- 20 Şubat 2019
- 140
- 84
- 28
- Konu Sahibi hayaliguzel-
Üstüne bosaldiO zmn hamile nasıl olabilirsin peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne bosaldiO zmn hamile nasıl olabilirsin peki
Bisey olmaz nede olsa evlencenNişanlıma bosalmamasini söyledim ama her defasında da kendini tutamadi
Sürtünme kat sayısı arttıkçaHiç mi canın acımadı doğru söyle bari.
Sen bilemezsinKonunun başlığınla hic uyumlu degil şuanda söylediginiz şey
O zmn biraz erken yaparsınız
Bebek doğar o zamana. Erkene alın.
Valla ben normal olduğunu sanıyordum bu kadar boşalma olmasinin şuan da sizlerden öğrendim fazla olduğunuMasallah kız kerepakupai şelalesi gibi sıçrat sıçrat bitmemis.
Allah korusunBebek doğar o zamana. Erkene alın.
Bizimkilerin motor bozuk bozuk helalin varValla ben normal olduğunu sanıyordum bu kadar boşalma olmasinin şuan da sizlerden öğrendim fazla olduğunu
Size göre normal bize göre anormalValla ben normal olduğunu sanıyordum bu kadar boşalma olmasinin şuan da sizlerden öğrendim fazla olduğunu
Sen bilemezsin
Siz korunacaktiniz.Allah korusun
O zmn biraz ama vize almam gerekiyor h
Tebrikler nur topu gibi bir bebeginiz olduArkadaşlar nişanlım ile bir hafta beraberdik ve bu süreçte hergün 5 defa neredeyse vajinama boşaldı. Ama yumurtalama günüm geçti hamile kalma ihtimalim var mı ?
Aaaa bilmiyorsan öğrenİçine girmedi canım nasıl acisin
Bi alıntı yapmış ki cevap yazamadımAdam yurt dışında mı? Seni hamile hamile ortada bırakacak bu deyim bak.
Senin yorumun içine yazmış ondan. Adam alacağını aldı vereceğini verdi gitti.Bi alıntı yapmış ki cevap yazamadım
İşlemlere başlayın bence