Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

Acaba nereye yaptırdınız?anadolu yakasında guvenilir işin ehli varmı acaba tavsiye bu konuda?

Mrb, uzun zaman olmus yazinizi yeni okudum ve cok guzel aciklamissiniz cok tsk ederim. Sizin ne gibi rahatsizliginiz vardi tam olarak ? Bende sayisi cok fazla miyomlar ve 20mm kist var. Fayda saglar mi bilemedim. Ameliyat dedi doktor malesef.

Canım hayırlı olsun. Nerde yaptırdın?

Canım naptın yaptırdın mı. Nasıl oldu iyileşme var mı

Rahime derken göbek altı sag ve sol taraf mı

Merhaba. Sizi merak ettim. Bende 2 gün önce vajinal sülük yaptırdım sizin dediğiniz gibi kan pıhtısı geldi ve baya büyüktü. Merak işindeyim ne olacak diye. Sanırım siz sonrasında aşılama da yaptırmıştınız. Sok durum nedir?

Merhabalar, yaptırdınız mı sülük tedavisi? Sonuç hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Merhabalar, yaptırdınız mı sülük tedavisi? Sonuç hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Beni ilerleyen günlerde bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Beni ilerleyen günlerde bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Bugün test yaptım pozitif çıktı. İki farklı gebelik testi yaptım emin olmak için ikisi de pozitif. Sülük ve hacamat tedavisinin ikinci ayındayım. İlk ay normal zamanımda adet oldum. İkinci adetim gecikti ve şimdi testim pozitif

Çok sevindim senin adına.

Cok guzel bir haber
Maşallah diyelim..sağlıkla kucağınıza alın
Siz ne kadar süreden bu yana hamile kalmamistiniz? Süreç nedir bahsederseniz sevinirim..

Cok guzel bir haber
Maşallah diyelim..sağlıkla kucağınıza alın
Siz ne kadar süreden bu yana hamile kalmamistiniz? Süreç nedir bahsederseniz sevinirim..
2020 nisan ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım. Ondan sonra 3-4 ay korunduk. 2020 ağustostan beri korunmuyorduk. 1 senedir korunmayıp hamile kalamayınca 2021 Temmuz ayında doktora gittim. Beni tüp bebeğe yönlendirdi. Yumurta rezervim çok azmış. Sadece 2 tane yumurtam varmış. Birkaç ay gittim oraya bir sürü tahlil ilaç vs. En son sülüğü deneyeyim sonra tüp bebeğe devam ederim diyip ona ara verdim. Aralık ayında adetimden sonra vajinal sülük, ondan bir hafta sonra da hacamat yaptırdım. Sanırım ikisi birlikte yapılıyormuş zaten. Yaptırdığım yer bu konuda baya uzman ve yıllardır yapan bir yer. 3 ocakta normal zamanda adetimi oldum 31 ocakta bir sonraki adet tarihimdi ama olmadım. 1 hafta bekledim kendim evde test yaptım pozitif çıktı. Bugün de doktora gidicem. İşte hikaye bu..

Bir öncekinde kalp durması olduğu için bunda da korkuyorum aslında. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…