- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Hahaha hay senin mantığına ben yaBen kuaför değilim annem kuaför ben yardıma gittim 3 gün
Valla benim de anlatıp güldüğüm çok anı var yalan yok yaniBen annem anlatmıştı ağda yaparken işeyen bile olmuş ağda bandını bianda çekince kadın işemiş altına mzlxlşzşzşzçşz annem anlatırken yerlere yatar
E sen daha şimdi kuaförde gördüğün kadın vajinası için bu kadar ciddi travma yasadiysan ileride evlenirsen veya sevgilin vs cinsel ilişki yaşarsan hep ak pak birinin denk gelmesi lazımKonuştum oho ben neler gördüm bu lelesi bunun bide lolosu var dedi
Ay yerlere yattım bunu okuyuncaValla benim de anlatıp güldüğüm çok anı var yalan yok yanibirinin arka tarafını alıyorken tam da eğildiğim anda suratıma tokat gibi bir zort gelmişti
Bu mu baskıcı anne?Konuştum oho ben neler gördüm bu lelesi bunun bide lolosu var dedi
Osuruga gulenin osuruk kadar akli vardir derlerAy yerlere yattım bunu okuyuncaannemin bir anısı daha var kadından popo kısmına geçtiği için bi tık açması gerektiğini söylüyo kadında eliyle ayırırken osuruyo ama baya zortlatmış sonra bianda çığlık atmış hemen üstünü giyip ağlaya ağlaya koşarak dükkandan çıkmış hemde delirmiş gibi ağlıyomuş annem başımıza böyle şeyler gelebiliyo sıkıntı yok sakin olun diye bağırmasına rağmen ücretinide ertesi gün kızıyla göndermiş annem her anlattığınds krize girip balkona çıkar kendine gelmek için
Kınadığını yaşamayan görmedim etrafımdadoğum yaparken bu kız kaka yapmazsa bende neyimo zamanda bu travma olur. doğumdan sonra sarkmış genital bölgene bakar bakar ağlarsın
Sezeryan olursam karnımdan mı mıçıcam tatlımdoğum yaparken bu kız kaka yapmazsa bende neyimo zamanda bu travma olur. doğumdan sonra sarkmış genital bölgene bakar bakar ağlarsın
Valla benim de anlatıp güldüğüm çok anı var yalan yok yanibirinin arka tarafını alıyorken tam da eğildiğim anda suratıma tokat gibi bir zort gelmişti
Siz lütfen üremeyin. Yeterince asalak insanlar var bide sizinkileri cekemeyiz.Ay yerlere yattım bunu okuyuncaannemin bir anısı daha var kadından popo kısmına geçtiği için bi tık açması gerektiğini söylüyo kadında eliyle ayırırken osuruyo ama baya zortlatmış sonra bianda çığlık atmış hemen üstünü giyip ağlaya ağlaya koşarak dükkandan çıkmış hemde delirmiş gibi ağlıyomuş annem başımıza böyle şeyler gelebiliyo sıkıntı yok sakin olun diye bağırmasına rağmen ücretinide ertesi gün kızıyla göndermiş annem her anlattığınds krize girip balkona çıkar kendine gelmek için
Yalnız güldüğü şey osuruk değil başımıza geliyo hep diyede belirtmiş kadının bağırıp koşarak kaçmasına gülüyo okuduğunuzu anlamakta problemmi yaşıyosunuzOsuruga gulenin osuruk kadar akli vardir derler
Nerenden ne yapıcaklar bilemiyorum ama kınadığını yaşamadan ölmeyeceksinSezeryan olursam karnımdan mı mıçıcam tatlım
yada karnımdaki dikişi yanlışlıkla vajinama mı atıcaklar
Siz gülmezmiydiniz ağda yaparken gaz kaçırdı diye bianda bağırmaya başlayıp koşarak kaçan bi insana lütfen doğru söyleyinSiz lütfen üremeyin. Yeterince asalak insanlar var bide sizinkileri cekemeyiz.
Ay tövbe yarabbi o nasıl cümle tövbeestağfurullahNerenden ne yapıcaklar bilemiyorum ama kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin
Ben size bile gülemiyorum. Kabak tadi verdiniz artikSiz gülmezmiydiniz ağda yaparken gaz kaçırdı diye bianda bağırmaya başlayıp koşarak kaçan bi insana lütfen doğru söyleyin
Hahahha kıyamam ya kendini dışardan bir görsen keşkeben okudum ve size dert oldum