- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
Cok net hatırlamıyorum ama rahatsız edecek bı ağrı yoktu, cok hafif adet ağrısı gibi ağrılar vardi 1-2 gün sanırımCanım kasık bölgedeki rahimde, alt kasıklarda derinlerde içte, ağrı yaptı mı sonrasında?
Bebek için yaptıran oluyor, sende de benzer mıydı amaç?Cok net hatırlamıyorum ama rahatsız edecek bı ağrı yoktu, cok hafif adet ağrısı gibi ağrılar vardi 1-2 gün sanırım
Evet ben de bebekni icin yaptirdim ama sadece 1 kezBebek için yaptıran oluyor, sende de benzer mıydı amaç?
Eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 buçuk ay oldu 3 ayı dolmadan ona hacamat yapılmıyor oda ekimde hacamat olcak Allahın izniyle şifamızı buluruz manevi olarak da bi huzur rahatlama oluyor nefsim temizlendi sankiKızlar bende dün göbek deliğine ve yumurtalıklara sülük yapıldım şükür. Korkulan bi işlem olmadı . işin ehli birinde yapılın inançlı olsun lütfen dualarla yaptık miyomun oldugu yeri öyle morarttı ki şişti ki morarma ve şişlik hastalığın iyi olduğuna iyileştiğne işaret zaten geçen ay hacamat bu ay sülük diğer ay hacamat ekimde sezeryan bölgesine sülük kasım hacamat aralık rahme sülük ve tedavi bitcek inşAllah . o kadar rahat ladığımı hissettim ki sanki miyom ameliyatı olmuşum açık ameliyat dikişim var ama iyileştiğini hissediyorsunuz ah keşke daha önce bu hacamat sülük yaptrsaydım
Bir hafta ağrım oldu gaz,kramp içten içe sızı, sende de böyle olmuş muydu?Evet ben de bebekni icin yaptirdim ama sadece 1 kez
Oldu ama cok siddetli değildi, bence ise yaradığını gösterir bu tarz etkilerBir hafta ağrım oldu gaz,kramp içten içe sızı, sende de böyle olmuş muydu?
valla ruhum çekildi ben aşırı korkarım.bayılır kalırım heralde.bende bebiş için ugrasıyrm lakin bu cesaret isterOkurken bayılma hissi geldi korkudan
Rabbim emeklerinizin karşılığını çifter çifter versin inşallah.
İnş bende senin gibi düşünüyorum ise yaradığına dair.Oldu ama cok siddetli değildi, bence ise yaradığını gösterir bu tarz etkiler
Benimki vajinal değildi zaten yumurtalıkların hizasından birer tane, belimden de 3-4 tane tutturduk tek seferlikİnş bende senin gibi düşünüyorum ise yaradığına dair.
Benim eş zamanlı kasığıma da koymuştu ondan ağrı daha çok olmuştur belki.
Alt Kasıklarının derinleri, içten içe ağrı yaptı mı? Benim öylede.Kızlar bende dün göbek deliğine ve yumurtalıklara sülük yapıldım şükür. Korkulan bi işlem olmadı . işin ehli birinde yapılın inançlı olsun lütfen dualarla yaptık miyomun oldugu yeri öyle morarttı ki şişti ki morarma ve şişlik hastalığın iyi olduğuna iyileştiğne işaret zaten geçen ay hacamat bu ay sülük diğer ay hacamat ekimde sezeryan bölgesine sülük kasım hacamat aralık rahme sülük ve tedavi bitcek inşAllah . o kadar rahat ladığımı hissettim ki sanki miyom ameliyatı olmuşum açık ameliyat dikişim var ama iyileştiğini hissediyorsunuz ah keşke daha önce bu hacamat sülük yaptrsaydım
Şifa olur inş.Benimki vajinal değildi zaten yumurtalıkların hizasından birer tane, belimden de 3-4 tane tutturduk tek seferlik
Rabbim sizede nasip etsin en yakın zamanda inşallahvalla ruhum çekildi ben aşırı korkarım.bayılır kalırım heralde.bende bebiş için ugrasıyrm lakin bu cesaret ister
Ameliyat olmuşumda yaram iyileşiyo hissi :)Alt Kasıklarının derinleri, içten içe ağrı yaptı mı? Benim öylede.
Kac gunde iyilesti birliktelik yasakmı idi iyilesene dek. . Dış 1-2 haftada iyileşiyor iAmeliyat olmuşumda yaram iyileşiyo hissi :)
Daha yarası duruyo ama zaten öncesi günü ve sonraki günü perhizli oluyorum hem yemek hm cinsellik sonra serbest adet bitimi hep yapcaz ki yumurtlama yakalayalımKac gunde iyilesti birliktelik yasakmı idi iyilesene dek. . Dış 1-2 haftada iyileşiyor i
O ağrı his geçti mi? Benim bir haftada geçti.Ameliyat olmuşumda yaram iyileşiyo hissi :)
Geçti sayılır 6 gün olduO ağrı his geçti mi? Benim bir haftada geçti.
Daha çok hangi noktanda hissettin?