Vajinal zevk ve orgazm için buraya

Nereye kayboldun sen ya, göremez olduk sahalarda

Amin teşekkürler
SeN nasılsın bu arada
Çok şükür. Ben hala evdeyim. İl içi yer değiştirmeleri bekliyorum. İnşallah bana da güzel bir okul nasip olur artık. 1 yıldır yersiz yurtsuz 2 yıldır öğrencisisizim. Çocuklarımın başında canlı ders nöbeti tutup ev hanımlığının tadını çıkarıyorum

İnşaallah gönlüne göre olur, ben seni canlı ders veriyor olarak biliyordum, norm fazlası mısın

Ev hanimligi da güzel ya, tadını çıkar valla, doğum iznindeyken evdeydim ne güzeldi, oğlum 6,5 aylıkken ise başladım

İnşaallah gönlüne göre olur, ben seni canlı ders veriyor olarak biliyordum, norm fazlası mısın
İdareye geçmiştim, istifa ettim, çalıştığım ilçede boşluk olmayınca norm fazlasına düştüm. Şimdi duyuruları bekliyorum. Aslında allahın sevgili kuluymuşum, şu süreçte sadece çocuklarıma odaklanmak çok iyi oldu. 15 yıl sonra böyle bir mola aileme de bana da çok iyi geldi pandemi çocuklarıma güzel anılar bıraktı bu sayede. Her işte bir hayır varmış. Ev hanımlığının da keyifli yanları var evet, dönüş biraz zor gelecek ama çok özledim ergenlerle birlikte olmayı

Güzel bir dinlenme molası olmuş ne güzel, evine eşine çocuklarına vakit ayırabilmen için güzel bir fırsat olmuş, eşinle de aşkınız tazelenmiş ne güzel
Ben de 16 yıldır bil fiil çalışıyorum, bir tek doğum izinleri mola oldu bana,kızım 3,5 aylıkken ise geri dönmüştüm,büyük oğlum 9 aylıkken küçük oğlum 6,5 aylıkken ise başladım tekrar, çalışmayı seviyorum ama evde olmayı da çok seviyorum,
Bir hafta sonra izne ayrılacağım bir ay inşaallah, biraz dejarj olmak adına iyi olacak

Pardon neye dayanamiyorsun ki??

Genelde hep böyle mi oluyor nadiren mi 5.6 yi ben görsem o an dayanamam ölürüm harelde

Genelde öyle, ama bizde ilişki sıklığı az,en iyi ihtimalle haftada iki oluyor, çoğu zaman haftada bir , 10-15 günde bir olduğu da oluyor eşimin iş durumuna göre
Ben en fazla bir ilişkide 2 defa oluyorum o sırada artık devam edemiyorum fena oluyorum bizim ilişkide ortalama hafta da 3 gün oluyor hergun dolu gecmiyor

Ben en fazla bir ilişkide 2 defa oluyorum o sırada artık devam edemiyorum fena oluyorum bizim ilişkide ortalama hafta da 3 gün oluyor hergun dolu gecmiyor
Çok güzel devam ediyorum valla, iki üç az geliyor, sonrakiler daha güzel oluyor söyleyim, hatta sonuncu da sıvı da geliyor şeffaf su gibi

şu vajinal orgazmı da ne yapsam olamadım yahu. klitoral de iyi de o tamamen sürtünme sayesinde oluyor ilişki esnasında.

Kadinlarin G noktasi soylediginiz yerde bilimsel olarakda dogru bu.
Kadinlarin usttw oldugu pozisyonda g noktasi ve klitoris beraber uyarildigi icin orgazm olasiligi cok yüksek. Mesela ben üstte olmadigim pozisyonlarda asla orgazm olamiyorum ne yapsamda.
Ve evet kesinlikle tahrik olmadan vajina uyarılmadan iliski olmamali. Uyarilma olmasan penis içeriye alininca mutlu sonla pek bitmiyor. Ama tahrik olunca on sevismesiz de hemen penis alinabiliyo. Yani kısacası vücudunu kesfetiyse bir kadin her sekilde orgazm olur.
Asla vajinaya dokunmakdan cekinmeyin partneriniz varken de yokkende her kadin orgazm olmali kimse mahrum kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…