vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Sezeryan olursam karnımdan mı mıçıcam tatlım
yada karnımdaki dikişi yanlışlıkla vajinama mı atıcaklar
Bak işte bunu da bilmiyorsun. Eğer yapın müsaitse sezeryan dahi olsan sarkma olabilir. Bebeğin pozizyonu idrar torbana ya da rahmine baskı yaparsa yapın da buna müsaitse sarkma yine olur. Kararma da gebelikte olabilir ve kaladabilir. Şimdiden iyi bir doktor bak bu kadar takıntılıysan.

Meslek etiği diye bir dersim vardı ünideyken keşke ilk okuldan itibaren her yaşa uygun şekilde verilse diye düşündüm bir an
Neresi meslek etiğine aykırı kadına annem ne bol popolusun osuruğunu tutamıyomusunds dememiş gülmemişte yüzüne karşı bende aynı şekilde bu nasıl bi vajina aborjinmisinix demedim meslek etiğine aykırı olan ne

Cok klise ve genelde yorumlari begenmeyen konu sahiplerin söyledigi cümleyi ben hakli olarak söyleyecem: Kadinin düsmani yine Kadin. Triplere bak. kadinin en mahcup halini bile gülerek anlatiyor. Ne kadar acimasizca!

Doğum sonrasını düşünmek için çok erken belki hamile kalamıycam belkide evlenmiycem ben yakın zamanı düşünüyorum

Ben annem anlatmıştı ağda yaparken işeyen bile olmuş ağda bandını bianda çekince kadın işemiş altına mzlxlşzşzşzçşz annem anlatırken yerlere yatar
Belli kime çektiğiniz. Anne profesyonel mi etik mi ki siz etik olasınız?

Meslek etiğine aykırı olan gün içerisinde iş yerinde yaşadığınız şeyleri annenizle birbirinize anlatıp deli gibi eğlenip sonrada travma yaşadım kalbim uf ellerim titriyor diye burada konu açman. Birde vucudumuzun bir parçası olan değişimden başına gelecek diye korkup vajinası kararmış veya doğum sonrasi sarkmış insanlara karşı kötü bir seymiş gibi yansıtıp psikoloji bozman

Görünen köy değilde benmi bozuyorum psikolojilerini

Evet bu dediginiz mantikli, iki çocugumda sezaryan ile oldu yinede ufakda olsa sarkma oldu

Evet valla alıyoruz sigaralarımızı ben annem yengem tüttüre tüttüre yerlere yatıyoruz insanlar osuruğunu tutmayıds öğrensin bi zahmet yada vajinoplastimidir nedir gitsin yaptırsın yani bize beğendirmek zorunda dğeiller ama kendileridemş beğenmek istemezler yada osurmaktan zevk mi alıyolar
Yada tuvalet kağıdı ve su ile kaka temizliği yspsmıyolarmı

Ne yapsın kadınlar sırf estetik görünsün diye gidip bıçak altına mı yatsın çamaşır suyuna mı batırsın? o beğenmediğin şeyin kılını almaya muhtaçsın işte yapacağın bir şey yok. görmek zorunda değilsin kimse seni tutup açıp göstermiyor ki görüyorsun çünkü bundan para kazanıyorsun kafana silah mı dayadı gel al diye .artık çoğu kuaför yapmıyor ağda rahatsız olan bıraksın

O profesyonellerin işi. Keşke annenin teklifini kabul etmeseydin de bunları görmeseydin. Herkesin harcı değil bu iş.

Bak valla erkekler bu kadar yermiyor kadınları cok ciddiyim asla ya yok memen sarkmış kukun karaymış umurlarinda değil coğusunun

Anlatıp anlatıp gülüyoruz her ayda hiçbirley yokmuş yerlere yatmamışız gibi ağda seanslarına girmeye devam ediyoruz ama bizim ahlak yapımız bozuk kuaförlerdeniz ama karakterimiz bu her kuaför böyle değil tabiki ama napalım komik yani KIzlaaarr ağdacı ve kuaförlerinizi özenle seçin iyi geceleeer hem iyi kuaför olmak için mahalle dışı bir yerde olmakta gerekmiyor ne mahalle kuaförleri var meslek erbabı bunuda unutmayın

Gaz kaçırma isteyerek olan bir durum mu sence ?
Ya da doğum sonrası vajinasindaki sarkma vb değişim kendi istekleriyle mi oldu ?
Her vajinası sarkan ameliyat olmak zorunda mı?
Kendiyle barışık insanlar olamaz mı?

Belki durumları el vermiyor ameliyat olmaya belki sağlıkları müsait değil lütfen biraz sağduyulu mu olsan ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…