- 25 Ekim 2022
- 104
- 453
- Konu Sahibi hayaliguzel-
O isi yaparken hersey harikaaaa is bittikten sonra ocobo homolomoyom cok rahat cok profesyonel...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 18 yaşından küçük deilseniz eczane kimlik istemez. "erken gebelik testi" diyerek isteyecesiniz. Bu testler ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor. Adet gününüzün geçmesi gerekmiyorTest çubuğu için kimlik isterler mi , bir de daha adet olmadım adetten önce yapsam sonuç verir mi
Test yapTam içine boşalma olmadı bu yüzden sorun olmaz diye düşündüm, sonra aklıma takıldı İnternet'e baktım yumurtalamadan sonra hamile kalma ihtimali düşük denildi. Bu yüzden biraz rahatladım
Çok teşekkür ederim en sağlıklı bilgiyi siz verdiniz. Allah sizden razı olsunHayır 18 yaşından küçük deilseniz eczane kimlik istemez. "erken gebelik testi" diyerek isteyecesiniz. Bu testler ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor. Adet gününüzün geçmesi gerekmiyor
kımlık ya da pasaport lazımTest çubuğu için kimlik isterler mi , bir de daha adet olmadım adetten önce yapsam sonuç verir mi
Bişey diyemem adetini takip edeceksin hamile kalmak öyle kolay bişey değil ama bilmiyorum olabilir de olmayadabilirTrol değil maalesef gerçek vajinanin içine bosalmadi dışına boşaldi, haklısınız yapmam gereken bilseydi ama oldu . Hamile kalma ihtimalim var mı korkuyorum
Kız öyle olmaz. Hastanede bana kanda en erken 8.- 9.gün çıkar dediler. Kanda çıkmayan idrarda nasıl çıksın.Hayır 18 yaşından küçük deilseniz eczane kimlik istemez. "erken gebelik testi" diyerek isteyecesiniz. Bu testler ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyor. Adet gününüzün geçmesi gerekmiyor
Adetim önümüzdeki ayın 2 de ilişkide 21 den itibaren 1 hafta boyunca , yarin alsam uygun olur muhayır tabiki kimlik filan istenmez ama şuan test dogru sonuc vermez, kesin sonuc icin adet gecikmesini beklemeniz lazım ya da en azından adete 2-3 gün kala yapmanız lazım
Ehliyet de istiyorlarkımlık ya da pasaport lazım
Korunmasız sevişen sensin suçlu biz miyiz doğruyu söylüyoruz diye?
alın deneyin ama adet günü tekrarlayın, çıkan sonuca güvenmeyin bazen testler yanlıs sonuc verebiliyor. saglık ocagında kan testi verebilirsiniz kesin sonuc içinAdetim önümüzdeki ayın 2 de ilişkide 21 den itibaren 1 hafta boyunca , yarin alsam uygun olur mu
Adetinizin geçmesini bekleyin kesin emin olmak için , kaç yaşındasınız bir kan testi de yaptırabilirsiniz aslındaAdetim önümüzdeki ayın 2 de ilişkide 21 den itibaren 1 hafta boyunca , yarin alsam uygun olur mu
ahaah demekk ki:)) ağzıma şarkı dolandı.."defalarcaaaa,":)))Izin almis sa demek ki
Bu nasıl bir efor böyleSonrasında kan işemiş adam
alın deneyin ama adet günü tekrarlayın, çıkan sonuca güvenmeyin bazen testler yanlıs sonuc verebiliyor. saglık ocagında kan testi verebilirsiniz
Ne zaman seviştin? Üstünden 12 gün geçince çıkar.