- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.933
Ay hayır öyle şey olur muMerhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
ya hemşire o kılıf veya prezervatifi takmadiysa unuttuysa gözden kactiysa çok kafam karışık lütfen bir yol gösterin fikir verin
Ay hayır öyle şey olur mu
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :)
mutlaka takmışlardır sen farketmemişsindir. için rahat etmiyorsa başka bir kadın doğuma gidip muayene olunMerhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
ya hemşire o kılıf veya prezervatifi takmadiysa unuttuysa gözden kactiysa çok kafam karışık lütfen bir yol gösterin fikir verin
Cnm korkma her defasında degistirirlir sen kafanda üretip bu konuyu kendini hirpaliyorsunoyle sey olması mümkün deyil at o düşünceni,hic birşey olmaz inşallah korkmaMerhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
Evet o anki panikle hiç farkedemedim asistan arkada ne yaptı temizledi mi değiştirdi mi prezervatifi veya Jel sürdü mü hiçbirine dikkat etmedim tek gördüğüm doktoruma aparatı uzatmasiydi sonrası gözüm hep monitördeydimutlaka takmışlardır sen farketmemişsindir. için rahat etmiyorsa başka bir kadın doğuma gidip muayene olun
İnşallah hiç dikkat etmedim keşke baksaydim veya o an sorsaydim ama hiç düşünmedim bunu eve dönerken geldi aklıma , umarım sperm bulaşı olmamıştır olsa da gebelik yapcak ölçüde olmamıştırCnm korkma her defasında degistirirlir sen kafanda üretip bu konuyu kendini hirpaliyorsunoyle sey olması mümkün deyil at o düşünceni,hic birşey olmaz inşallah korkma
Sacmalama kalıntıyı hamile kalma riski aşırı düşüktür kafanı takip hayatini zindan edidiyosunMerhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
Aşırı düşük ama imkansız değil demek oluyor buSacmalama kalıntıyı hamile kalma riski aşırı düşüktür kafanı takip hayatini zindan edidiyosun
Adet donemini brkle kan tahlili ver ne deyimki simdi ne yapabilirsinki nasil gidip gitmedi belli olcakAşırı düşük ama imkansız değil demek oluyor bu
7 gün bekleyeceğim regl olmayıAdet donemini brkle kan tahlili ver ne deyimki simdi ne yapabilirsinki nasil gidip gitmedi belli olcak
Tamda onda sper olduğunu ne biliyosun belki hamileydi altan miyane etti olamazmiBenden önceki hastadan hemen sonra girdim ama
İşte abla hamile kadınlar da sonuçta ilişkiye giriyor ya onu diyorum , gebe olupta rutin kontrole gelen ama aynı zamanda ilişkiye girmiş olup rahminde sperm olanTamda onda sper olduğunu ne biliyosun belki hamileydi altan miyane etti olamazmi
Yani olabilir. İlişkiye girip gelmiştir spermde kalmıştır orda bulaşıp hamile kalabilirsin.Benden önceki hastadan hemen sonra girdim ama
Düşük tehlikesibolan hiç gitmiyo canimİşte abla hamile kadınlar da sonuçta ilişkiye giriyor ya onu diyorum , gebe olupta rutin kontrole gelen ama aynı zamanda ilişkiye girmiş olup rahminde sperm olan
Bisey sorcam kızım yaşın kaç bide sen evli değilsin demiİşte abla hamile kadınlar da sonuçta ilişkiye giriyor ya onu diyorum , gebe olupta rutin kontrole gelen ama aynı zamanda ilişkiye girmiş olup rahminde sperm olan
Yani olabilir. İlişkiye girip gelmiştir spermde kalmıştır orda bulaşıp hamile kalabilirsin.
21 yaşındayım evli değilimBisey sorcam kızım yaşın kaç bide sen evli değilsin demi