Vajinal zevk ve orgazm için buraya

Ya ben klitorel orgazmada razıyım ben onu bşle yaşamadım

Peki sizce penisin boyumu yoksa kalınlığı mı önemli kadın fazla zevk alması için
Kalınligi
boyunun önemi yok kalin olmasi icinde vajinal duvarlara deyip vajinal klitorisi uyarmasi onemli ileri geri gids gelişi haz i artiran bir birlesme oluyor ilk kocamin penisi bebe pipisi gibiydi. hibirsey anlamiyordum içindeyken 2 esim penisi okkali hem kalin hemde boyutu normal adam isi biliyor azda gec boşalsa neyse bunada sukur

En unutulmazlar gibi engin tecrübelerden bizi mahrum etmeyin lütfen

Kesinlikle şahane bir yazı olmuş. Ayrıca ilişki öncesinde kendini moda sokmak ayna karşısında hazırlanmak giyinmek kendini seksi hissetmek çok etkili sonrası için bu da dip not olsun

Merhaba benim de bir sorunum var vajinal orgazm i geçtim artık zevk almaz oldum doğum yaptıktan sonra 4 5 kere zevk alabildim ama şu son zamanlarda hicc alamıyorum. Eşimi istemiyorum. Bana dokununca öpünce bir şey hissetmiyorum. Bunlar olmadan ilişkiye başlamayın demişsiniz biz başladığımızda artık onlar olamıyor ve aşırı acı çekiyorum eşim bosalsin diye dua ediyorum resmen sizce ne yapmalıyım emzirme hormonlarindan desem 4 5 kere zevk aldım sonuçta

Annelik zor bir süreç, yorgunluk, sorumluluk ve ploraktin zorlaştırıyor işlerimizi. Ağrı için doktora gidin. Yorgunluğunuz ve odaklanmanız için rahatlatıcı bitki çayları için. Bir de çiğ susam, bal ve tarçın karışımı yapıp her akşam bir tatlı kaşığı tüketin. Hem sütünüze faydası olur hem de afrodizyak etkiye sahip, hemen etki etmwse de bir hafta 10 günde faydasını görmeye başlarsınız. Bir de kayganlaştırıcı kullanın Pek çok taze anne yaşıyor yaşadıklarınızı.

Aslında gün içinde uyuyorum uykumu alıyorum. Ailevi sıkıntılarımdan ve pandemiden ötürü bunalimdayim biraz. Bahsettiğiniz kür ü deneyeceğim ama çok üzülüyorum gerçekten şu dönemde başka zevk alacak bir şey kalmadı zaten bu da gitti elimden

Öyle düşünme, melisa ya da anason çayı dene ama melisa iöersen eşine içirme, kafan rahatlar. Kadınlarda mutsuzluk libidoyu çok etkiliyor maalesef

Bence o adamların tahrik olunca beyni kapanmasından kaynaklanıyor biz o haldeyken bile alışveriş listesi yapacak durumdayız onlara adını sorsan söyleyemezler. Odaklanma meselesi sanırım

Benim de derdim bu aralar bu. Son derece zevk aliyorum haz duyuyorum ama o son olmuyo maalesef. Sevgilim elinden geleni yapıyor ama olmuyo. Cok sinirli ve gergin oluyorum bu yuzden. Erkek doyuma ulasinca da kedi gibi ben peşinden koşuyorum. Kendimi cok ezik hissediyorum sonra da. Veri cekilme yaparak korunuyorum bundan da nefret ediyorum. Prezzv. hiç hissettirmiyor. Yatakta calisan kadinim sadece erkege kolelik. Sizler nasil korunuyorsunuz? Ve orgazmi iliski de yasayabiliyormusunuz?

Tırtıklı prezervatif tercih edin onun iki taraf için de hissi iyi. Geri çekilme ile korunurken orgazma ulaşmak pek kolay değil. Penetrasyon öncesi partnerinizden g noktanızı uyarmasını isteyin (forumda g spot konusunu aratın orada ayrıntılı bilgi var). Penetrasyon sırasında kegel egzersizi yapın, girerken gevşek bırak çıkarken sık şeklinde, başlangıçta çok yorucu gelen bir hareket ama zamanla otomatikleşiyor ve gerçekten etkili.

selam kızlar benim de bir sorum olacak, farklı bir konu olarak açmak istemedim. şöyle ki klitoral orgazm sırasında dayanamıyorum ve devam etme bırak diyorum eşime. yani çok değişikl bir his oluyor o an bu normal mi? devam etsek belki orgazm olacağım ama edemiyorum ve hiç olmadım maalesef

Normal ama devam etmek için çaba göstersen iyi olur

Açılın aranan kan bulundu,o üye ben olabilirim, eşim de 3-4 göremesem de kendim bir seferde 5-6 yi görüyorum ,bu yorumları nasıl kaçırdım ya , yeni görüyorum
O tek seferde 3-4 kez orgazm olanları hayretle okuyorum. Ben 1 sefer olursam oo bugün iyiyim diyip seviniyorum.
Ben de ben de hayretle okuyorum
Yani 3-4 kez olduğunu söyleyen üye de 1 saat falan dayaniyordu eşi ay onlar mutant falan miydi acaba kız benim kapasitem yetmiyor düşünmeye bile
Bir saat dayanan kim acaba o biz değiliz
Yok yok ara vermeden 2-3 dk arayla arka arkaya olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…