Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

Valla tutunana kadar az bi ısırma ağrısı var sonrası uyuşuyor zaten bende kaşıntı olmadı kantaron yağı sürekli kullandım ama kanama çok oluyo o gün uzanman lazım ki kanaman dursun tek seferde bence fayda sağlamaz ben sürekli yapacam bakalım sonuç nolacak
İstanbul da mısınız hangi merkezde yaptırdınız ?

Ben pazartesi günü yaptıracağım . Bir çok yaptıran var etrafımda çok korkuyorum aslında ama o kadar rahatlatıcı konuşuyorlar ki niye yaptırmadım hiç diye pişman oluyorum. Sülükleri rahim ağzını açan bi aparatla açıyor sonra sülük makasıyla düştüğü tutup içeri bırakıyor. Sonra sülük gidip sıkıntılı olan bölgeyi tutuyor. 20 dk sonra düşüyor sülük yapan vajina ağzına lamba tutuyor ve sülük ışığa gelip düşüyor. Bana öyle anlatıldı 😊 birçok şey deniyoruz muayene oluyoruz umut işte buna da dayanırız diye düşünüyoruz inşAllah da emeklerimizin karşılığı alırız 🙏
Merhaba nerede yaptiracaksiniz bende düşünüyorum

MERHABA ANKARADA YAPAN YOK GALBA BULAMADIM.KIRIKKALEDE NEREYE GİDİP YAPTIRIYORSUNUZ.
Merhaba bende hacamat oldum öbür ay vajinal sülük yaptırcam pko için size cvp vermek için yeni üye oldum eczacı bi tanıdık vesilesi ile gittim kırıkkale sanayi mahallesinde bi abla yapıyor

MERHABA ANKARADA YAPAN YOK GALBA BULAMADIM.KIRIKKALEDE NEREYE GİDİP YAPTIRIYORSUNUZ.

Merhaba bende hacamat oldum öbür ay vajinal sülük yaptırcam pko için size cvp vermek için yeni üye oldum eczacı bi tanıdık vesilesi ile gittim kırıkkale sanayi mahallesinde bi abla yapıyor

Arkadaşlar, vajinal sülüğü her şehirde yapan mutlaka vardır. Hacamatla normal sülüğü demiyorum bile. İnstagramda bu işlerle uğraşan geniş bir çevresi olan bir hanım var; @sev.kul (sevgi kul hanım). Ona bulunduğunuz şehirde bu işlemleri yapanı sorarsanız dm'den mutlaka geri dönüş yapıyor. Şifalar dilerim herbirimize🌺

Arkadaşlar, vajinal sülüğü her şehirde yapan mutlaka vardır. Hacamatla normal sülüğü demiyorum bile. İnstagramda bu işlerle uğraşan geniş bir çevresi olan bir hanım var; @sev.kul (sevgi kul hanım). Ona bulunduğunuz şehirde bu işlemleri yapanı sorarsanız dm'den mutlaka geri dönüş yapıyor. Şifalar dilerim herbirimize🌺
çok teşekkür ederim..

Vajinal sülük ve hacamati 3 sene önce yaptırdım. Kadın sırtımı açar açmaz senin prolaktin hormonun çok yüksek dedi. Ve evet ben prolatikten çok çeken biriydim. Zor hamile kalıyordum ve düşüyordu. Herşeyi yaptırdım bundan geri kalmiyim dedim. Kadın okadar işine ehli biriydiki yüzündeki nurdan belliydi. Ve para için yapsa sürekli gel derdi bir kere yaptırman yeterli dedi bana. Yaptırdım kanamam çok oldu ama en zoruda hacamatın iyilesirken kaşıntısı çok beterdi . Sonra tüp bebeğe başladık. İnanirmisiniz bilmiyorum ama hiç bir tahlilim kötü çıkmadı. Şükürler olsun Rabbime yani ben o sulugu de hacamatida iyi ki yaptırmışim diyorum. Benim rahmime karnima ve sırtıma koydu ama hepsini aynı anda yapmadı iki üç kere seansa gittim.
Merhabalar nerede yaptırdınız? Ben Trabzon'da yaşıyorum yaptırmak için güvenilir bir yer arıyorum

Teşekkür ederim.İnşallah geçer diye ümit ediyorum. Benim demek istediğim Rahim hassas bir bölge...kola, bacağa veya bele yapılabilir ama Rahime asla çünkü ben rahmimi kaybedebilirdim ve edebilirim de çünkü ağrılarım hala devam ediyor. Modern tıbbın mükemmel olmadığımdan bahsetmişsiniz ama benim rahatsızlığım başladığında sülük yapan kişiye bahsettiğimde ne malum sülükten bulaştığı deyip beni engelledi. Modern tıbbın verdiği antibiyotik sayesinde mikroptan kurtuldum.
Ben sadece yaşadıklarımı paylaştım. Yaptırıp yaptırmamak kişinin kendi tercihi...
Sülük yaptırdığınız kişilere çok dikkat etmelisiniz o mikrop sülük ten bulaşmaz daha önce kullanılmış sülük ten mikrop bulaşır ki buda çok tehlikelidir bende sülük tedavisi görüyorm yaptırdığım kişi işin ehli ve laboratuvar sülülüğü kullanıyor tek kullanımlık.

Ben pazartesi günü yaptıracağım . Bir çok yaptıran var etrafımda çok korkuyorum aslında ama o kadar rahatlatıcı konuşuyorlar ki niye yaptırmadım hiç diye pişman oluyorum. Sülükleri rahim ağzını açan bi aparatla açıyor sonra sülük makasıyla düştüğü tutup içeri bırakıyor. Sonra sülük gidip sıkıntılı olan bölgeyi tutuyor. 20 dk sonra düşüyor sülük yapan vajina ağzına lamba tutuyor ve sülük ışığa gelip düşüyor. Bana öyle anlatıldı 😊 birçok şey deniyoruz muayene oluyoruz umut işte buna da dayanırız diye düşünüyoruz inşAllah da emeklerimizin karşılığı alırız 🙏
Merhaba acaba nereye yaptıracaksınız merkezin bilgisini alabilir miyim bende gitmek istiyorum.

Öncelikle yaptırdığım kadın sertifikalı eğitimini almış bi abla o yüzden içim rahat 😊 ve kullandıkları sülük tıbbi sülük ve sadece bi kez kullanımlık yani 1 sülünü sadece bi kez kullanıyor. Doktorlara gelince de aslında artık onlarda biliyorlar pcos hastası olduğum için düzensizdi adetlerim hep sülükten sonra 27 günde bir oluyorum artık. Doktorda şaşırdı anlattım sülük ve hacamat yaptırdığımı ve hemen vajinal sülük mü yaptırdın çok hasta gelip söylüyor bu şekilde dedi zaten doktorda öyle söyleyince cesaret edemiyordum yaptırmaya bi cesaret geldi 😂 artık onlarda sağlık için kullanıldığını biliyor ve karşı çıkmıyor. Yaptıracak olanlara da tavsiyem herkese yaptırmasın sertifikalı olduğuna ve tecrübesine dikkat etsinler
Nereye gittiniz acaba ben birkaç yer buldum hepsi merdiven altı gibi açıkçası yaptıkları ortamı ve yapan kişiyi görünce vazgeçtim yaptırmaktan

Hanımlar selamlar, sülük tam olarak nereye yapılıyora bir açıklık getirmek istiyorum. Bu soru ben yaptırmadan önce kafamı çok kurcaladı. Bir çok kişiye sordum, farklı cevaplar aldım. Farklı cevaplar almamın nedeni insanların cinsel organının parçalarının ismini tam olarak bilmemesinden kaynaklanıyor bence. Yani vulva, vajina, rahim ağzı ve rahim ayrımını tam olarak bilmiyorlar. Öncelikle şunu söyliyeyim, geçen hafta yaptırdım, tamamen ağrısız (ben ısırık mısırık hissetmedim) ve kolay bir işlem.
İşlem şu şekilde gerçekleşiyor; speklumla vajina açılıyor, daha sonra sülükler rahim ağzına konuyor (rahimin içine DEĞİL). Spekulum işlem boyunca orada takılı kalıyor. Rahim ağzı dar olduğu için (bir nevi makata benzetebiliriz) sülüklerin rahimin içine girmeleri söz konusu olamaz. Sülükler orada işlem yaparken çok kısa sürede işlerini hallediyorlar. Benim 10-15 dk arası sürdü. Normalde farklı bölgelerde çok daha fazla süre kalabiliyorlar ama rahim ağzında bu söz konusu değil. İşlemlerini tamamlayan sülükler vajinanın dışına kendilerini bırakıyorlar, yani kendileri dışarıya çıkıyor (içeride amaçsız kalmak onların arzu ettiği bir şey değil:) ). İşlem sonrası benim ilk üç saat aşırı kanamam oldu (normal veya gece pedlerinin kaldırabileceği bir kanama değil) pıhtı pıhtı şeklinde kötü kanlar vardı, ikinci 3 saatte de yoğun kanamam vardı ama pedlerin kaldırabileceği bir kanamaydı. Sonra kanamam çok çok azaldı hatta lekeler şeklinde olmaya başladı. Toplamda 30 saat kadar sürdü. İlk gün aşırı halsiz düştüm, tüm gün yattım. İkinci gün daha iyiydim ama yinede halsizlik vardı. Üçüncü günümde hiç birşeyim kalmamıştı. Şimdi kendimi normale göre daha dinç hissediyorum, muhtemelen sülüğün etkisi. Bu arada herkesin deneyimi kendine has. Bende ki kanama beni halsiz düşürecek tarzdandı ama herkeste böyle olacak diye bir şey yok. Uygulayan kadında: senin aşırı kanaman var endişe etme ve bu kişiden kişiye değişebiliyor, dedi. Değişmeyen tek şey; vajinal sülük veya rahim sülüğü diye tabir edilen şey aslında rahim ağzına yapılıyor olması. Sülük vajinaya da yapılabiliyor ama o tabirlerden kasıt rahim ağzıdır.. sevgiler
Merhaba efendim nereye gidiyorsun acaba sülük içim

Nereye yaptırdınız acaba

Öncelikle yaptırdığım kadın sertifikalı eğitimini almış bi abla o yüzden içim rahat 😊 ve kullandıkları sülük tıbbi sülük ve sadece bi kez kullanımlık yani 1 sülünü sadece bi kez kullanıyor. Doktorlara gelince de aslında artık onlarda biliyorlar pcos hastası olduğum için düzensizdi adetlerim hep sülükten sonra 27 günde bir oluyorum artık. Doktorda şaşırdı anlattım sülük ve hacamat yaptırdığımı ve hemen vajinal sülük mü yaptırdın çok hasta gelip söylüyor bu şekilde dedi zaten doktorda öyle söyleyince cesaret edemiyordum yaptırmaya bi cesaret geldi 😂 artık onlarda sağlık için kullanıldığını biliyor ve karşı çıkmıyor. Yaptıracak olanlara da tavsiyem herkese yaptırmasın sertifikalı olduğuna ve tecrübesine dikkat etsinler
Nereye gittiniz acaba

Ben de bu ay sol kasığıma sadece sülük koydum . O taraftaki yumurtam hiç gelişmiyordu oradan yumurta gelişti bu ay. Küçükte olsa. İlk seferden işe yaradığını düşünüyorum. Adetten sonra da hsg çekileceğm cevat hocada daha sonra hacamat sülüğe baslıcam. Kesinlikle yararı var . Vajinal sülük son seçenek dedi hacamatçım. Önce kasıklara ve bel bölgesine yapacak seanslar seklinde
vajinal sülük işinize yaradı mı acaba bunun sayesinde mi hamile kaldınız kaç seans oldunuz ve en son hamile kalmadan ne kadar önce yaptırdınız

X