Sevgiliden kalsa sıkıntı yok yaniÖzel bir hastane aslında temizliği konusunda bı tık iyidir diye düşünmek istiyorum ama o anın heyacani ve korkusuyla aparata çok odaklanamadim monitöre bakarak doktorun anlattıklarını dinliyordumöyle bir şey varsa çok kötü olurum sevgilim varken başka bir kadındaki spermden aparat yoluyla gebe kalmak falan
Hepsinden korkuyorum ama gebelik konusunda takıntı yapmış haldeyimSperme gelene kadar ohoo... Bunun Hpv'si var, Hepatit'i var AIDS'i var. Önce onlardan korkun bence
Bugün doktora gitme sebebim zaten sevgilimle yaşadığım bir ilişki içindi onda bu kadar korkup doktora gitmeseydim böyle bir korkuda yasamayacaktim, anonim bı şekilde gerçekliğimi nasıl ispatlarim size bilmiyorum ama gerçekten böyle bir korku yaşıyorumSevgiliden kalsa sıkıntı yok yanibizle dalga geçiyorsn gibi geldi yaa diğer cevaplarını da okudum da çok ciddi değilsin sanki
Böyle bir şey mumkun değil.Onuda sonradan böyle kafaya çok taktım okudum araştırdım içime kuşku düştü 2 regl gördüm yinede gittim ama şu an da aparatta sperm var mıydı temiz miydi gebelik oluşur mu diye korku sardı
Yazi dili canim ya. Yoksa gayet mutluyum teyze oldugum icin.Neden bu kadar sertsiniz anlamıyorum
Yok benim bilgim olmadığını az çok anlamışsındır abla bilmemekte ayıp değil öğrenmemek ayıp ya bende korkarak endişeyle paylaştığım bir konuda fikir verir misiniz gibi konuşarak öğrenmeye çalışıyorum ama azarlayarak bir şey öğretilmiyor ki , söylediğim şey çok uç bir şey olabilir size göre ama benim gözümde şu an için en kötü şey buYazi dili canim ya. Yoksa gayet mutluyum teyze oldugum icin.
Çürüyorda galiba ellerim ayaklarim buz kesti soğuk terliyorum ne yapacağım bilmiyorum hastaneyi arasam nasıl anlatcam derdimi bilmiyorum ne tepki alırım bilmiyorum daraldim çokBöyle bir şey mumkun değil.
Baska mesguliyetler bulun kendinize. Bunları düşünerek ömrünüzü çürütürsünüz.
1 kere gittim 1 buçuk ay oldu tekrar gideceğimBisey dicem psikoloğa gidiyor musunuz? Aslında size her konuda iyi gelir terapi almak çünkü sağlıklı davranmıyorsunuz
Hastaneyi falan aramayın böyle bir şey mümkün değil.Çürüyorda galiba ellerim ayaklarim buz kesti soğuk terliyorum ne yapacağım bilmiyorum hastaneyi arasam nasıl anlatcam derdimi bilmiyorum ne tepki alırım bilmiyorum daraldim çok
Siz iyi değilsiniz.Hepsinden korkuyorum ama gebelik konusunda takıntı yapmış haldeyim
Gerçekten çok mu fazla imkansız bir şey buSiz iyi değilsiniz.
Bu düşünce normal değil cünkü.. psikolojine zarar olmayacak şeyleri düşünüp dert ediyorsun böyle hayat geçmez1 kere gittim 1 buçuk ay oldu tekrar gideceğimsiz neden böyle düşündünüz abla aparattaki sperm gebelik falan dediğim için mi
Gerçekten çok mu fazla imkansız bir şey bu
Evet gerçekten yemekten içmekten kesildim artık heryerim ağrıyor kafam ağır geliyor bedenimeBu düşünce normal değil cünkü.. psikolojine zarar olmayacak şeyleri düşünüp dert ediyorsun böyle hayat geçmez
Aramayı düşündüm ama arasam sekreteri belki beni azarlayacak hiç bilmiyorum utanırım da zaten sorarken yani bizle dalga mı geçiyorsunuz derler diye hastane adına bu şüphe olduğu için hoş bir şey olmaz benim dile getirmem onlara yönelikHastaneyi falan aramayın böyle bir şey mümkün değil.
O kadar yazılanlara rağmen hala ikna olmamanız daha kötü.
Arasanız bile ikna olmayacaksınız kendinize yazık kapatin interneti, başka şeylerle ilgilenin.
Daha önce de yazdım böyle bir şey mümkün değil.Aramayı düşündüm ama arasam sekreteri belki beni azarlayacak hiç bilmiyorum utanırım da zaten sorarken yani bizle dalga mı geçiyorsunuz derler diye hastane adına bu şüphe olduğu için hoş bir şey olmaz benim dile getirmem onlara yönelikkeşke çok dikkatli baksaydim ama ilk defa vajinal usg olduğu için direkt doktorun monitörde anlattığı şeye odaklandim yani bolgeme ne temas ediyor nasıl ediyor ucunda bir şey takılı mi temiz mi hiç fırsatım olmadı sadece ilk takarken beyazli mavili bir aparat olduğunu gördüm ucu yuvarlak o kadar gebelik konusunda ne düşünüyorsunuz peki yani eşiyle ilişkiye girmiş birisi vajinal usg ye gelmiş olsa ve spermleri o aparata bulasip benim vajinama girdiğinde gebelik oluşturur mu yani
İnşallah dediğiniz gibidirDaha önce de yazdım böyle bir şey mümkün değil.
Cok boş bir konuda kendinizi parçalayıp duruyorsunuz.