Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aşı olcakmisiniz

gecmis olsun canim sana onu diyen suleyman beydi sanirim sok oldum... Nasil ayirt edememis. İnşaallah temiz sonuc alırsın...
Saol cnm benm hayır suleyman bey degıldı kendı doktorumdu dogum yaptıgım suleyman beye gıdıcektm acıkcası muayne ve yakma ıslemlerı cok pahalı dıye nevra hanımı tercıh ettım memnun kaldm

Herkese merhaba 5 sene onceki erkek arkadasimdan bulasti tam bir birliktelik yasamadik cesitli kasilmalar yasiyordum yakinlastigimizda 7-8 ay surdu ve ayrildiktan sonra anus ve vajina arasi yakin bir yerde 3-4 tane sigil cikti biri karnabahar diger ikisi kucuk top gibiydi vajinada hic cikmadi o kadar korkunc dr lara denk geldim ki agzinda da kesin vardir diyen bir dr yuzunden haftada 1 kbbye gidiyordum agzimda herhangi bir lezyona rastlanmadi popoma yakin yerdekiler de yakildi ve 5 yila yakin bir daha cikmadi keske ciksaydi da test yaptirsaydim dedim cunku bakire oldugum icin smear yapilamaz dediler bu 5 yilda kimseyle birlikte olmadim anksiyete yasiyorum arastirma sonucu cok tatli bir dr buldum beni acayip rahatlatti kizlik zarimi kontrol etti ve smear fircasini keserek inceltti kizlik zarina zarar vermeden smear ve hpv aldi ikisi de negatif geldi. Simdi ben hpv li miyim?

Bu arada anuste de 5 yildir tekrarlamadigi ve hpv testi negatif geldigi icin doktorum hpv yi unutup hayatima bakmami soylese de ben endiselerimin onune gecemiyorum. Bu virusun sadece rahim agzinda kansere cevirdigini erkeklere hicbir zarari olmadigini ve anus bogaz vs cok ama cok dusuk ihtimaller oldugundan bahsetti. Kendisi fazlaca hpv seminerlerine katilmis bir dr ve 10 yil once amerikadaki bi dra bizzat sordugunu ve bu virusun vucuttan atildigini soyledi bunun sadece zamani kiminde 6 ay kimin 1-2-3 yil belki 5 yil dedi. Ama virus bir sekilde vucut tarafindan etkisiz hale getiriliyor bazi insanlarda bu mudahale gerektirirken bazilari kendiliginden atiyormus.

Son olarak da hissettiklerimi yazmak istiyorum ben de bir cok kisi gibi kendimi cüzamlı gibi hissettiğimi dr’a söyledim hatta konuşurken ağlıyordum tamamen cahilliğim yüzünden başıma gelmişti çünkü bunlar. Suçlu biri varsa o da bendim. Ama dr um bana daha bugün bakire bir kızın siğillerini yaktığını söyledi kendini öyle hissetme emin ol çok fazla hpvli var ve zamanla vücut bunu atıyor zaten dese deee gelin görün ki 5 sene geçti hala aklımdan gitmiyor:) hepimiz bilseydik kendimizi korumaz mıydık ya da aşımızı olmaz mıydık? Burda da malesef sağlık sistemimiz ve cinsel eğitim yetersizliği devreye giriyor. İnşallah ilerde hepatit gibi zorunlu okullarda çocuklara yapılan bir aşı haline gelir. Bu kadar yaygınlığın sebebi de o değil mi? etrafta hala birleri birilerine bulaştırmaya devam ediyor malesef.

5 yılın birikmişlerini yazmakla bitiremicem galiba:) Aşı için de o zaman ilk gittiğim ve biyopsiye bile gerek görmeyen bilgisiz doktorum artık gerek yok dese de (doktor seçimi gerçekten çok önemli 1 doktorla sınırlı kalmayın çok korkmuş ve yalnızdım hemen olsun bitsin istedim araştırma yapmadan) bu doktorum yapalım negatifsin dedi bu hafta aşı olucam ve şu bilgiyi de eklemek isterim bağışıklık sistemi düşünce tekrarlar kanayınca tekrarlar vs yazanlar vardı siğilleri yaktırdıktan 1 yıl sonra jiletle alırken baya bi kanattım ve o zaman bile yakın tarih olduğu halde tekrar siğil çıkmadı, bağışıklığım yerle bir olduğu zamanlar oldu yine siğil çıkmadı, en son bağışıklık ve stres kaynaklı bir cilt hastalığı yaşadım o zaman da çıkmadı. Yani ya ben bunu vucudumdan attım ya da sessiz sedasiz bekliyorlar mı bilemiyorummmm

kuzum gecmıs gıtmıs rahat ol 5 senede sıgıl cıkmadıysa negatıfsındr emınol buna bırde hala bakıre oldugun ıcın ıcerıde yoktur hıc bırsey korkma

kuzum gecmıs gıtmıs rahat ol 5 senede sıgıl cıkmadıysa negatıfsındr emınol buna bırde hala bakıre oldugun ıcın ıcerıde yoktur hıc bırsey korkma
Teşekkür ederim umarım öyledir ama şimdiki korkum da acaba boğazımda var mıdır? Diye malesef ilk sevgilimle oral sex yaşamıştık bildiğim tek korkutucu hastalık hivdi o yüzden cahilliğimin cezasını çekiyorum. Kbb doktoru bir şey yok desede sürekli ağzımda yanma hissediyorum ve bulunduğum ildeki lablarda ağız içi test yapan yer yok istanbulda gelişim lab da ağız çalkalama suyu ile bu testi yapıyorlarmış sizce doğru sonuç verir mi böyle bir sorun yaşayan var mı sitede ya da test yaptıran?

Mavı labta yaptırdım ben pozıtıf cıktı malesef ama senın oda negatıftır 5 sene olmus olsa bı belırtı verırdı heralde yanma bendede oluyordu mıde kaynaklıymıs ılaclarla gectı

Mavı labta yaptırdım ben pozıtıf cıktı malesef ama senın oda negatıftır 5 sene olmus olsa bı belırtı verırdı heralde yanma bendede oluyordu mıde kaynaklıymıs ılaclarla gectı

Öncesinde boğazımı incelemezdim ama hpvden beri hep olan dilimin bitişinde boğaza doğru dil bağımın orda küçük kırmızı bir şişlik var boğazımda da doktor tahriş ve faranjit kaynaklı dese de açıkçası kbb cilerin anladıklarını düşünmüyorum ancak çok belirgin olması lazım ki hpv desinler kaç kere gittim bir şey yok diyip gönderdiler ama korkuyorum şimdi çok güzel yeni bir ilişkim var benimle evlenmek istiyor ben sürekli kaçıyorum o da anlam veremiyor anlatamıyorum da çok seviyorum ayrılamıyorum da kendimi çok kötü hissediyorum inanın çıkmazda gibiym böyle bir şey nasıl anlatılır ki?

Aşı olcakmisiniz

HPV sebebi ile bir cok doktora gittim ve asi konusunu da gorustum. Bir kac doktor HPV virusu vucuda girdikten sonra asi olmanin iyilestirmeyecegini ve korumayacagini soylese de , bazilari yine de diger HPV tiplerinden korunmak icin asi olmam gerektigini savundular

Henuz asi yaptirmadim ama istiyorum

Doktor anlardı dıye umıt edıyorum cok takıyorsan rahatlamak ıcın test yaptır bazı lablar kargoyla gonderıyor sen suruntu alıp gerı gonderıyorsun ıncelıyorlar rahatlarsın

Doktor anlardı dıye umıt edıyorum cok takıyorsan rahatlamak ıcın test yaptır bazı lablar kargoyla gonderıyor sen suruntu alıp gerı gonderıyorsun ıncelıyorlar rahatlarsın

Kendim doğru yapabilir miyim bilmiyorum bu yüzden yakın tarihte İstanbula gidip yaptırmayı planlıyorum sizlere de sonucu bilgilendiririm teşekkür ederim ilginize :)

Kendim doğru yapabilir miyim bilmiyorum bu yüzden yakın tarihte İstanbula gidip yaptırmayı planlıyorum sizlere de sonucu bilgilendiririm teşekkür ederim ilginize :)
Nerede yasıyorsun cnm tamam geldıgınde yaptr ztn sonuc bır gunde cıkıyor ama bence negatıfsın emınol buna

Boğaza dogru dilin hemen bitiminde ki cift taraglı noktacık gibi iki beze minik onlar normal acı tat tomurcukları canım

Boğaza dogru dilin hemen bitiminde ki cift taraglı noktacık gibi iki beze minik onlar normal acı tat tomurcukları canım
Tat tomurcukları değil bu dil bağı var ya dilin bitiminde bademciğin önünde boğazla birbirine bağlayan onun üzerinde bi de dil alt tabanında minik kırmızı noktalar var 2-3 tane doktor onu da bazı insanlarda olduğunu söyledi ama bilmiyorum çok normal gibi gelmiyorlar

Sonuçlar negatif dediniz hpv virüsü vucuttan kaybolduysa aşı yaptırabilirsiniz

Kizlar Ben de hpvliyim kadin dogum doktorum takip ediyordu zaten. Bugun farkettim Benim de dilimin gerisinde sigil cikmis. Bunu yakacaklar mi simdi napacaklar, Bir de bogaza dogru sicrama olup olmadigi nasil anlasilacak bunun bir filmi var mi ki? Ya orda da varsa naparim ben tedavisi ne acaba? Cok korkuyorum uyuyamiyorum ne olur bilginiz varsa paylasin

Canım senin aftlar mideden dolayı mi oluyormuş ? Hangi doktora gittin detaylı araştırıldı mi ? Bende gidecem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…