Vajinal zevk ve orgazm için buraya

İlişkide orgazm olunca ben devam edemiyorum esimin içinde beklemesine bile dayanamıyorum size şaşırdım
Klitoral orgazm da o oluyo kasildigin için o an biraz bekleyip penisi çıkarıp tekrar devam edebilirsin.
şu vajinal orgazmı da ne yapsam olamadım yahu. klitoral de iyi de o tamamen sürtünme sayesinde oluyor ilişki esnasında.
Üstte oldugun pozisyonda esin uzansin sen hafif ona egil opusebilirsin mesela kalcani istedigin gibi hareket ettirebilirsin o an kesfedeceksin kendini hangi noktada zevk aldigini. Acik yazamıyorum ama hizini kendin ayarlayacağın icin orgazim olursun bence bi dene daha fazla acik yazamadim

Tşk ederim üstte olduğum pozisyonda daha çabuk oluyorum ama orgazm olduktan sonra kasılmalar başlıyor ve bütün vucutum dan can cekilmiscesine bı his oluyor hareket edemiyorum

Tşk ederim üstte olduğum pozisyonda daha çabuk oluyorum ama orgazm olduktan sonra kasılmalar başlıyor ve bütün vucutum dan can cekilmiscesine bı his oluyor hareket edemiyorum
Hah iste o noktada partnerin devreye girecek o kasılma ile el kol bosaliyor bi tık bekle o an sonra devam et her iliskide sureyi uzat bi tık alisacaksin.
Mesela orgazm noktasina geldin dur biraz sonr ayine devam et bu da iyi geliyo o ana en azindan kasilsanda doymuş oluyosun. İşin sırrı kendini keşfetmekte.

önceden hep misyoner pozisyonunda isterdim, çocuktan sonra koltukta olmaya başlayınca üstte olmak daha hoşuma gitmeye başladı ama hala klitoral...

Orgazmın şiddeti her kadında farklı demek ki, bende bu kadar şiddetli olmuyor, kasılınca biraz bekliyorum kasılmanın bitmesini sonra devam ediyorum,

karıncalanma, ateş basması gibi bir şeyse dediğiniz aynı şekilde devam edin. Eşiniz ayaklarınızı tutsun bırakmadan devam etsin ne yapıyorsa. ben de kendi başıma devam edemiyorum ama edilmesi gerekiyormuş. ama o his de güzel geliyor bana zaten dudaklarım yanaklarım da kızarıyor. Yaparken ulaşmaya çalıştığım nokta o his oluyor.

Siz çözüm buldunuz mu bu duruma??Sizinle aynı durumu yaşıyorum ikinci doğumu yaptığımdan beri aşırı kuruluk ve isteksizlik var. İlişki sırasında canım acıyor bitse de yatsam uyusam modundayim. Angarya gibi geliyor. Bebeğim 14 aylık oldu ama hala regl de olmadım, acaba hormonlar yerine gelmedi ondan mı diyorum. Psikolojik de olmasi çok muhtemel çünkü Zaten önceden de tam olarak zevk aldığımi söyleyemem hiç eşimle orgazm olmadım ben mesela bu konuda anlayışsız olduğunu düşünüyorum hiç zevk alıp almadığımi sormaz mesela hele son bir senedir kendini tatmin edip uyuma derdinde, dolayısıyla cinsel ilişkiyi hiç istemez oldum. resmen aseksuel falan oldum diye düşünürken son bir aydır bir kıpırtı hissetmeye başladım.son Bir iki ilişkiye istekli başlamama rağmen sonucunda tatmin olamadigim için yine bana bir soğukluk geliyor
8 yıllık evliyim ve bu gidişe bir dur demem lazım , kendimi burda cinsellik forumunda buluyorum sürekli çözüm bulmak icin.çünkü böyle bir evlilik olmaz. Durumun kötü olduğunun çok farkındayım ve değiştirmek istiyorum

Forumda bununla ilgili çok konu var onları gözden geçirin ama öncelikle eşinizle konuşup onun tavrını çözmeniz lazım.

Oragazm olabilmek için de öncelikle burada g spot, kegel egzersizi ve cinsellik konularını okuyun. İşinize yarayacak şeyler çıkacaktır

Teşekkür ederim cevabınız için. Okumaya çalışıyorum bu ara , çok taktım kafama bu konuları. Daha 36 yaşındayım şimdi değilse ne zaman yaşayacağım bunları özgürce. Ama bende de var bir tutukluk hep böyleydi bu konuları açıkça konuşmaya , isteklerimi açıkça ifade etmeye utanıyorum. Bazen zar zor ifade etsem de olumsuz cevap alıyorum bu yüzden de bir daha cekiniyorum. Örnek vermek gerekirse mesela benim üstte olduğum pozisyonu denemek istedim ama eşim istemiyor cani aciyormus gibi gibi. 8 senedir hep aynı herşey aynı baslangiz pozisyon bitiş çok sıkıldım artık angarya gibi hep. Kafamı da asla bu işe veremiyorum hep aklımda başka şeyler dönüyor.Belki de uzman birinden destek almalıyız çift olarak bilemiyorum

Çift terapisine ihtiyacınız var, inşallah eşiniz kabul eder. Ben de 38 yaşındayım. Eşimle bu konuları konuşmaya başlayalı 1 2 yıl oldu. Benimki değişikliğe açık bir insan, o yönden rahatım. "Bir şey denemek istiyorum." cümlesi bizde çok etkili oldu. Bir de konuşma dilini doğru kullanmak, iletişimi doğru kurabilmek çok önemli, sen dili ben dili kavramlarını bir araştırın. Belki iletişiminize faydası olur.

Teşekkürler. En kısa zamanda uygun bir konuşma yapabilmeyi umuyorum bu konuda

Bence çözümünüz sadece esinizde . Bu durum sürekli size çile verirken tabiki istemezsiniz.Ve 14 aydır regl olmamanız normal değil bence mutlaka doktora gitmelisiniz mutlaka

Bence çözümünüz sadece esinizde . Bu durum sürekli size çile verirken tabiki istemezsiniz.Ve 14 aydır regl olmamanız normal değil bence mutlaka doktora gitmelisiniz mutlaka
Doktora gideceğim artık regl için açıkçası yaz dönemi regl olmamak da işime geldiği için erteliyorum

Emzirdiği sürece adet görmeyen kadınlar var, belki siz de onlardansınızdır. Emzirmiyorsanız o zaman gitmeniz iyi olur
bir sorum olacak sizden çok ümitliyim o yüzden alıntıladım normalde klitoral orgazm olduğumu yazmıştım, ilişki esnasında vajinal zevk aldığımı farkediyorum son zamanlarda ama sadece farkediyorum gerisi yok. ne önerirsiniz?

Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik

Şu konun başını oku, bence işine yarayacak şeyler var. hepsini uzun uzun yazmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…