Yani şu an jinekolog yerine tekrar psikoloğa mı gitmeliyim ablaPsikologa gitmen gerekiyor, bizim yardım edebileceğimiz bir konu yok burada.
Ben aslında sizin dediğiniz için gittim gebe kalma şüphesiyle son kez gitmiştim doktorum vajinal baktı buda ilk defa oldu baktı gebelik yok için rahat olsun dedi daha sonra eve döndüm eve dönünce bu aparat konusu kafama takıldı hastanedeyken gelseydi aklıma doktora sorar veya o an aparata bakardım prezervatif var mıydı veya temiz miydi hatta jel sürüldü mü diye bakardım ama malesefki eve geldiğimde gebelik korkum bu sefer de aparattaki spermden şüphelenmekle başladıÖyle bir ihtimal yok, spermler kayadan taştan değil, çabuk ölen hücreler vajinada bile ölüyor dışarı temas edecek sana bulaşacak mümkün değil yani ama sana tavsiyem seni bu kadar şüpheci yapan, belki de yapmak istemediğini şeyleri yapmaya zorlayan kişilere dikkat et, ve onları hayatından temizle çünkü obsesiflik görüyorum sende
Evet psikolojik destek alman gerekiyor. Aşırı takıntı haline getirmişsin bu durumu. Yarın bir gün otobusteki koltuğa benden önce erkek oturdu mu hamile kalır mıyım diye de korkabilirsin. Mutlaka destek almalısın bu konuda.Yani şu an jinekolog yerine tekrar psikoloğa mı gitmeliyim abla
Madem korkuyorsun bu kadar hamile kalmaktan hiç bu işlere girisme seni anlıyorum ama hayatının en güzel yıllarını neden bu korkularla geciresin sevgi aşk bu değil emin ol ve korkma hamile filan degilsinBen aslında sizin dediğiniz için gittim gebe kalma şüphesiyle son kez gitmiştim doktorum vajinal baktı buda ilk defa oldu baktı gebelik yok için rahat olsun dedi daha sonra eve döndüm eve dönünce bu aparat konusu kafama takıldı hastanedeyken gelseydi aklıma doktora sorar veya o an aparata bakardım prezervatif var mıydı veya temiz miydi hatta jel sürüldü mü diye bakardım ama malesefki eve geldiğimde gebelik korkum bu sefer de aparattaki spermden şüphelenmekle başladıtam kurtuldum temiz bi sayfa acicam dedim aparattan korkuyorum şimdi
Evet abla bu işlere evlenmeden girmemek veya devam etmemek adına son kez kontrole gittim ondada vajinal usg olunca yeni bir gebelik korkusu sardı işte bu yüzden çok kötüyümMadem korkuyorsun bu kadar hamile kalmaktan hiç bu işlere girisme seni anlıyorum ama hayatının en güzel yıllarını neden bu korkularla geciresin sevgi aşk bu değil emin ol ve korkma hamile filan degilsin
Evet zaman zaman oluyor yani otobüs şekli değil ama ortak kullanılan tuvaletlerden vs şüphe duyabiliyorum, açıkçası şu an tek şüphem bu aparattan olabilcek bir gebelik onun dışında cinsel bi ilişkim olmadı sadece başkasının vajinasindaki spermler o aparata bulastiysa ve ben aynı aparatla muayene edildiysem gebelik olduysa diye korkuyorum, reglimde 1 hafta var olurum demi ablaEvet psikolojik destek alman gerekiyor. Aşırı takıntı haline getirmişsin bu durumu. Yarın bir gün otobusteki koltuğa benden önce erkek oturdu mu hamile kalır mıyım diye de korkabilirsin. Mutlaka destek almalısın bu konuda.
Jinekologluk bir durumun yok. Hamile değilsin, anlattığın şekilde hamile kalmazsın, hastalık kapmazsın. Gerçek olamayacak şeylerden korkuyorsun. Bunu desteksiz aşman zor görünüyor. Hayatını daha da zorlastirmadan bir psikilogla görüşmen iyi olacak.
Evlenince bu korku geçecek mi?Evet abla bu işlere evlenmeden girmemek veya devam etmemek adına son kez kontrole gittim ondada vajinal usg olunca yeni bir gebelik korkusu sardı işte bu yüzden çok kötüyüm
Geçer abla çünkü şu anki korkum benim başkasının vajinasindaki başka bir adamın sperminden gebe kalmakEvlenince bu korku geçecek mi?
Kuşum konu bu değil ki, sen kendi sevgilinden hamile kaldığından korkmadın mı ilk önce? Onun için gittin muayene oldun? Konunun başkasının spermiyle alakası yok pek.Geçer abla çünkü şu anki korkum benim başkasının vajinasindaki başka bir adamın sperminden gebe kalmakburda seni etiketlerim birkaç sayfa önce biri bu şekilde gebelik olabileceğini yazdı , eğer müsaitsen bakabilir misin o yoruma.
Konu Mesajı 'Vajinal ultrason' Vajinal ultrason
Evet yani genel bir gebelik korkum var zaten abla , ama düşünsene 5 yıllık sevgilin var , vajinal usg aparatında olabilcek spermden gebe kalıyorsun kime neyi nasıl açıklarsın ailene mi sevgiline miKuşum konu bu değil ki, sen kendi sevgilinden hamile kaldığından korkmadın mı ilk önce? Onun için gittin muayene oldun? Konunun başkasının spermiyle alakası yok pek.
Evet yani genel bir gebelik korkum var zaten abla , ama düşünsene 5 yıllık sevgilin var , vajinal usg aparatında olabilcek spermden gebe kalıyorsun kime neyi nasıl açıklarsın ailene mi sevgiline miKuşum konu bu değil ki, sen kendi sevgilinden hamile kaldığından korkmadın mı ilk önce? Onun için gittin muayene oldun? Konunun başkasının spermiyle alakası yok pek.
Saçmalamayi bırakır mısın lütfen? Dediğin şey olsa insanlar sürekli başkasından hamile kalır durur, nesepler birbirine karışır. Her gün yüzlerce kadın muayene oluyor. Akıl kârı mı şu düşündüğün? İnsanlar dalga geçmek için evet olabilir yazabilirler. Sen kendine gel. Mantıksız şeyler düşünüp korkuyorsun yapma. Doktorlar ve hemşireler öyle bir saçmalık yapmazlar. Hadi yaptılar diyelim, spermler havayla temas edip canlı kalabilen canlılar değiller. Öyle olsaydı hiçbir sperm çöpe atılmak istemez çıkıp dolaşırlardı. Aklını başına al, biraz araştır bilgilen bu konularda. Ne neymiş öğren ve psikolojik destek al.Evet yani genel bir gebelik korkum var zaten abla , ama düşünsene 5 yıllık sevgilin var , vajinal usg aparatında olabilcek spermden gebe kalıyorsun kime neyi nasıl açıklarsın ailene mi sevgiline mibide birisi gebelik olabilir böyle evet falan yazdı ya dün gece soğuk soğuk terledim sabaha kadar uyuyamadım ekledim bi önceki yanıtıma da bayağı ciddiydi üye dönüş de yapmadı ona olan cevabıma ama umarım onun dediği gibi bir şey olmaz
Hastane ortamında öyle bir sorun olacağını hiç sanmıyorumMerhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
ya hemşire o kılıf veya prezervatifi takmadiysa unuttuysa gözden kactiysa çok kafam karışık lütfen bir yol gösterin fikir verin
Aslında bende diyorum o kadar insan güvenip geliyor vajinal bölge bide enfeksiyon kapma riski çok yüksek böyle bir ihmal olup insan hayatıyla oynanmaz diye ama sperm konusuna gelince sanki direkt olmuş öyle bir şey gebelik oluşmuş diye düşünüyorum, abla peki sana bir şey sormak istiyorum mesela ben muayene olurken canım hiç acımadı jelden dolayı mı bu yani jel mutlaka sürülmüştür demi kuru bir aparatla bastırınca çok acıması gerekirdi , sperm kalmış bile olsa o jel onun canlılığını engellemiştir demiSaçmalamayi bırakır mısın lütfen? Dediğin şey olsa insanlar sürekli başkasından hamile kalır durur, nesepler birbirine karışır. Her gün yüzlerce kadın muayene oluyor. Akıl kârı mı şu düşündüğün? İnsanlar dalga geçmek için evet olabilir yazabilirler. Sen kendine gel. Mantıksız şeyler düşünüp korkuyorsun yapma. Doktorlar ve hemşireler öyle bir saçmalık yapmazlar. Hadi yaptılar diyelim, spermler havayla temas edip canlı kalabilen canlılar değiller. Öyle olsaydı hiçbir sperm çöpe atılmak istemez çıkıp dolaşırlardı. Aklını başına al, biraz araştır bilgilen bu konularda. Ne neymiş öğren ve psikolojik destek al.
Yani özelde bir hastaneydi doktorum da çok dikkatli yani asistanı bu prezervatif değiştirme kısmını atladiysa diye düşünüyorum benHastane ortamında öyle bir sorun olacağını hiç sanmıyorum
Orası, hastane bundrdiğiniz mümkün değil. Hadi. Olaki oldu, sperm dediğiniz şey bulaşsa da ölüyor zaten kısa sürede. Korkunduysuğunız şey çok uç şeyler ve destek almazsanız hayatınızı git gide zorlaştırır ve kımıldayamaz hale getirir önlem alın mutlakaYani özelde bir hastaneydi doktorum da çok dikkatli yani asistanı bu prezervatif değiştirme kısmını atladiysa diye düşünüyorum ben
Peki o aparata jel mutlaka sürülmüştür demi (canım hiç yanmadı çünkü) eğer jelde surulduyse spermin yaşaması çok olanaksız olur bu durumdaOrası, hastane bundrdiğiniz mümkün değil. Hadi. Olaki oldu, sperm dediğiniz şey bulaşsa da ölüyor zaten kısa sürede. Korkunduysuğunız şey çok uç şeyler ve destek almazsanız hayatınızı git gide zorlaştırır ve kımıldayamaz hale getirir önlem alın mutlaka
Allahım bu bana dün özel mesaj atmış konuma bak diyeSaçmalamayi bırakır mısın lütfen? Dediğin şey olsa insanlar sürekli başkasından hamile kalır durur, nesepler birbirine karışır. Her gün yüzlerce kadın muayene oluyor. Akıl kârı mı şu düşündüğün? İnsanlar dalga geçmek için evet olabilir yazabilirler. Sen kendine gel. Mantıksız şeyler düşünüp korkuyorsun yapma. Doktorlar ve hemşireler öyle bir saçmalık yapmazlar. Hadi yaptılar diyelim, spermler havayla temas edip canlı kalabilen canlılar değiller. Öyle olsaydı hiçbir sperm çöpe atılmak istemez çıkıp dolaşırlardı. Aklını başına al, biraz araştır bilgilen bu konularda. Ne neymiş öğren ve psikolojik destek al.
Kötü bir niyetle yazmadım bu tarz konularda benzer konulardaki yorumlarınıza bakarak bilgili olduğunu düşündüğüm üyelere yazmak fikir almak istedim , ortada tehlikeli ve ihtimali olan bir durum varsa erkenden önlemini almak istiyorum çünkü gerek test gerek jinekolog gibi , rahatsızlık verdiysem özür dilerimAllahım bu bana dün özel mesaj atmış konuma bak diye
Dalga geçiyor ya