- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.787
- 43
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Bi önceki konusunda oysaki bunu kendi yazmıştı bideCok klise ve genelde yorumlari begenmeyen konu sahiplerin söyledigi cümleyi ben hakli olarak söyleyecem: Kadinin düsmani yine Kadin. Triplere bak. kadinin en mahcup halini bile gülerek anlatiyor. Ne kadar acimasizca!
He muhtacım yaptıran muhtaç asılNe yapsın kadınlar sırf estetik görünsün diye gidip bıçak altına mı yatsın çamaşır suyuna mı batırsın? o beğenmediğin şeyin kılını almaya muhtaçsın işte yapacağın bir şey yok. görmek zorunda değilsin kimse seni tutup açıp göstermiyor ki görüyorsun çünkü bundan para kazanıyorsun kafana silah mı dayadı gel al diye .artık çoğu kuaför yapmıyor ağda rahatsız olan bıraksın
Aynen buna kesinlikle katılıyorum. Sevmeyen erkek kusur bulur. Adam severse hiçbir şey umrunda olmaz.Bak valla erkekler bu kadar yermiyor kadınları cok ciddiyim asla ya yok memen sarkmış kukun karaymış umurlarinda değil coğusunun
Hiç bu açıdan düşünmemiştim aydınlattığınıxniçin teşekkür ederim pişman oldum şuanGaz kaçırma isteyerek olan bir durum mu sence ?
Ya da doğum sonrası vajinasindaki sarkma vb değişim kendi istekleriyle mi oldu ?
Her vajinası sarkan ameliyat olmak zorunda mı?
Kendiyle barışık insanlar olamaz mı?
Belki durumları el vermiyor ameliyat olmaya belki sağlıkları müsait değil lütfen biraz sağduyulu mu olsan ????
Yani hepimiz insanız biraz geniş düşünmek gerek , herkes eşittir ama eşit haklara(maddiyat ve sağlık durumu olarak) sahip değildir biraz da olsa anladıysan ne mutluHiç bu açıdan düşünmemiştim aydınlattığınıxniçin teşekkür ederim pişman oldum şuan
yo değil tek kuaför sen misin? başına silah mı dayadı gel al diye parasıyla değil mi? o beğenmediğin müşterinin saçıyla kılıyla ekmek yiyorsunuz ya insan ekmek yediği kaba saygı göstermeli kibarca.He muhtacım yaptıran muhtaç asıl
O şekilde aşağılayarak yeren erkekler de var tabii ki de, ama hepsi toy, kendi elinden başka bir şeyden hayır görmemiş, cinsel organı fondötenli, göğüsleri top silikonlu Brazz*rs kadınlarını gerçek sanan ergenler. Cinselliğe ve kadına doymuş erkek için bunlar söz konusu değildir. Oturup da o kadının organı böyle, bu kadının memesi böyle şeklinde konuşmazlar. Hatta erkeğin hası kadınının pörtleyen etini, göbeğini, bilimum organlarını aşkla sever.Bak valla erkekler bu kadar yermiyor kadınları cok ciddiyim asla ya yok memen sarkmış kukun karaymış umurlarinda değil coğusunun
İşte seviye o kadar yerlerde, konusacak bir sey bulamadikca insanlarin kazayla yaptigi şeylere gülüyorlar. Birde bunu normal saniyorlarYahu bir sağlıkçının sonda takıp çıkarırken gördüğü organı hahohahoyt şeklinde gülerek anlatması kadar abes ve absürt bir durum bu, hiç profesyonel değil. Altı üstü organ. İnsanlar gaz da çıkarabilirler, isteyerek yapmıyorlar zaten; pozisyon gereği olabilir. En fazla gülümsersin, müşteri kendini daha da kötü hissetmesin diye rahatlatırsın; müşteriden sonra elâlemle hahohahoyttt diyerek alta işenecek kadar gülünebilecek bir iş kazası mı gerçekten? Biriyle konuşurken bir osuruğu konu etmek daha garip değil mi?
milletten para hortumluyorlarmış kukusuna kına bile yakması lazım ne diye titresiyseOfff burda bu konuyu açacağına, vajina estetiğini arastırsaydın.
İç dudak dış dudak kesiliyor, renk açılıyor ve orgazm daha iy olunabilsin diye iç duvarlardaki sorunlar dahi gideriliyor.
Elinin titremesi boşuna…
Başına gelirse sorunun çözümü var…
Yani? Ahlaksızlığınızı buna mı bağladınız?Annem 12 yaşından beri sektörde 42 yaşında şuan
O yazıyı ben yazmamışım ama alıntı ben çok tuhafKınadığını yaşamayan görmedim etrafımda
Vajina siyah olur evet. Ozellikle yeni dogum yapmissa veya dogum yapmak uzere ise o vajina simsiyah olur.Annem kuaför elemanı birkaç günlüğüne samsuna gitti
okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi
Üç gündür dükkandayım ağda kısmına ben bakıyorum
üç günde gördüklerime inanmadım
Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye bi kurak yok ama arkadaşlar siyah vajina olur musiyah hemde iç kısmı siyah ve vajinanın içinden bir kısmı slime gibi sarkmış
Ay bende fobi başladı ya benimkide öyle olursa diye elim titriyor o kadını gördüğümden beri ve hala titremesi geçmedi nasıl kurtulurum bu durumdab
Biz hepimiz diğer konunda ailene kızmıştık baskıcı olduklarını söylediğin için ama haklılarmış yahu. orda bahsettiğin adam da hala evli bence kendini benzettiğin karaktere bakarsak linç yemeyeyim diye boşanmış dedin ..Yok o İyilik dizisinin damlası karakter olan kzlclzlşxğ
Merak etme iyi bakıyordur oraya, yaşlı sevgilisi beğendiyse inci gibi davranır artık orasına ahahahah.Biz hepimiz diğer konunda ailene kızmıştık baskıcı olduklarını söylediğin için ama haklılarmış yahu. orda bahsettiğin adam da hala evli bence kendini benzettiğin karaktere bakarsak linç yemeyeyim diye boşanmış dedin ..
üslubun çirkin, burda bunları yazman çirkin.. he sana kötü bi haberim var seninki de kararacak
Valla anormal olan kukunun rengi değil,sizin bunu bize anlatmanız ve bu şekilde iğrenç benzetmeler yapmanızdır. Size ne?Ve içi dışına çıkmıştı böyle bişey olabilirmi ya
Sinek yakalayan Kurbağa dili gibi
Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması amaVajina siyah olur evet. Ozellikle yeni dogum yapmissa veya dogum yapmak uzere ise o vajina simsiyah olur.
Ayrica yaptiginiz cok ayıp. Ve bilginiz olsun bir gun sizinki de oyle olacak.
e herkesinki am, sizin sülaleninki amcık çünkü.Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
On dakika içinde beynimi yakmayı başardınız, kutlarım.Sana çare burada
Bak bu arkadaş ne güzel anlatmış öyle kadınlardan olmamak için gerekenleri
Genital bölgenizi mahvetmeyin
Evett arkadaşlar sadece bu konu için hesap açtım desem :) Hani şu herkesin imrendiği tek çizgi estetik harikası vulvaya sahibim. Hiçbir şekilde iç dudaklarım gözükmüyor. Klitoriste gözükmüyor. Dış dudaklarım tamamiyle hepsini kapatıyor. İki dudak arasında sadece çizgi görünüyor. Bu arada İç...www.kadinlarkulubu.com