- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Bir de kimliğini ifşa etseydin iş etiği diye bişey var siz işinizi yapar çıkarsınız size ne milletin kukusundan ne bekliyorsun korkma onlar leş pis kadınlar senin kukun asla öyle olmayacak mı diyeceğiz ağdacıya giden tüm kadınlar rahatsız oldu senin iğrenç düşüncelerinden normal olarak, profesyonel değilsinizNe alaka kadının kimliğini mi ifşa ettim isminimş verdim fotoğrafınımı gösterdim ne alaka ne alakaaaaa
Neden kara olmayan vajinaya sahip olmak için şehir merkezinde mi oturmak gerekiyor mahallede olunca kararıyomuBir şey diyemezsin işte. Israrla anlamadığın konu da bu. Çünkü senin haddine değil,üstüne vazife değil. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hem insanların parasını alıyorsun hemde arkalarından dedikodu yapıyorsun. Yaptığın hem ayıp hem de etik değil. Psikolojisi bu kadar hassas bir ponçiksen yapma o zaman ağda mağda? Zorla mı? Sanki hayrına yapıyorsun. Hayır ağda yapıp ne görmeyi bekliyorsun acaba ya? Muhtemelen mahalle arasında bir kuaförsünüz ne bekliyosun ağdaya Bella Hadid falan mı gelecek diye bekliyorsun anlamadım ki.
Espiri yaptığımı düşündüysen sana kitap yaramamış sen acilen okumayı bırakEspri yeteneginde yok yazık, gelip burada kuku yaristiracagina kitap falan oku zekan gelisir belki
Senin muhabbetine anca azgin emmiler dayanabilir, simdi anlıyorum neden yasca buyuk biriyle olduğunuEspiri yaptığımı düşündüysen sana kitap yaramamış sen acilen okumayı bırak
İnsan vajinasının görüntüsünü kuaför görür ne der diyemi fobi ediniyorDemin bu üyeye( @Sena616 )kelimeleri uzatmadan yazmayı öğren diyip kelime uzatmak
Sen kadını ifşa etmedin ama senin gibi kuaföre vb yerlere gitme fobisi olan kişilerin fobisine fobi kattın
Hayır senin gibi gördüklerini böyle sitelerde alay konusu iğreti bir durummuş gibi yansıtan kuaförlere denk gelme fobisiİnsan vajinasının görüntüsünü kuaför görür ne der diyemi fobi ediniyor
önemli olan aynaya baktığında gördüğü ve düşündüğü değilmi
Okurken Türkçe yazım kurallarını da öğretselermiş keşke sizeben okudum ve size dert oldum
kakalı popoYıllarca bu mesleği yaptım bu gözlerim neler gördü neler hiç şekil şukul umrumda olmadı, umrumda olan tek şey temiz gelmeleriydi. Maalesef o konuda da gözlerim neler gördü neler............
Bingokakalı popokokulu temizlenmemiş kuku. regl zamanı gelmiş kuku tahminlerim bunlar
Sence zengin olan biri senin kuaförüne mi gelir? Az mantık kur be kızım zor değilNeden kara olmayan vajinaya sahip olmak için şehir merkezinde mi oturmak gerekiyor mahallede olunca kararıyomu
Ben olsam kara kukuya rahmet okurum şu an
Ben kuaför değilim annem kuaför ben yardıma gittim 3 günSence zengin olan biri senin kuaförüne mi gelir? Az mantık kur be kızım zor değil
Ben bide bu kızı savunmuştum o konuda ya. Ailesi harbiden boşuna baskı yapmıyormuş.Senin muhabbetine anca azgin emmiler dayanabilir, simdi anlıyorum neden yasca buyuk biriyle olduğunu
Annenle konuştun mu bu durumu o ne dedi sana ?Ben kuaför değilim annem kuaför ben yardıma gittim 3 gün
Ben annem anlatmıştı ağda yaparken işeyen bile olmuş ağda bandını bianda çekince kadın işemiş altına mzlxlşzşzşzçşz annem anlatırken yerlere yatar
Insan malını bilmezmi, o kadar bilincsizki konusmalara bak.Ben bide bu kızı savunmuştum o konuda ya. Ailesi harbiden boşuna baskı yapmıyormuş.
Nasıl uyuyacaksın? Ya sinek dilleyen kara kuku rüyanda seni ham yaparsa?Ben kuaför değilim annem kuaför ben yardıma gittim 3 gün
Konuştum oho ben neler gördüm bu lelesi bunun bide lolosu var dediAnnenle konuştun mu bu durumu o ne dedi sana ?