- 19 Şubat 2023
- 86
- -70
- 21
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
keşkeHahahha kıyamam ya kendini dışardan bir görsen keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşkeHahahha kıyamam ya kendini dışardan bir görsen keşke
Bak işte bunu da bilmiyorsun. Eğer yapın müsaitse sezeryan dahi olsan sarkma olabilir. Bebeğin pozizyonu idrar torbana ya da rahmine baskı yaparsa yapın da buna müsaitse sarkma yine olur. Kararma da gebelikte olabilir ve kaladabilir. Şimdiden iyi bir doktor bak bu kadar takıntılıysan.Sezeryan olursam karnımdan mı mıçıcam tatlım
yada karnımdaki dikişi yanlışlıkla vajinama mı atıcaklar
Neresi meslek etiğine aykırı kadına annem ne bol popolusun osuruğunu tutamıyomusunds dememiş gülmemişte yüzüne karşı bende aynı şekilde bu nasıl bi vajina aborjinmisinix demedim meslek etiğine aykırı olan neMeslek etiği diye bir dersim vardı ünideyken keşke ilk okuldan itibaren her yaşa uygun şekilde verilse diye düşündüm bir an
Cok klise ve genelde yorumlari begenmeyen konu sahiplerin söyledigi cümleyi ben hakli olarak söyleyecem: Kadinin düsmani yine Kadin. Triplere bak. kadinin en mahcup halini bile gülerek anlatiyor. Ne kadar acimasizca!Kadın olmak zor bu memlekette cidden zor ya. Göğsü sarkmasın diye emzirmeyeni ya da erkenden sütten açanları gördü bu gözler. Bir de doğurmayalım hatta evlenmeyelim tam olsun. Bir bu kalmıştı eleştirilmeyen. Erkekler artık baksın çaresine.
Doğum sonrasını düşünmek için çok erken belki hamile kalamıycam belkide evlenmiycem ben yakın zamanı düşünüyorumBak işte bunu da bilmiyorsun. Eğer yapın müsaitse sezeryan dahi olsan sarkma olabilir. Bebeğin pozizyonu idrar torbana ya da rahmine baskı yaparsa yapın da buna müsaitse sarkma yine olur. Kararma da gebelikte olabilir ve kaladabilir. Şimdiden iyi bir doktor bak bu kadar takıntılıysan.
Belli kime çektiğiniz. Anne profesyonel mi etik mi ki siz etik olasınız?Ben annem anlatmıştı ağda yaparken işeyen bile olmuş ağda bandını bianda çekince kadın işemiş altına mzlxlşzşzşzçşz annem anlatırken yerlere yatar
Mahçup hali ne meselaCok klise ve genelde yorumlari begenmeyen konu sahiplerin söyledigi cümleyi ben hakli olarak söyleyecem: Kadinin düsmani yine Kadin. Triplere bak. kadinin en mahcup halini bile gülerek anlatiyor. Ne kadar acimasizca!
Meslek etiğine aykırı olan gün içerisinde iş yerinde yaşadığınız şeyleri annenizle birbirinize anlatıp deli gibi eğlenip sonrada travma yaşadım kalbim uf ellerim titriyor diye burada konu açman. Birde vucudumuzun bir parçası olan değişimden başına gelecek diye korkup vajinası kararmış veya doğum sonrasi sarkmış insanlara karşı kötü bir seymiş gibi yansıtıp psikoloji bozmanNeresi meslek etiğine aykırı kadına annem ne bol popolusun osuruğunu tutamıyomusunds dememiş gülmemişte yüzüne karşı bende aynı şekilde bu nasıl bi vajina aborjinmisinix demedim meslek etiğine aykırı olan ne
Annem 12 yaşından beri sektörde 42 yaşında şuanBelli kime çektiğiniz. Anne profesyonel mi etik mi ki siz etik olasınız?
Görünen köy değilde benmi bozuyorum psikolojileriniMeslek etiğine aykırı olan gün içerisinde iş yerinde yaşadığınız şeyleri annenizle birbirinize anlatıp deli gibi eğlenip sonrada travma yaşadım kalbim uf ellerim titriyor diye burada konu açman. Birde vucudumuzun bir parçası olan değişimden başına gelecek diye korkup vajinası kararmış veya doğum sonrasi sarkmış insanlara karşı kötü bir seymiş gibi yansıtıp psikoloji bozman
Belki görünen onları rahatsız etmiyor ama kuaförlerin bunu görüp böyle düşünmesi onları bu psikolojiye sokup rahatsız edicek bilemeyiz burayı üye olan olmayan herkes okuyabiliyorGörünen köy değilde benmi bozuyorum psikolojilerini
Evet bu dediginiz mantikli, iki çocugumda sezaryan ile oldu yinede ufakda olsa sarkma olduBak işte bunu da bilmiyorsun. Eğer yapın müsaitse sezeryan dahi olsan sarkma olabilir. Bebeğin pozizyonu idrar torbana ya da rahmine baskı yaparsa yapın da buna müsaitse sarkma yine olur. Kararma da gebelikte olabilir ve kaladabilir. Şimdiden iyi bir doktor bak bu kadar takıntılıysan.
Tükrüküm ağzımdan çıktı yaaNasıl uyuyacaksın? Ya sinek dilleyen kara kuku rüyanda seni ham yaparsa?
Evet valla alıyoruz sigaralarımızı ben annem yengem tüttüre tüttüre yerlere yatıyoruz insanlar osuruğunu tutmayıds öğrensin bi zahmet yada vajinoplastimidir nedir gitsin yaptırsın yani bize beğendirmek zorunda dğeiller ama kendileridemş beğenmek istemezler yada osurmaktan zevk mi alıyolarMeslek etiğine aykırı olan gün içerisinde iş yerinde yaşadığınız şeyleri annenizle birbirinize anlatıp deli gibi eğlenip sonrada travma yaşadım kalbim uf ellerim titriyor diye burada konu açman. Birde vucudumuzun bir parçası olan değişimden başına gelecek diye korkup vajinası kararmış veya doğum sonrasi sarkmış insanlara karşı kötü bir seymiş gibi yansıtıp psikoloji bozman
Bak valla erkekler bu kadar yermiyor kadınları cok ciddiyim asla ya yok memen sarkmış kukun karaymış umurlarinda değil coğusununKadın olmak zor bu memlekette cidden zor ya. Göğsü sarkmasın diye emzirmeyeni ya da erkenden sütten açanları gördü bu gözler. Bir de doğurmayalım hatta evlenmeyelim tam olsun. Bir bu kalmıştı eleştirilmeyen. Erkekler artık baksın çaresine.
Anlatıp anlatıp gülüyoruz her ayda hiçbirley yokmuş yerlere yatmamışız gibi ağda seanslarına girmeye devam ediyoruz ama bizim ahlak yapımız bozuk kuaförlerdeniz ama karakterimiz bu her kuaför böyle değil tabiki ama napalım komik yani KIzlaaarr ağdacı ve kuaförlerinizi özenle seçin iyi geceleeer hem iyi kuaför olmak için mahalle dışı bir yerde olmakta gerekmiyor ne mahalle kuaförleri var meslek erbabı bunuda unutmayınEvet valla alıyoruz sigaralarımızı ben annem yengem tüttüre tüttüre yerlere yatıyoruz insanlar osuruğunu tutmayıds öğrensin bi zahmet yada vajinoplastimidir nedir gitsin yaptırsın yani bize beğendirmek zorunda dğeiller ama kendileridemş beğenmek istemezler yada osurmaktan zevk mi alıyolar
Yada tuvalet kağıdı ve su ile kaka temizliği yspsmıyolarmı
Gaz kaçırma isteyerek olan bir durum mu sence ?Evet valla alıyoruz sigaralarımızı ben annem yengem tüttüre tüttüre yerlere yatıyoruz insanlar osuruğunu tutmayıds öğrensin bi zahmet yada vajinoplastimidir nedir gitsin yaptırsın yani bize beğendirmek zorunda dğeiller ama kendileridemş beğenmek istemezler yada osurmaktan zevk mi alıyolar
Yada tuvalet kağıdı ve su ile kaka temizliği yspsmıyolarmı