vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

İyice sacmaliyorsun anladık bekarsin ama evlenince değişiyor ekstra hamileyken hormonlar yüzünden kararma oluyor normal doğumda da sarkma o yuzden insanlar istediği çocuk sayisina ulaşımda vajinaplasti oluyor mutlu ve özgüvenli olmak adına seninde başına gelicek

milletin kukusuna gömmek için üşenmeyip konu açmak nedir? Israrla devam ettiriyor bir de. O beğenmediğiniz şeylerin kılını, tüyünü temizleyerek rızkınızı kazanıyorsunuz
Benim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz
Yıllarca birbirine ağda yapan yakınlarıma şahit oldum, ablam ve kuzenimle birlikte üniversite öğrenciliğimiz boyunca birbirimize ağda yaptık, sonra ağdacıya da defalarca hem tek hem arkadaşımlarımla gittim; hiç birinde öyle mide bulantısı, iğrenme hali görmedim. Kadınlar birbirlerine yardımcı oluyorlar ve olay kadınlar arasında kalıyor. Herkes diğerinin vajenini, poposunu olduğu gibi kabul ediyor. Haa, genital ağda sırasında herkesin tolere edebileceği gülünç espriler yapılıyor, ağda gerginliği yumuşatılıyor. Ekmek parasına mide bulantısı gözüyle bakılmasına ancak konu sahibinin densizliğine yoruyorum. Yapmayın o zaman.

Ayyy öyle kukum olsun istemezdim

soruyu soran bence erkek değil merak etmeyin bal gibi de kadın. erkekler kadınları tam tersine melaike gibi görüyor pembe kaka yaptıklarına falan inanıyorlar hala. esmer veya siyahi kadınların vajinaları öyledir faşizm ırkçılık kokan bir paylaşım olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…