Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

Ben de bu ay sol kasığıma sadece sülük koydum . O taraftaki yumurtam hiç gelişmiyordu oradan yumurta gelişti bu ay. Küçükte olsa. İlk seferden işe yaradığını düşünüyorum. Adetten sonra da hsg çekileceğm cevat hocada daha sonra hacamat sülüğe baslıcam. Kesinlikle yararı var . Vajinal sülük son seçenek dedi hacamatçım. Önce kasıklara ve bel bölgesine yapacak seanslar seklinde
Vajinal sülük ile mi hamile kaldınız?

İyi günler. Sülükten sonra durumunuz nasıl? Bende iki gün önce vajinal sülük yaptırdm. merak ettim

Vajinal sülük ile mi hamile kaldınız?
Kesin olarak onunla kaldım diyemem ama öncesinde yaptırdığım tahliller hep olumsuz çıkmıştı. Doktorum bir an önce tüp bebek ya da aşılama yapmalıyız demişti. Bende önce sülüğü bir deneyeyim dedim. Okuduğum birçok yerde sülükten sonra birkaç ay beklemek gerektiği yazıyordu bende bekledim ve 2. ay hamile olduğumu öğrendim hatta ikizmiş. Doktor bile şaşırdı nasıl olur bu kadar az yumurta rezervinde ikiz hamile kalırsın dedi. Allahın hediyesi işte.. Dediğim gibi kesin o diyemem ama ben öyle hissediyorum. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca sülük sonrası rahmimden yumruğumdan büyük tek parça halinde bir kan pıhtısı düşmüştü. O da psikolojik olarak aşırı rahatlatmıştı beni. Sülüğü yapan kadına söylediğimde zaten amacımız oydu dedi. Belki de o pıhtı engelliyordu bilemiyorum.

Kesin olarak onunla kaldım diyemem ama öncesinde yaptırdığım tahliller hep olumsuz çıkmıştı. Doktorum bir an önce tüp bebek ya da aşılama yapmalıyız demişti. Bende önce sülüğü bir deneyeyim dedim. Okuduğum birçok yerde sülükten sonra birkaç ay beklemek gerektiği yazıyordu bende bekledim ve 2. ay hamile olduğumu öğrendim hatta ikizmiş. Doktor bile şaşırdı nasıl olur bu kadar az yumurta rezervinde ikiz hamile kalırsın dedi. Allahın hediyesi işte.. Dediğim gibi kesin o diyemem ama ben öyle hissediyorum. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca sülük sonrası rahmimden yumruğumdan büyük tek parça halinde bir kan pıhtısı düşmüştü. O da psikolojik olarak aşırı rahatlatmıştı beni. Sülüğü yapan kadına söylediğimde zaten amacımız oydu dedi. Belki de o pıhtı engelliyordu bilemiyorum.
Benden de düştü aynı öyle parca. Pazartesi sülük yaptirdim. İki saat sonra falan düştü hatta korktm kadını aradm. Çok normal olması gereken dedi. :)

Benden de düştü aynı öyle parca. Pazartesi sülük yaptirdim. İki saat sonra falan düştü hatta korktm kadını aradm. Çok normal olması gereken dedi. :)
evet benimde 2 saat kadar sonra olmuştu. Peki sonrasında hacamat önerdi mi? Ben bir hafta sonra da sırtımdan hacamat yaptırdım. Yapan kadın tamam artık bişey yapmana gerek yok dedi.

Siz nerde oturuyosunuz nerede yaptirdnz? Benim durumum şöyle. 8 yaşında kızım var. Tam 7 sene korunduk. 1 seneye yakındır korunmuyoruz. Polikistik oluştu bende. Bu arada 23 kg verip zayıfladım. Geçen yıl hacamat yaptırdığım da kadın hormonlarin cok bozuk dedi. Sonra 23 kg verince doktora gittim.Neyse doktora gittim. Neyse doktor şey dedi yumurtalıklarin çok tembel hiç çalışmıyor dedi. Bana yumurta büyütme ilacı verdi. 5 gün kullandım yumurtam çok güzel büyüdü. Sonra çatlatma iğnesi vuruldm. Bi kac gün sonra gittiğimde yumurtam çatlamamis olduğu gibi duruyordu. 🤦 Sonra doktor bana adet ol bit gel hsg cekcez dedi rahim filmi. Sonra bende gitmedim işte sülük yaptırdım.

He bu arada kg verdigim icin 9 hormon tahlilim de temiz çıktı şükür. Benim ya tüplerim kapalı ya da yumurta tembelliğinden olmuyor

Siz nerde oturuyosunuz nerede yaptirdnz? Benim durumum şöyle. 8 yaşında kızım var. Tam 7 sene korunduk. 1 seneye yakındır korunmuyoruz. Polikistik oluştu bende. Bu arada 23 kg verip zayıfladım. Geçen yıl hacamat yaptırdığım da kadın hormonlarin cok bozuk dedi. Sonra 23 kg verince doktora gittim.Neyse doktora gittim. Neyse doktor şey dedi yumurtalıklarin çok tembel hiç çalışmıyor dedi. Bana yumurta büyütme ilacı verdi. 5 gün kullandım yumurtam çok güzel büyüdü. Sonra çatlatma iğnesi vuruldm. Bi kac gün sonra gittiğimde yumurtam çatlamamis olduğu gibi duruyordu. 🤦 Sonra doktor bana adet ol bit gel hsg cekcez dedi rahim filmi. Sonra bende gitmedim işte sülük yaptırdım.
İstanbuldayım ben. Henüz çocuğum yok. Allah nasip ederse 7 ay sonra kucağıma alacağım :) Ben 2 yıl önce hamile kaldım ama 9. haftada bebeğin kalbi durdu. Sonrasında da bir türlü hamile kalamadım. 6 ay önce doktora gittim tahiller vs. yumurta rezervimin yaşıma göre çok çok az olduğunu söyledi ve tüp bebeğe yönlendirdi. Oraya gittim doktor önce bir sürü serum ve ilaç tedavisi yapalım vücudu hazırlayalım dedi ama ilaçların yan etkisi çok fazlaydı bu sebeple bende önce bi sülüğü denemek istedim. Tabi karar verme aşamam birkaç ay sürdü. Cesaretimi toplayım aralık ayında gittim. Hiçte korkulacak bişey olmadığını gördüm. Sülükten sonra 1 defa adet oldum. 2. adet zamanımda da hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sağlıkla devam etmeyi ve kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Ben pazartesi günü yaptıracağım . Bir çok yaptıran var etrafımda çok korkuyorum aslında ama o kadar rahatlatıcı konuşuyorlar ki niye yaptırmadım hiç diye pişman oluyorum. Sülükleri rahim ağzını açan bi aparatla açıyor sonra sülük makasıyla düştüğü tutup içeri bırakıyor. Sonra sülük gidip sıkıntılı olan bölgeyi tutuyor. 20 dk sonra düşüyor sülük yapan vajina ağzına lamba tutuyor ve sülük ışığa gelip düşüyor. Bana öyle anlatıldı 😊 birçok şey deniyoruz muayene oluyoruz umut işte buna da dayanırız diye düşünüyoruz inşAllah da emeklerimizin karşılığı alırız 🙏
6 sene kadın doğum doktorunun yanında çalıştım bir çok kadın geldi gitti pek çok şey duydum böylesini ne duydum ne gördüm biraz mantık diyorum ilim var tıp var o kadar doktor var Allah için yapılır.mi bu sülük ya rahim içine kaçarsa napacaksiniz ordan karına ulaşsa hani doktora bunu nasıl aciklayacaksiniz küçük bir hareketsiz spiral bile gidip karın içine kaçarken hareketli olan biseyin geri çıkacağını nasıl düşünüyorsunuz valla pes

Merhaba arkadaşlar yaptırmayı düşünen arkadaşlar sülüğü yaptırdınız mı. Birde hamile kalanlara bir sorum olacak. 😊 adet bitiminin kaçıncı günü yaptırdınız sülüğü ve sülükten ne kadar sonra birliktelik yaşadınız. Ben dün yaptırdım hala hafiften bi kanamam var.

Merhaba arkadaşlar yaptırmayı düşünen arkadaşlar sülüğü yaptırdınız mı. Birde hamile kalanlara bir sorum olacak. 😊 adet bitiminin kaçıncı günü yaptırdınız sülüğü ve sülükten ne kadar sonra birliktelik yaşadınız. Ben dün yaptırdım hala hafiften bi kanamam var.
Siz kacinci gunu yaptırdınız adetten sonra

Ben daha önce 6 seans hacamat 5 seans sülük yaptırdım o yüzden 1 kere yapmak sana yetecektir dedi yaptıracağım abla. 9 tane koyacakmış sülük inşAllah bi kez yeterli olur. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sizde mi hamile kalamıyorsunuz
Sonuç ne oldu

X