Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun. Nerde yaptırdın?Kızlar size umut olayım kesinlikle dogru yoldasınız benım ıkı tupum kapalı ıdı cıkolata kıstım vardı
Amelyatda acılmadı
Hacamat suluk seansları gordum ve işinde uzman echomar Cevat hocaya gıttım rahîm filmi cekildim sukur tupler acıldı zaten suluk ten sonra kistye gıtmıstı
Elhamdülillah gebeyım Rabbim sizde nasip etsin inşallah dualarım sızınle
Canım naptın yaptırdın mı. Nasıl oldu iyileşme var mıÇok sağolasın canım.
Bana da kuyruk sokumuna ve kasıklara yapacağını söyledi. Bacak veya ayak demedi. Bakalım yarın yaptıracağm.
Önce bir kaç seans rahimi hacamat ve sülükle hazırlayalım dedi. Sonra ki aşamada vajinal sülük dedi.
Doğrusu bu sanırm bilemiyorum. Daha önce sırt bölgeme yaptırmıstım fakat , kasıklara rahim için ilk defa olacak
Rahime derken göbek altı sag ve sol taraf mıVajinal sülük ve hacamati 3 sene önce yaptırdım. Kadın sırtımı açar açmaz senin prolaktin hormonun çok yüksek dedi. Ve evet ben prolatikten çok çeken biriydim. Zor hamile kalıyordum ve düşüyordu. Herşeyi yaptırdım bundan geri kalmiyim dedim. Kadın okadar işine ehli biriydiki yüzündeki nurdan belliydi. Ve para için yapsa sürekli gel derdi bir kere yaptırman yeterli dedi bana. Yaptırdım kanamam çok oldu ama en zoruda hacamatın iyilesirken kaşıntısı çok beterdi . Sonra tüp bebeğe başladık. İnanirmisiniz bilmiyorum ama hiç bir tahlilim kötü çıkmadı. Şükürler olsun Rabbime yani ben o sulugu de hacamatida iyi ki yaptırmışim diyorum. Benim rahmime karnima ve sırtıma koydu ama hepsini aynı anda yapmadı iki üç kere seansa gittim.
Devam etmedim canım. Tüp bebeğe geçtik direk.Canım naptın yaptırdın mı. Nasıl oldu iyileşme var mı
Doktorun kim canımDevam etmedim canım. Tüp bebeğe geçtik direk.
Sülük ve sonrasında hacamat yaptırdım. 3 hafta oldu henüz elle tutulur bir sonuç yok. Olursa buraya yazarım.Merhabalar, yaptırdınız mı sülük tedavisi? Sonuç hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Sülük ve sonrasında hacamat yaptırdım. 3 hafta oldu henüz elle tutulur bir sonuç yok. Olursa buraya yazarım
Bugün test yaptım pozitif çıktı. İki farklı gebelik testi yaptım emin olmak için ikisi de pozitif. Sülük ve hacamat tedavisinin ikinci ayındayım. İlk ay normal zamanımda adet oldum. İkinci adetim gecikti ve şimdi testim pozitifÇok teşekkür ederim cevabınız için. Beni ilerleyen günlerde bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Çok sevindim senin adına.Bugün test yaptım pozitif çıktı. İki farklı gebelik testi yaptım emin olmak için ikisi de pozitif. Sülük ve hacamat tedavisinin ikinci ayındayım. İlk ay normal zamanımda adet oldum. İkinci adetim gecikti ve şimdi testim pozitif
Cok guzel bir haberBugün test yaptım pozitif çıktı. İki farklı gebelik testi yaptım emin olmak için ikisi de pozitif. Sülük ve hacamat tedavisinin ikinci ayındayım. İlk ay normal zamanımda adet oldum. İkinci adetim gecikti ve şimdi testim pozitif
2020 nisan ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım. Ondan sonra 3-4 ay korunduk. 2020 ağustostan beri korunmuyorduk. 1 senedir korunmayıp hamile kalamayınca 2021 Temmuz ayında doktora gittim. Beni tüp bebeğe yönlendirdi. Yumurta rezervim çok azmış. Sadece 2 tane yumurtam varmış. Birkaç ay gittim oraya bir sürü tahlil ilaç vs. En son sülüğü deneyeyim sonra tüp bebeğe devam ederim diyip ona ara verdim. Aralık ayında adetimden sonra vajinal sülük, ondan bir hafta sonra da hacamat yaptırdım. Sanırım ikisi birlikte yapılıyormuş zaten. Yaptırdığım yer bu konuda baya uzman ve yıllardır yapan bir yer. 3 ocakta normal zamanda adetimi oldum 31 ocakta bir sonraki adet tarihimdi ama olmadım. 1 hafta bekledim kendim evde test yaptım pozitif çıktı. Bugün de doktora gidicem. İşte hikaye bu..Cok guzel bir haber
Maşallah diyelim..sağlıkla kucağınıza alın
Siz ne kadar süreden bu yana hamile kalmamistiniz? Süreç nedir bahsederseniz sevinirim..