Evet birkaç konuda sizin hekim olduğunuzu okudum bu konuda yardımcı olabilir misiniz , bütün olumsuzlukları varsayarak sperm bulasi göz önünde olsa gibi bu konuda bilgi verir misinizbeni izlemeye almışsınız, bir soru mu soracaktınız konu sahibi?
İmkansız. Hamile kalmanız imkansız. Mümkünatı yok. Gerçekten yok.Evet birkaç konuda sizin hekim olduğunuzu okudum bu konuda yardımcı olabilir misiniz , bütün olumsuzlukları varsayarak sperm bulasi göz önünde olsa gibi bu konuda bilgi verir misiniz
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimİmkansız. Hamile kalmanız imkansız. Mümkünatı yok. Gerçekten yok.
Bebeğim bunun mümkünatı yok. Onca tecrübeli kadınlarda yok diyor. Ben 6 sene falan korunmadım daha yeni gebe kaldımBu sabah hastaneyi aradım doktorun sekreteri açtı telefonu yani ona bağlandı direkt bende tatlı kırıcı olmayan bir şekilde dün .... Doktora muayene olmuştum vajinal ultrason ile eğer yanlış anlamaz iseniz bir şey sormak istiyorum dedim tabi buyrun sorabilirsiniz dedi , bende sordum bu vajinal ultrason aparatları in hijyeni nasıl sağlanıyor o an dikkat etmedim ilk defa vajinal usg oldum dedim sekreter ise tek kullanımlık prezervatifler kullanılıyor aslında hemen önünüzde takılıyor böyle bir şey atlanmaz dedi bende hiç dikkat etmedim gerçekten ama kesin bu şekilde değil mi dedim evet evet şüpheniz olmasın her hasta öncesinde yeni prezervatif takılıyor korkulcak bir şey yok dedi
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah abla meleğineBebeğim bunun mümkünatı yok. Onca tecrübeli kadınlarda yok diyor. Ben 6 sene falan korunmadım daha yeni gebe kaldımSpermlerin içeride olması, uterustan koşarak geçmesi ve yumurtayla tüplerde buluşması döllenmesi sonra rahme inip tutunması lazım gebelik için. Yumurtlama döneminde olunması gerektiğini de ekleyeyim. Bir erkekle cinsel ilişkide asla korunmadan bulunursan ve o gün saatler de bebek için mükemmel zamandaysa zaten hamile kalırsın. Ah kuzum
Teşekkür ederim canımHayırlısıyla kavuşursun inşallah abla meleğineEvet çoğu kişi imkansız dedi kimisi garip buldu ama benim sanırım gebelik konusunda ciddi tedirginliklerim var ki kurtulmak için gittiğim doktordan vajinal usg ile baktı diye yeni bir korku yeşerdi resmen vajinal usg aparatı temiz miydi başka bir kadından sperm bulaşmış mıydı gibi gibi birsuru soru işareti oluştu , hastaneyi aradım sekreter ile konuştum prezervatif takılıyor her hasta öncesinde tek kullanımlık dedi , ama ya ordaki hemşire unuttuysa o an diyorum bu sefer doktor farkedip uyarır mıydı hemşireyi diye düşünüyorum yani çok kafam karışık neye inanmalıyim böyle bir gebelik yaşarsam ne olur çok garip bir durumdayim rahatlamam gereken yerde yeni bir gebelik korkusuna tutuldum resmen
Yok yok abla sen yanlış anladın ben bir gebelik şüphesi yaşadım regl gördüğüm halde ama doktora gittim karından usg ile bakılsın diye 8. Hafta falan oluyodu ama doktorum vajinal bakmak istedi , bende ilk defa vajinal bakcak diye biraz panikledim ve o an o cihaz temiz miydi prezervatif var mıydı yeni takıldı mi vs hiç dikkat etmedim hemşire hazırlıyordu arka tarafta sanırım getirdi doktora verdi aparatı ben monitöre yöneldim ve bitti gebelik yok kist yok dendi ... Asıl sorun yani şu anki korkum bu vajinal usg aparatı başka kadının vajinasindaki spermleri bana bulastirmis olabilir mi??? Kafamdaki Tek Şüphe buTeşekkür ederim canımSen merak etme, böyle birşey olamaz. Olursa Meryem Ana deriz sana burda Rahatına bak, düşünme şimdi. En son ne zaman cinsel birliktelik yaşadın? Adet gecikmesi yaşadın mı? Hamilelik belirtilerin var mı? Vücudun zaten hamile kaldığın zaman sana haber veriyor
E bunun icinde 3 kere daha doktora git kontrol ol. Acilen psikologunu birak psikiatra git. Acilen diyorum cunku senin sagligin hic iyi degil.Yok yok abla sen yanlış anladın ben bir gebelik şüphesi yaşadım regl gördüğüm halde ama doktora gittim karından usg ile bakılsın diye 8. Hafta falan oluyodu ama doktorum vajinal bakmak istedi , bende ilk defa vajinal bakcak diye biraz panikledim ve o an o cihaz temiz miydi prezervatif var mıydı yeni takıldı mi vs hiç dikkat etmedim hemşire hazırlıyordu arka tarafta sanırım getirdi doktora verdi aparatı ben monitöre yöneldim ve bitti gebelik yok kist yok dendi ... Asıl sorun yani şu anki korkum bu vajinal usg aparatı başka kadının vajinasindaki spermleri bana bulastirmis olabilir mi??? Kafamdaki Tek Şüphe bu
O kadar olağanüstü bir şey yani bu düşündüğüm şeyE bunun icinde 3 kere daha doktora git kontrol ol. Acilen psikologunu birak psikiatra git. Acilen diyorum cunku senin sagligin hic iyi degil.
Vajinal ultrason için bakirelik olmaması gerekiyor o yüzden sordumYok yok abla sen yanlış anladın ben bir gebelik şüphesi yaşadım regl gördüğüm halde ama doktora gittim karından usg ile bakılsın diye 8. Hafta falan oluyodu ama doktorum vajinal bakmak istedi , bende ilk defa vajinal bakcak diye biraz panikledim ve o an o cihaz temiz miydi prezervatif var mıydı yeni takıldı mi vs hiç dikkat etmedim hemşire hazırlıyordu arka tarafta sanırım getirdi doktora verdi aparatı ben monitöre yöneldim ve bitti gebelik yok kist yok dendi ... Asıl sorun yani şu anki korkum bu vajinal usg aparatı başka kadının vajinasindaki spermleri bana bulastirmis olabilir mi??? Kafamdaki Tek Şüphe bu
Psikologuma da danisicam başka çarem kalmadıHemşireyi aradığınız halde bile ikna olmamissiniz.
Nasil ikna olacağınızı ben anlamadım .
Bakire değilim abla zaten deVajinal ultrason için bakirelik olmaması gerekiyor o yüzden sordumYok canım imkanı yok, sperm oksijen ile temasta yok olan bir sıvı öyle diyeyim sana. Bence sen çok detaycı, heyecanlı bir kardeşimizsin Sıkma canını hamile değilsin istersen bu durumun için bir doktora gözükebilirsin, biraz sakinleştirici ilaçlar verir senin de kafan rahatlar birazcık
Kime danisirsaniz danışın sonuç değişmeyecek.Psikologuma da danisicam başka çarem kalmadıbide bana cevap veren hemşire değildi abla doktorun sekreteriydi yani tanımıyorum hiç görmedim doktorumun yanındaki hemsirelerden değildi
Evet aklım da sizlerin anlattıklarını kabulleniyorum ama kalbimdeki vesvese rahat vermiyor, yani sürekli olumsuz sürekli kötü olcak gibi geliyor gerçektenKime danisirsaniz danışın sonuç değişmeyecek.
Burada doktor olan arkadaştan da cevap aldınız.
Evet bu mümkün denilse o zaman rahatlayacak gibi gördüm sizi ustelik. Hiçbir olumlu yanıtı kabul etmeyip sadece olumsuza odaklı olmak asla sağlıklı değil.
Hic kimse YOK.Evet aklım da sizlerin anlattıklarını kabulleniyorum ama kalbimdeki vesvese rahat vermiyor, yani sürekli olumsuz sürekli kötü olcak gibi geliyor gerçektensizleri kızdırmakta istemiyorum ama dediğiniz gibi bu düşünceme imkanı var olabilir diyecek hickimse yoktur değil mi
bu kadar kara cahil de değilsin mahsus yapıyorsun net. dalga gecmeye acmıssın. profilinde yazdıgın msjların gozukuyor. nası bi kafa bu. ınsanları da aptal yerıne koyuyosun 50 kere cvp vermısler gıdıp yıne sormussun.. her konuya yazıyosun.. ayıp ya. hee hamılesın 9 uz dogurcan. bi surtunmelı ılıskıden sevgılınden hamıle kaldın mı arastır bakım arastır sımdı elalemın vajınasında kalan spermden hamılelıge gectin . cıddı cıddı de cvp vermısler yazık.. vay arkadas..Merhaba arkadaşlar ben bugün gebelikten şüphelendiğim için doktora gittim vajinal olarak bakmak istedi ve baktı gebeliğe dair bir şey görmedi , asıl sorun şu ki ben o anın paniği ve korkusuyla vajinama giren aparatın üstünde prezervatif veya kılıf var mıydı temiz miydi vs hiç dikkat etmedim yani bilgim yoktu , benden önce başka kişilerin vajinasiyla temas eden bir aparat ise enfeksiyon riski de çok yüksek ve kadınlarda ilişkiye giren olduysa rahminde sperm kalıntıları kalmış olup o aparat bana girdiginde bir gebelige yol açar mı??
ya hemşire o kılıf veya prezervatifi takmadiysa unuttuysa gözden kactiysa çok kafam karışık lütfen bir yol gösterin fikir verin
Yazdığım şeyler profilimde gorunuyor biliyorum sorun yok , ben zaten sürtünmeli ilişki için doktora gittim ve rahatladım fakat vajinal usg ile bakınca başka şüpheler girdi aklıma vesvese mi şüphe mi korkumu neyse adını siz koyun ama düşündüm işte engel olamıyorum yani aynı aparat başkasına da kullanildiysa sperm geçişini düşünmem gayet normal diye düşünüyorum size karşı hiçbir zaman kırıcı konuşmadım ben ama biraz kırıcı olmadan seçerek konussaniz daha çok uzmeseniz iyi olur ...bu kadar kara cahil de değilsin mahsus yapıyorsun net. dalga gecmeye acmıssın. profilinde yazdıgın msjların gozukuyor. nası bi kafa bu. ınsanları da aptal yerıne koyuyosun 50 kere cvp vermısler gıdıp yıne sormussun.. her konuya yazıyosun.. ayıp ya. hee hamılesın 9 uz dogurcan. bi surtunmelı ılıskıden sevgılınden hamıle kaldın mı arastır bakım arastır sımdı elalemın vajınasında kalan spermden hamılelıge gectin . cıddı cıddı de cvp vermısler yazık.. vay arkadas..