- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Valla bilemiyorum en fazla üçten sonra kan gelir zaten ne gelecek.Bu nasıl bir efor böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilemiyorum en fazla üçten sonra kan gelir zaten ne gelecek.Bu nasıl bir efor böyle
İsteyebilirler kimlikTest çubuğu için kimlik isterler mi , bir de daha adet olmadım adetten önce yapsam sonuç verir mi
Ne desin size arkadaşlar hamile değilsin mi ? İçinizi rahatlacak bir durum yok ki telaşlanma diyelim. Ne korunmuşsunuz ne hap içmişsiniz.Yemin ediyorum buraya yazdığıma pişman ettiniz şimdi daha tedirgin oldum
Gelen hoş gelmişşş sjksjksjkValla bilemiyorum en fazla üçten sonra kan gelir zaten ne gelecek.
Ben test kitinin yalancısıyım bacım, onlar da %99 güvenilir olmadan piyasaya sürülemiyor malum. Üzerlerinde öyle yazıyor.Kız öyle olmaz. Hastanede bana kanda en erken 8.- 9.gün çıkar dediler. Kanda çıkmayan idrarda nasıl çıksın.
Çıbık için ehliyet, fortum için kimlik ve ruhsat istiyorlar.İsteyebilirler kimlik
Adetinizin geçmesini bekleyin kesin emin olmak için , kaç yaşındasınız bir kan testi de yaptırabilirsiniz aslında
Taam ayın 2sinde test yap21 den itibaren 1 hafta boyunca
Ehliyette istemeleri laxımÇıbık için ehliyet, fortum için kimlik ve ruhsat istiyorlar.
Adetime denk geliyor düzenli adet görüyorum zaten geçirirse anlarim ve hemen bir test çubuğu alirimTaam ayın 2sinde test yap
Adet gününü bekle, son ilişkiden sonra 7 gün sayıp 8. Günde yapman lazım. Senin 7 gün dolana kadar regli vaktin gelecek zatenAdetim önümüzdeki ayın 2 de ilişkide 21 den itibaren 1 hafta boyunca , yarin alsam uygun olur mu
Özel hastaneye gitseniz bir şey olmaz ki , 18 den küçük müsünüzKan testi yapmak istemiyorum çünkü bilinmesini istemiyorum
Adetten bir hafta önce yazıyor onlarda. İlişkiden bir hafta sonrayı duymadım hiç. Bir hafta sonra döllenen yumurta ancak yerleşiyor zaten.Ben test kitinin yalancısıyım bacım, onlar da %99 güvenilir olmadan piyasaya sürülemiyor malum. Üzerlerinde öyle yazıyor.
Hamile değilseniz, sevgilinizi tedaviye götürün. Çocuğu olmuyorsa, erken teşhis hayat kurtarır.
Beş günde, günde beş kere...
Tatil gününde.
Keşke biraz da dinlenseymiş, sonuşta tatil günü.
Bana n'oluyorsa.
Genelde gündüz hamile kalınırAkşamları oldu gündüzleri hiç yapmadik