Vajinal zevk ve orgazm için buraya

Amin canım.zaten bende ki istekde 2 hafta falan suruyo.azcik dayansa sorun yok.keske öyle içmeye falan meraklı olsa sabahlar olmaz 😂
Şimdi bı arkadaşım ilk başta nasıl alisirsan öyle olur seks hayatım demişti.beynime kodlanmış bu sanki.rutin sevmiyorum 🥳
Ay bence herkezde aynı işlemiyordur o durum . Ben evliliğimin daha ilk aylarında 2-3 haftada bir olduğunu bilirim . Ama şimdi yani yaklaşık 2 senedir hatta 3.günü göremiyoruz bile . Amaan iki taraf da istekliyse ( tabikii seninki aşırı fazla 😀) haz varsa tutku varsa aşk varsa oh miss en güzeli 🥰

Ay bence herkezde aynı işlemiyordur o durum . Ben evliliğimin daha ilk aylarında 2-3 haftada bir olduğunu bilirim . Ama şimdi yani yaklaşık 2 senedir hatta 3.günü göremiyoruz bile . Amaan iki taraf da istekliyse ( tabikii seninki aşırı fazla 😀) haz varsa tutku varsa aşk varsa oh miss en güzeli 🥰
Herşeyimiz tam oh diyorum tamam bu kıvama geldi bugece bitmez ama sonra fiss.adami gören de bu adam bu istekle yataktan cikmiyo zanneder.
Bende ondaki bu isteği gördükçe beklentiyi yüksek tutuyorum 😂

Sorma.adamin adını duymaya tahammülüm yok.ama ne gecelerdi abi bitmedi gitti.ozlemek ne kelime deliriyorum aklıma geldikce.
Libido başka bir konu, o hayattan bağımsız, alınan zevk tabi ki beyinde yer edecek. Aynı uyumu yakalayacağın biri çıkar inşallah karşına
Biraz da ruh uyumu olsaydı.
Ten uyumu diye bişey var bu bir gerçek.
Ama bir erkeğin bitmek bilmeyen enerjisine ne demelim
Bazılarında var o enerji işte, her türlü durum libido olarak geri dönüyor. Moral bozukluğu, can sıkıntısı, sinir. Keşke ben de hepsini libidoma yansıtabilsem, öylesi iki taraf için de daha karlı.
Senin enerjin bence muhteşem zaten
Ben eşime uyum sağlamaya çalışıyorum. Beni böyle olmaya yönelten o, evlendiğimiz zamanlarda adamdan fenaydım ama o her şeyi kontrol eden beyin anneliğe fazla odaklanınca hepsi bitti, baktım evlilik evlilik olmaktan çıkıyor mecburen ayar verdim kendime. Enerjimi yüksek tutmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Böyle ikimiz de daha mutluyuz.

En son o sabah 6 civarlarında eşim nasıl terliyo bana damliyo artık yoruldu bitti hiç gücü kalmadı.bende diyorum 3 oldu 5 oldu tabii artık olmaz ama inat etmişti.sonunda oldu ama bizde olduk.benim de canım çıkmadı desem yalan olur.
Rekor denemesi mi yaptınız neden inat etti ki
Ay benim de bi arkadaşım var böyle bazen konuşuruz . Ten uyumu öyle bişey ki biz bugün boşansak sırf o iş için bir araya geliriz arada bi derdi de hayret ederdim . Hatta bir gün çok fena kavga etmişlerdi bu sinirlendi otur bak çocuğuna ben çarşıya çıkıcam dedi çıktı evden kahve içmeye gitti bir mekana o arada da mesajlaşıyoruz . Ya diyo aşırı sinirliyim öldüresim parçalayasım geliyo yüzünü görmeye sesini duymaya tahammülüm bile yok o derece öfkekiyim ama şuan canım onu nasıl istiyo anlatamam dediydi de ben şaşıp kaldıydım 😀😀 Şimdi senden de böyle duyunca okuyunca harbiden varmış lan böyle şeyler diyorum şuan 😀😀 Allaaammm 5 yıllık evliliğimde görmedim , bari bundan sonrasında bir kez olsun bana gece 12’den sabah 6yı göster ya Rabbimm , çok amin 😀😀😀😀
Ben gördüm 😂 ama o zaman çokıyorduk. Elimizde bir gece vardı tamamını kullandık. Biraz da tam birleşme yaşayamamanın etkisiydi sanırım o. Ben düğüne kadar tam birlikteliğe yanaşmadım, o gecenin bir özelliği olsun istedim ama keşke öyle düşünmeseymişim, kendiliğinden olması daha güzel olacakmış.

Bana kalsa ben adamı evire çevire o yatakda ceviririm ama bunun içine dede kaçmış.bide evlilik yılı uzaginca rutine mi dönüyor acaba.adama yapmadığım maaşı ikinciyi görmedik.tabii sarhoş olursa o ayrı 😂
Biraz daha böyle devam ederse adamı alkolik ederim 🥳
Biz 12 yıldır evliyiz rutine dönmedi ama arada benim yüzümden boşanmış kadar olduk, ben isteksizlikten çok çektim tabi adama da çektirdim 😔 şimdi sahalara dönmenin keyfini çıkarıyoruz 😂
Adamı alkolik etme de kuvvey macunu kıvanımda şeyler ver.
Herşeyimiz tam oh diyorum tamam bu kıvama geldi bugece bitmez ama sonra fiss.adami gören de bu adam bu istekle yataktan cikmiyo zanneder.
Bende ondaki bu isteği gördükçe beklentiyi yüksek tutuyorum 😂
Bu fıstan kasıt ne tek seferde kalması mı yoksa yarıda kalması mı

Biz 12 yıldır evliyiz rutine dönmedi ama arada benim yüzümden boşanmış kadar olduk, ben isteksizlikten çok çektim tabi adama da çektirdim 😔 şimdi sahalara dönmenin keyfini çıkarıyoruz 😂
Adamı alkolik etme de kuvvey macunu kıvanımda şeyler ver.

Bu fıstan kasıt ne tek seferde kalması mı yoksa yarıda kalması mı
Tek sefer de kalmasi

Bu allahin cezasi organ vajinaya gore yaratilmadi mi ya? :KK64:
Zevk alacaz diye sekilden sekle giriyoruz. Buralarda birbirimize orani elle buranı parmakla yazıyoruz.
Adamlar da açıp okusalar ya burada yazdıklarımızı. Yok okumazlar.
Şiştim ha:KK34:
Keşke okusalar da bi halt becerselerrrr

Anaaaam konuya gel, çok iyi ya, sonuna kadar okudum🤣🤣🤣
G noktası bende de ise yaramışti tamamen unutmusum ya 🤣🤣

Vajinal orgazm için boyut önemli mi sevgilimin ki 12 cm beni boşaltıyor ama klitoral orgazm yaşıyorum
Bir defa sevgilimle vajinal orgazm yaşadım ama o zaman 15 gün yapmamiştık çok tahrik olmuştum sonraları vajinal orgazm olmadım penis boyu ile alakalı değil sanki çok tahrik olmak lazîm

Evet evet, incecik minicik parmağımla bile tam dediğiniz şekilde hissettim vajinal orgazmı. Bacaklarımı kapatmak zorunda hissettim inanılmaz güzeldi. Bir de karşımda biri varken bir penis varken nasıl olur düşünemiyorum. 🥰🥰
Ben eşimle hiç zevk almıyorum istek yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Arkadaşlar önce uyarılıp sonra G noktasına ritmik hareket yapmak gerekiyormuş. Dümdüz girişmeyin.

X