Hamile kalmayı boş verde ilerde nasıl evleneceksin benimde aklıma bu takıldı şimdi21 yaşındayım evli değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalmayı boş verde ilerde nasıl evleneceksin benimde aklıma bu takıldı şimdi21 yaşındayım evli değilim
Neden böyle düşündünuz peki böyle bir şeyden korktuğum için miHamile kalmayı boş verde ilerde nasıl evleneceksin benimde aklıma bu takıldı şimdi
Kızım nikahsız birlikteliğini oldu ondan bole sorular soruyosun onu anlamadim ben bide kizsan seni niye vajinal yola kontrol etti benn yargilamiyorum ama soruyorum eğer öyleyse bu daha büyük bi sorun benceNeden böyle düşündünuz peki böyle bir şeyden korktuğum için mi
5 yıllık bir ilişkim var bakire değilim sürtünmeyle bir ilişkim olmuştu birkaç ay önce 2 Kasım'da da onun için kontrole gittim doktorum vajinal yoldan bakmak istedi ve baktı gebelik yok dedi bana tek tek anlattı , uzun zamandır vajina penis ilişkisine girmiyorum bu korkularından dolayı , ama şu an tek korkum o aparattan dolayı bir gebelik yaşamış olmakKızım nikahsız birlikteliğini oldu ondan bole sorular soruyosun onu anlamadim ben bide kizsan seni niye vajinal yola kontrol etti benn yargilamiyorum ama soruyorum eğer öyleyse bu daha büyük bi sorun bence
Olmaz korkma hic bir sekilde hamile kalman imkansiz5 yıllık bir ilişkim var bakire değilim sürtünmeyle bir ilişkim olmuştu birkaç ay önce 2 Kasım'da da onun için kontrole gittim doktorum vajinal yoldan bakmak istedi ve baktı gebelik yok dedi bana tek tek anlattı , uzun zamandır vajina penis ilişkisine girmiyorum bu korkularından dolayı , ama şu an tek korkum o aparattan dolayı bir gebelik yaşamış olmak
Belkide dediğiniz gibi o aparat tertemizdi prezervatif yeni takılmıştı bilmiyorum görmediğim için şüphe duydum böyle cevaplarınız için teşekkür ederim, en iyisi regl olmayı beklemek ay sonuna kadarOlmaz korkma hic bir sekilde hamile kalman imkansiz
Boşa korkuyodum düzenli birliktelik olanların bilr hamile kalma olasılığı çok dusuken senin o kontrol yapıldığı dönemde yumurtalmanijnolmasi lazim sperler 3 gün yaşar zatenBelkide dediğiniz gibi o aparat tertemizdi prezervatif yeni takılmıştı bilmiyorum görmediğim için şüphe duydum böyle cevaplarınız için teşekkür ederim, en iyisi regl olmayı beklemek ay sonuna kadar
İlk defa bu şekilde muayene oldum o anki panikle dikkat edemedim asistan arka tarafimdaydi ben muayene koltuğundaydim göremedim yani nasil dezenfekte edildi prezervatif takıldı mi diye eve dönüşte düşündüm öyle aklıma geldi hijyen konusu , çok garip bir şey başkası anlatsa belki çok saçma gelir komik gelir ama bu bendeki korku yüzünden ne uyku uyumak ne yemek yemek hepsi hayal oldusizden önce ve sonra dezenfekte ediliyor
Ben 26 ekimde regl olmuştum 2 Kasım'da doktora muayeneye gittim vajinal usg oldumBoşa korkuyodum düzenli birliktelik olanların bilr hamile kalma olasılığı çok dusuken senin o kontrol yapıldığı dönemde yumurtalmanijnolmasi lazim sperler 3 gün yaşar zaten
Bak kardeşim hamilelik öyle kolay bişey değil o kadar kolay olsaydı herkes hamile kalırdı. Evli olmadığın için korkularını anlıyorum. Ancak basit değil öyle. Heleki bir kadın oraya muayene olacak ondan canlı sperm kalacakta ordan sana geçecek bu durum milyarda bir olur o da sen olmazsın merak etme . Ayrıca hiç bir doktor hemşire o pis şeyi sana degdirmez merak etme. Kafanı karistirmani gerektirecek bir durum yok... Normalde yazmayacaktim ama için rahat olsun diye yaziyorum. Sakin ol relax...Merhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
ya hemşire o kılıf veya prezervatifi takmadiysa unuttuysa gözden kactiysa çok kafam karışık lütfen bir yol gösterin fikir verin
Yumurtlama dönemi degilki ateşten 14 gün sonra yumurtlamış ona goore dinlenip hamile kalinirBen 26 ekimde regl olmuştum 2 Kasım'da doktora muayeneye gittim vajinal usg oldum
Evet çoğu danıştıgim kişi öyle dedi doktor veya hemşire asistan hiçbir şekilde o aparatı pis bir şekilde temas ettirmez dediler soruşturma vs açılır diye böyle bir tehlikeyi göze almazlar dediler inşallah temizdir benim dusunduklerim gibi bir şey yoktur zaten 1 hafta sonra regl olmam gerekiyorBak kardeşim hamilelik öyle kolay bişey değil o kadar kolay olsaydı herkes hamile kalırdı. Evli olmadığın için korkularını anlıyorum. Ancak basit değil öyle. Heleki bir kadın oraya muayene olacak ondan canlı sperm kalacakta ordan sana geçecek bu durum milyarda bir olur o da sen olmazsın merak etme . Ayrıca hiç bir doktor hemşire o pis şeyi sana degdirmez merak etme. Kafanı karistirmani gerektirecek bir durum yok... Normalde yazmayacaktim ama için rahat olsun diye yaziyorum. Sakin ol relax...
Temizdir. Temiz olmasa bile orda canlı sprem olma ihtimali yok hadi oldu diyelim onun sana geçip döllenme ihtimali de yok şimdi sakin ol ve başka şeyler düşün hatta düşünme anladığım kadarıyla takıntılı bir insansın ama inan bana bu hayatta hiç bir şeye değmez yaşamaya bâk böyle bir şeye kafanı takarak ömrünü geçirme benden sana bir abla tavsiyesiEvet çoğu danıştıgim kişi öyle dedi doktor veya hemşire asistan hiçbir şekilde o aparatı pis bir şekilde temas ettirmez dediler soruşturma vs açılır diye böyle bir tehlikeyi göze almazlar dediler inşallah temizdir benim dusunduklerim gibi bir şey yoktur zaten 1 hafta sonra regl olmam gerekiyor
Evet normalde böyle takıntılı değildim ama bu sene her şeyden şüphe duymaya başladım gebelik şüphem için doktora gittim o bitti vajinal usg den tekrar gebelik şüphem oluştu tuvaletlere giriyorum ortak kullanılan düşünüyorum yine ama bu aparat vajinal usg olma sperm bulaşma konusu yüzünden ne uyku düzenim var ne yemek yiyebiliyorum ne evden dışarı çıkmak istemiyorumTemizdir. Temiz olmasa bile orda canlı sprem olma ihtimali yok hadi oldu diyelim onun sana geçip döllenme ihtimali de yok şimdi sakin ol ve başka şeyler düşün hatta düşünme anladığım kadarıyla takıntılı bir insansın ama inan bana bu hayatta hiç bir şeye değmez yaşamaya bâk böyle bir şeye kafanı takarak ömrünü geçirme benden sana bir abla tavsiyesi
Canım bak sen sadece böyle takarak kendini yıpratiyorsun inan bana hiç gerek yok hayatını yaşamaya bak böyle takıntılar la huzurun kalmaz hiç gerek yok mesela kendini oyaliyacak şeyler bul film izle mesela ya da bir kitap oku kafandan bu durumu çıkar sakin ol vakti geldiğinde adetini de olursun zaten yoksa psikoloji kalmaz sendeEvet normalde böyle takıntılı değildim ama bu sene her şeyden şüphe duymaya başladım gebelik şüphem için doktora gittim o bitti vajinal usg den tekrar gebelik şüphem oluştu tuvaletlere giriyorum ortak kullanılan düşünüyorum yine ama bu aparat vajinal usg olma sperm bulaşma konusu yüzünden ne uyku düzenim var ne yemek yiyebiliyorum ne evden dışarı çıkmak istemiyorum
Mesela başka şeylere odaklaniyorum ama sonrasında bir gerçek var ki o aparat yüzünden gebe kalcakmisim gibi diyeCanım bak sen sadece böyle takarak kendini yıpratiyorsun inan bana hiç gerek yok hayatını yaşamaya bak böyle takıntılar la huzurun kalmaz hiç gerek yok mesela kendini oyaliyacak şeyler bul film izle mesela ya da bir kitap oku kafandan bu durumu çıkar sakin ol vakti geldiğinde adetini de olursun zaten yoksa psikoloji kalmaz sende
İşte bu durum gerçek değil senin sadece bir takıntın o kadar böyle bir şey yok olamaz imkansız inan bana hamile kalmak gerçekten o kadar kolay bişey değil için rahat olsunMesela başka şeylere odaklaniyorum ama sonrasında bir gerçek var ki o aparat yüzünden gebe kalcakmisim gibi diye
Yani botle bir şey kesinlikle olamaz demi başkasının vajinasindaki spermden gebe kalmam yaniİşte bu durum gerçek değil senin sadece bir takıntın o kadar böyle bir şey yok olamaz imkansız inan bana hamile kalmak gerçekten o kadar kolay bişey değil için rahat olsun
Psikologa gitmen gerekiyor, bizim yardım edebileceğimiz bir konu yok burada.Merhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
ya hemşire o kılıf veya prezervatifi takmadiysa unuttuysa gözden kactiysa çok kafam karışık lütfen bir yol gösterin fikir verin