Vajinal zevk ve orgazm için buraya

Bir cinsel terapiste gidin. Youtube videolarını izleyin terapistlerin, hamilelik kaygısını da uygun yöntemle silin aklınızdan. Hap garanti bir yöntem bence, ya da spiral. Bu sorun sizin içinizde ancak kendiniz aşabilirsiniz.

Onunla ilgili aslında bir sıkıntı yok, benim kendimle ilgili sorunlarım var sanirim. Yaklasik 2 yıl önce fıskırma seklinde bunu yaşadım ve alkollüyken. O günden beri de olmadı birdaha. Doggy gibi pozisyonlarda zaten büyük olduğu için canım da yanıyor, sanirim biraz daha deneme yanılma gitmemiz lazım.

Peki vajinadaki o sungerimsi yere dokununca ve devam ettikce cis yapma hisside geliyormu? Geliyorsa ona ragmen devammi etmek gerekir yoksa o cis yapma hissi vajinal orgazm icin gereksiz alakasiz bi hismi?
Valla bende de aynı çiş yapma hissi acayip geliyo anlamıyorum sanki acıyo gibi acımıyo gibi ama inanılmaz baskı oluyor bu mu zevk hiç bilmiyorum

sizin yaptiginiz gibi bende yaptim bende kendi kendime kesfettim ve vajinali tattim bu sayede bu sekilde vajinal olunabiliyor birde dediginiz gibi iliski esnasinda konsantre olmak ve istekli olmak cok fark ediyor vajina bolgesinde sisme oluyor hormonlar devreye girdikce cunku o an cok zevk icinde olunuyo ama beyinsel olarak tam istenmezse zevk bile kacabiliuo bi anda ne kadar oynanirsa oynansin konsantren yoksa klitorisle bile zor hale geliyor istemek cok onemli ve esle yaparken de esin vucudu klitorise temas ederek olursa vajinal orgazm kacinilmaz es deyemese bile biz elle biraz desteklersek son nokta gelir kesin herkes kendini bu sekil tanimali yoksa bu iliskiyle kesinlikle ogrenilmiyo neyin ne oldugunu bilmek cok fark ediyor en azindan elle de olsa tanimis olduk vajinal orgazmi bunu yapan herkes mutlaka olacaktir

O tek seferde 3-4 kez orgazm olanları hayretle okuyorum. Ben 1 sefer olursam oo bugün iyiyim diyip seviniyorum.
Bir sefer dahi olabildiniz mi merak ettim su 3 4 kez olayina gelirsek bu orgazm yasayan butun kadinlarda olur yani yeter ki bir kez yasa iki uc devam eder yani birer dakika aralikla ama hazzi bir kac saniye surer erkeklerin fizyolojisiyle kadinin ki farkli onlar tek seferde bitiyor ama kadin ust noktaya geldigi zaman erkek gibi oldum bitti olmuyo o an hazzi yasiyor bir dakika gecince yine olabiliyor ama saniye az bunu bi yerde okumustum kadinlar orgazm seviyesine gelince yarim saat falan ard arda olmaya musaitmis bu tum kadinlar icin gecerli bir kez yasarsaniz gerisi zaten gelicektir bende bunu kendi kendimle oynayarak deneyimledim yoksa tek penisle ogrenilmiyo bu is zevk alinan noktalari cozmek gerek

Valla bende de aynı çiş yapma hissi acayip geliyo anlamıyorum sanki acıyo gibi acımıyo gibi ama inanılmaz baskı oluyor bu mu zevk hiç bilmiyorum
Cis yapma istegi farkli bisey orgazmla ilgili degil baskidan dolayi cis yapma istegi geliyor oysa orgazm daha zevkli birsey her evli bayanin mutlaka kegel egzersizini bilmesi gerek kendini bos salmakla vajinani sıkarak dar tutarak iliski fark ediyor diger turlu islaklikla vajinaya girdigi bile belli olmayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…