Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

İnşAllah 🙏 bende de pcos var. Hamile kalamıyorum bir türlü . Nasıl peki vajinal sülük . Nasıl yapılıyor nasıl çıkıyor acısını hissediyor musun sonrasında kaşıntı falan oluyor mu zor mu bilgi verir misin biraz 😊
Sende yaptırdın mı canım? Evetse faydasını gördün mü?

Ben kasık ve belimden yaptırdım 2-3 er tane. Yaptırdıktan 10 gün sonra yeniden adet oldum, zaten önceki adetim biter bitmez yaptırmıştım, ay ortasinda yine adet oldum yani. Adetlerim de duzenli sayılır. Kasıklardan yani dışardan bu kadar etkiliyosa icerden de cok etki eder, insallah olumlu yönde eder ama ben icerden yaptırmaya cesaret edemem heralde. Allah sifamıza vesile eylesin
Allah şifasını da verir inş.kaç tane koydu?
Daha sonrada kasık yaptırdınız mı?

Bende yaptırdım üç tane koydu, sonrasında bayağı kanama oluyor di mi?

Ve o bölgenin içi işlem yapılmış gibi hassas operasyon olmuş gibi, sende de öyle mi oldu?

Allah şifasını da verir inş.kaç tane koydu?
Daha sonrada kasık yaptırdınız mı?

Bende yaptırdım üç tane koydu, sonrasında bayağı kanama oluyor di mi?

Ve o bölgenin içi işlem yapılmış gibi hassas operasyon olmuş gibi, sende de öyle mi oldu?
Ben içerden yaptırmadım. Kasık ve belden tek seans yaptırdım 3-4 tane koydu hem belime hem yumurtalıklarin hizasina. Sulugun isi bittikten sonra tabi yerlerinde kanama oluyo tamponla kapatiyoruz ama vajinanin içinde bi hassasiyet hatırlamıyorum ben. Hafif bel ağrısı sızı gibi oluyodu. Adetim biter bitmez yaptırmıştım ama 10 gün sonra bi daha adet oldum sülük yüzünden. Yapan kişi temizleniyosun ondandir dedi ama ben tam yumurtlama günlerimi kaçırmış oldum o yüzden bi daha sülük yaptırmadım. Ama yumurtlama adet olamama gibi sorunlarım olsa kesin devam ederdim

Ben içerden yaptırmadım. Kasık ve belden tek seans yaptırdım 3-4 tane koydu hem belime hem yumurtalıklarin hizasina. Sulugun isi bittikten sonra tabi yerlerinde kanama oluyo tamponla kapatiyoruz ama vajinanin içinde bi hassasiyet hatırlamıyorum ben. Hafif bel ağrısı sızı gibi oluyodu. Adetim biter bitmez yaptırmıştım ama 10 gün sonra bi daha adet oldum sülük yüzünden. Yapan kişi temizleniyosun ondandir dedi ama ben tam yumurtlama günlerimi kaçırmış oldum o yüzden bi daha sülük yaptırmadım. Ama yumurtlama adet olamama gibi sorunlarım olsa kesin devam ederdim
Gecen ay hacamat yapıldım bu ayda kasığa sülük koycak onlada adet olur muyum ki

Bir şey sorucam bu sülükler içeri giriyor anladığım kadarıyla vajinanın içine yani. Sonra ölüp mü düşüyorlar nasıl çıkıyorlar anlamadım.
Canlı kalıyorsa sizin vajinanıza giren sülüğü başkasına da veriyorlar mı yoksa o çöp mü. Ayy kafamda çok fena şeyler canlandı.
Umarım şifa bulursunuz. Cesaretinize hayranım.

Bir şey sorucam bu sülükler içeri giriyor anladığım kadarıyla vajinanın içine yani. Sonra ölüp mü düşüyorlar nasıl çıkıyorlar anlamadım.
Canlı kalıyorsa sizin vajinanıza giren sülüğü başkasına da veriyorlar mı yoksa o çöp mü. Ayy kafamda çok fena şeyler canlandı.
Umarım şifa bulursunuz. Cesaretinize hayranım.
Vajinal yaptırmadı ama seni soluğu başkasına koymazlar tek kisilik tek kullanımlık. Oradaki kan emip şişiyor hayvan sonra kendi bırakıyor. Eger zorlanirsa çekip kene gibi oraya dişleri kalıp iltihap yapiyor ilmini bilen yapar. Icerde kan etmesi bitince atar kendini. Akilli hayvanlar nereyi isiracaklarini biliyor..

Bn de clife kullanıyordu hamilelik belki olur diyodum tüh
Bu ay olmazsa öbür ay olur o kanama rahimi temizliyor ama ciddi bi sorunun yoksa suluge bence gerek yok. Ben her adet bitimi hacamat oldum tüm tarama şeklinde ve bel kasık bolgelerimden. O da yumurtalıklari uyarıyor ve bende ara kanama falan yapmadi. Son iki ay da naturallen macun kullandim o da yumurtayı cok iyi büyüttü çünkü ovulasyon testlerim kopkoyu cikmaya başlamıştı. C life ile iceri cok yakin

Bu ay olmazsa öbür ay olur o kanama rahimi temizliyor ama ciddi bi sorunun yoksa suluge bence gerek yok. Ben her adet bitimi hacamat oldum tüm tarama şeklinde ve bel kasık bolgelerimden. O da yumurtalıklari uyarıyor ve bende ara kanama falan yapmadi. Son iki ay da naturallen macun kullandim o da yumurtayı cok iyi büyüttü çünkü ovulasyon testlerim kopkoyu cikmaya başlamıştı. C life ile iceri cok yakin
İnş banada şifa olur canım

Üstten kasıklara bende yaptırdım, ağrı oldu bende sonrasında işlem yapılmış gibi hassas içten içe.

Sizde öyle olmadı mı?

ovulasyon testlerim kopkoyu çıkması yumurtalığın iyi büyümesi ile ilgili olabilir mi?
Her ay pik çok koyu olmaya oluyor da ovülasyon tecrübeniz varsa bilirsiniz.

Canım kasık bölgedeki rahimde, alt kasıklarda derinlerde içte, ağrı yaptı mı sonrasında?

X