Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

Vajinal suluk tedavisi ile hamile kaldım 😍Merhaba 32 yaşındayım 8 yıldır defalarca aşılama ve tüp bebek denedim her seferinde olumsuz oldu bir arkadaşım vajinal sülük tedavisi ile hamile kaldığını söyledi ve tavsiye etti. Çok tereddütte kalarak denedim. Normalde 6 ayda bir regl olurken tam ayında regl oldum ama sonra olmadım. Herhalde ise yaramadı diye düşünürken mide bulantısı şikayeti ile doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Şu an 12 haftalık oldum. Rabbim herkese nasip etsin
sülük tedavisini nerede yaptırdınız ben istanbulda yaşıyorum

Merhaba canım. Ben de muayene olurken çok zorlanıyodum hatta spekulum daha önce hiç taktırmamıştım. 10 gün önce rahme sülük yaptırdım ben de. Zorlandım spekulumu takarken ama sülük hiç rahatsızlık vermedi. Ben yaptırabildiysem herkes yaptırır heralde diyorum :) 15 dk filan sürdü. Sonuç nedir bilmiyorum tabi göreceğiz bakalım. Ama bence korkma yapan kişi iyiyse sıkıntı yaşamazsın diye inşallah.
Ben istanbul fatihte birine yaptırmıştım. Çok tatlı anlayışlı biriydi o beni rahatlattı.
MERHABA CANIM FATİHDE KİME YAPTIRDIN YARDIMCI OLUMUSUN LÜTFEN

• Beğen
Reactions: nsd
Aşılamamı yaptırıyorsun canım rahim sülüğünü kaç defa yaptırdın
Evet . Hatta dün aşılamam yapıldı bugün ikinci gün bakalım inşAllah iki hafta sonra kan vericem . Normal sülük tedavisini çok yaptırdım ama vajinal sülüğü 1 kez yaptırabildim sonra pandemi yasaklarından dolayı yaptıramadım

Hanımlar, ben de bu ara rahim ağzına sülük yaptırıyorum. İstanbul Ataşehirde klinik ortamında 200tl' ye yapıyor. 500tl çok, piyasa böyle değil. Yanlış bilgilendirmeyelim yapmayı düşünenleri. birçok yere sorup fiyat bilgisi aldım en yüksek 350tl idi.
Neresi cnm

Bende hacamat yaptırdım kızlar suluk ıcın yaptırıcaktım ama adet oldum pazartesı de tedaviye baslıcam kaldı benım. İstanbulda fatihde duydum bende ıcerenkoy de yaptırdım. Baska yer neresi acaba. Olmazsa diye yine arayıs ıcıne gırdım yada benim kadına gıdıcem ondanda memnunum cok sukur ama hacamat cok kısa suruyor normalmi daha uzun beklemesi gerekmiyormu pis kan aksın diye bıde 2 kere vızık atılıyor dımı

Kanama yi durmak için sakın yatmayın vücut atsın toksinleri yanlış bı hareket.benim düşürdüm parçalar hep ayakda dolaşarak rahatça düşürdüm.kanama olsun parçalar düşsün ki temizlensin rahim

teşekkür ederim başak hn. denedim ama özelden diye çıkmadı arkadaşın kısıtlı galiba size bir sorum daha olacak yeni konu açmayı yapamadım bilirmisiniz?
Rica ederim 😌 menü bölümünde forum bölümüne tıklayın orda konu aç butonu görürsünüz ordan açabilirsiniz

Bende hacamat yaptırdım kızlar suluk ıcın yaptırıcaktım ama adet oldum pazartesı de tedaviye baslıcam kaldı benım. İstanbulda fatihde duydum bende ıcerenkoy de yaptırdım. Baska yer neresi acaba. Olmazsa diye yine arayıs ıcıne gırdım yada benim kadına gıdıcem ondanda memnunum cok sukur ama hacamat cok kısa suruyor normalmi daha uzun beklemesi gerekmiyormu pis kan aksın diye bıde 2 kere vızık atılıyor dımı
Hacamat ve sülük yaptırmayı istiyorum istanbulda önerebileceğiniz yer varmı?

Süreç gayret iyi geçti kanama ve parça düşüyor yine yoğun bı şekilde hep dolaştım yatmadım ki parçalar rahat düşsün ve temizlenme olsun diye.aksam çok azaldı ve gece kesildi.ama temizlemiş hissi çok güzel enfeksiyon dan bıkmış biri olarak
Akıntılarınız bittimi yani ağrılarınız vs. Sevindim sizin adınıza

Süreç gayret iyi geçti kanama ve parça düşüyor yine yoğun bı şekilde hep dolaştım yatmadım ki parçalar rahat düşsün ve temizlenme olsun diye.aksam çok azaldı ve gece kesildi.ama temizlemiş hissi çok güzel enfeksiyon dan bıkmış biri olarak
Merhaba enfeksiyondan bıkmış biri olarak demişsiniz, ben de arastirma yapıyordum yıllardır geçmeyen vajinal problemlerim var şimdi de ıdrar yolu enfeksiyonu ile mücadele ediyorum. İse yarıyor mu sülük? Biraz bahseder misiniz surecinizden

Vajinal sülüğü 1,5 ay önce yaptırdım. Ben öncesi araştırma yapmıştım ve olumsuz hiç bir şeye denk gelmemiştim.o yüzden dedim ki ya nolcak bir de bunu deneyeyim...
Benim rahatsızlığım tam olarak kronik endometrit (Rahim zarı iltihabı) antibiyotik tedavisi görmüştüm ama etrafımda sürekli sülüğün ilithaba iyi geldiği söylendiği için korkarak da olsa yaptırdım.
Yaptırmaz olaydım. Hayatım altüst oldu. Sağlığım bozuldu. İlk 2 haftanın sonunda şiddetli bir akıntı ve şişlik, zonklama tarzı ağrı oldu. Kültür vermiştim. Acinetobacter lwoffii diye bir mikrop çıktı. Doktor acil antibiyotik başlamamız gerekiyor bu kötü bir mikrop sakın hamile kalma bu dönem dedi ve hemen 10 günlük antibiyotik başladık. Fitil de kullandım Antibiyotik bitince doktorumla görüştüm 1 hafta bekleyelim dedi. Bu süreçte şişliğim geçmişti akıntı azalmıştı. Hiç bir sorun gözükmüyordu. Kontrole gittiğimde kültür almadı çünkü aylardır kültür veriyorum. Sadece vajinal muayene etti. İçerisi temiz hiç bir sıkıntı yok dedi. Vajina florası bozulduğu için probiyotik verdi yanında kefir ve yoğurtla destekle dedi. Buraya kadar herşry normal çünkü doktor sülük yaptırdığımı bilmiyor. Söylemezdim de...
Sülük somrası vücudumda sürekli ağrılar olmaya başladı. Başım, boğazım, iç batın dedikleri karnın her tarafı, böbrek, kasık ağrısı, bel ağrısı...
Sırf bunu yazmak için kadınlar külübüne üyeliğimi aktifleştirdim. Düşünenler varsa sakın ama sakın yaptırmayın. Başkalarına iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Bebek sahibi olmak için sağlığınızdan olmayın.

X