaş o yüzden detay vermek zorunda kaldim
Her bişileri bilirler,nedense konu seks oldumu bilgiler zayıf,sonrada saç baş yolarlar.Ya böyle konuları gördükçe çok üzülüyorum
Ben ilk cocuguma adetim 15 gün geçmişti hamile olduğumu öğrendim hastaneye gittiğimde sadece kese vardı bebek bile olusmamisti yani hesaba göre adetime 2 3 gün kala hamile kalmışım ki adetim gayet duzenliydi yani yumurtlama ne zaman olacağı hiç belli olmaz hamile olabilirsin ne zaman oldu bu olay ilişkinin üzerinden kaç gün gectiYemin ediyorum buraya yazdığıma pişman ettiniz şimdi daha tedirgin oldum
Yumurtlama günü gününde olmaya bilir. Erken ve ya geç de olabilir. Bu yüzden ovülasyon günü kovalama bir korunma yöntemi değildir. Ayrıca yumurta hemen yok olmuyor oradan.Yumurtalama gününü geçmişti ama lütfen korkutmayin
Nikahim var ve böyle birsey yapamaz çünkü kendi imkanlarimlada gidebilirim oraya
İşte böyle birsey olursa ailemin tepkisi çok büyük olur yoksa başka bir sorun yokO zaman bence yurt dışında doğur, sonra düğünü burada yapar geri dönersiniz.
Ay gerçekten mi 21 den itibaren 1 hafta boyuncaBen ilk cocuguma adetim 15 gün geçmişti hamile olduğumu öğrendim hastaneye gittiğimde sadece kese vardı bebek bile olusmamisti yani hesaba göre adetime 2 3 gün kala hamile kalmışım ki adetim gayet duzenliydi yani yumurtlama ne zaman olacağı hiç belli olmaz hamile olabilirsin ne zaman oldu bu olay ilişkinin üzerinden kaç gün gecti
Çalışsaymış daha az yorulurmusBir hafta izinliydi
Ahh ahh… Vallahi biraz tedbirli olmaya davet ediyorum böyle arkadaşlarıHer bişileri bilirler,nedense konu seks oldumu bilgiler zayıf,sonrada saç baş yolarlar.
Yurt dışından Kucakta bebekle gelirlerse düğüneO zaman bence yurt dışında doğur, sonra düğünü burada yapar geri dönersiniz.
2 hafta bekle sonra test al eczaneden yapAy gerçekten mi 21 den itibaren 1 hafta boyunca
O zaman yarın bir test yaparım eğer negatif olursa adetim geçikmesine bağlı bir test daha yaparım çünkü şuan yerimde duramıyorum adet günümü bekleyemiyorumYumurtlama günü gününde olmaya bilir. Erken ve ya geç de olabilir. Bu yüzden ovülasyon günü kovalama bir korunma yöntemi değildir. Ayrıca yumurta hemen yok olmuyor oradan.
Tedbirli olsalar bunları yaşmamazlar zaten,bir anlık istekle neler yaşıyorlr böyle.Ahh ahh… Vallahi biraz tedbirli olmaya davet ediyorum böyle arkadaşları
Zamanında yediğin hurmalar, yavrum şimdi tırmalar hesabı :)Tedbirli olsalar bunları yaşmamazlar zaten,bir anlık istekle neler yaşıyorlr böyle.
Ya valla alemsiniz koyun can derdinde kasap et derdinde beni güldürdünüz , ailem öğrense hiç iyi olmaz işte tek sıkıntı buYurt dışından Kucakta bebekle gelirlerse düğüne
Konu sahibi erkek tarafının misafiri der
Damat gelin tarafının misafi der
Zaten 3 saat idare ederler oldu bitti
Bide bebek erkekse sünnet yaparlar anne babanın düğününde sünnet olan yavru olur
Bir taşla iki kuş ohhh masraf yok