Vajinal ultrason

Onu neye dayanarak yazdığımı iyi okuyun derim önceki mesajlara da bir bakın bana "zevk alırken iyi sonra gebe miyim diiye 3.5 atarsın" yazan üyeye yanıt olarak ne zevk alması usg başlığından gibisine yazdım , konuyu anlamak istediğiniz yere çevirmeyin

Çok istiyorum bu düşüncelerden kurtulmayı rahat bir uyku uyumayı
Kız sen hala mı bu konudasın ya? E hani anlamıştın bu düşüncenin saçmalık olduğunu?
Bak millete başka konularda yorum yaparken ne kadar mantıklı bir insansın. Ne oldu da bu kadar mantıksız bir konuyu mantıklı bulup takılıp kaldın? Kendine gel. Gelemiyorsan psikolojik destek al.
Bu sorun karşısında insanlar kahkaha atar, öyle saçma, öyle mantık dışı.

Yok abla ben kendim kabullendim artık sadece bir üye yanıt vermişti devlet hastanesinde vajinal usg olmuş prezervatifi degistirmemisler sanırım şikayet etmişler hastaneyi onlarda taktık siz farketmemissinizdir demişler ordan tekrar açıldı konu , sonra başka bir üye benim sevgilimle yaşarken korkmayip zevk alıp sonrasinda 3.5 attığımi ve buraya sorduğumun kanısına varmış bende ona cevap olarak belirttim vajinal usgye zevk almak için gitmedim yani zevk aldığım bir şey sonucu korkmadım şu an diye biraz sarpa sardı konu burada ondan tekrar gün yüzüne çıktı , evet tekrardan psikoloğuma gideceğim görüştüm onunla da geçecek her şey inşallah ilerlemeden önünü kesmek istiyorum yoksa dediğiniz gibi otobüste orda burda oturmaya korkma noktasına gelmek hiç ama hiç istemiyorum

Tamam sen konunu kapattır, senin için daha faydalı olacak. Her yazılan kafanı karıştırmasın durup durup.

Her kişiden sonra hem aparat (temizlenmiyor çok iyi vaziyette)hem de kondom değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…