Vajinal ultrason

Ay hayır öyle şey olur mu
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :)

Ay hayır öyle şey olur mu
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :)
İnşallah yoktur böyle bir şey umarım aparat temizdir veya prezervatif değiştirilmiştir ben hiç dikkat etmedim keşke baksaydim inşallah böyle gebe kalmam 26sinda regl olmam lazım ya olmazsam

mutlaka takmışlardır sen farketmemişsindir. için rahat etmiyorsa başka bir kadın doğuma gidip muayene olun

Cnm korkma her defasında degistirirlir sen kafanda üretip bu konuyu kendini hirpaliyorsunoyle sey olması mümkün deyil at o düşünceni,hic birşey olmaz inşallah korkma

mutlaka takmışlardır sen farketmemişsindir. için rahat etmiyorsa başka bir kadın doğuma gidip muayene olun
Evet o anki panikle hiç farkedemedim asistan arkada ne yaptı temizledi mi değiştirdi mi prezervatifi veya Jel sürdü mü hiçbirine dikkat etmedim tek gördüğüm doktoruma aparatı uzatmasiydi sonrası gözüm hep monitördeydi başka doğum doktoruna gitsem ne diyeceğim ki vajinal usg aparatiyla muayane oldum gebe miyim desem çok garipser beni bide 2 Kasım'da oldu bu olay daha çok erken reglim 6-7 gün sonra olmam gerekiyor

Cnm korkma her defasında degistirirlir sen kafanda üretip bu konuyu kendini hirpaliyorsunoyle sey olması mümkün deyil at o düşünceni,hic birşey olmaz inşallah korkma
İnşallah hiç dikkat etmedim keşke baksaydim veya o an sorsaydim ama hiç düşünmedim bunu eve dönerken geldi aklıma , umarım sperm bulaşı olmamıştır olsa da gebelik yapcak ölçüde olmamıştır regl olurum inşallah çok korkuyorum

Sacmalama kalıntıyı hamile kalma riski aşırı düşüktür kafanı takip hayatini zindan edidiyosun

Spermler yaşamaz öyle bir bulaşma yok. Ve değiştirirler onu için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…