vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Ne alaka kadının kimliğini mi ifşa ettim isminimş verdim fotoğrafınımı gösterdim ne alaka ne alakaaaaa
Bir de kimliğini ifşa etseydin iş etiği diye bişey var siz işinizi yapar çıkarsınız size ne milletin kukusundan ne bekliyorsun korkma onlar leş pis kadınlar senin kukun asla öyle olmayacak mı diyeceğiz ağdacıya giden tüm kadınlar rahatsız oldu senin iğrenç düşüncelerinden normal olarak, profesyonel değilsiniz

Bir şey diyemezsin işte. Israrla anlamadığın konu da bu. Çünkü senin haddine değil,üstüne vazife değil. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hem insanların parasını alıyorsun hemde arkalarından dedikodu yapıyorsun. Yaptığın hem ayıp hem de etik değil. Psikolojisi bu kadar hassas bir ponçiksen yapma o zaman ağda mağda? Zorla mı? Sanki hayrına yapıyorsun. Hayır ağda yapıp ne görmeyi bekliyorsun acaba ya? Muhtemelen mahalle arasında bir kuaförsünüz ne bekliyosun ağdaya Bella Hadid falan mı gelecek diye bekliyorsun anlamadım ki.
Neden kara olmayan vajinaya sahip olmak için şehir merkezinde mi oturmak gerekiyor mahallede olunca kararıyomu

Demin bu üyeye( @Sena616 )kelimeleri uzatmadan yazmayı öğren diyip kelime uzatmak 😂

Sen kadını ifşa etmedin ama senin gibi kuaföre vb yerlere gitme fobisi olan kişilerin fobisine fobi kattın 🤙🏻
İnsan vajinasının görüntüsünü kuaför görür ne der diyemi fobi ediniyor
önemli olan aynaya baktığında gördüğü ve düşündüğü değilmi

İnsan vajinasının görüntüsünü kuaför görür ne der diyemi fobi ediniyor
önemli olan aynaya baktığında gördüğü ve düşündüğü değilmi
Hayır senin gibi gördüklerini böyle sitelerde alay konusu iğreti bir durummuş gibi yansıtan kuaförlere denk gelme fobisi 😏

Yıllarca bu mesleği yaptım bu gözlerim neler gördü neler hiç şekil şukul umrumda olmadı, umrumda olan tek şey temiz gelmeleriydi. Maalesef o konuda da gözlerim neler gördü neler............ 🤷‍♀️
kakalı popo 😁 kokulu temizlenmemiş kuku. regl zamanı gelmiş kuku tahminlerim bunlar

X