Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar günaydın dünden beri kolleid gümüş suyu araştırıyorum kullanan ya da bilgisi olan var mı? Virüs,mantar ve bakterileri öldürdüğü söyleniyor.
Ben de araştırdım yabancı forumlarda ama kullanıp çok etkisini gören okumadım oyuzden almadim

Hpvli olup saglikli dogum yapan cok kadin. Var biloyorum.ama yuksek riskli hpvli olup da kurtaj olup sonra yeniden hamile kalan var midir?yani kurtajla rahim icine yuksek risk hpv bulasip sonrasinda ha mile kalan? Hergun okuyorum bu sayfalari ve burdaki bayanalrin doktorlardan daha ozenli ve bilgili oldugunu duusnuyorum.cogu drun bastan savdigini siz de biliyorsunuz.burda okuyorum iste tek dr ile sinirli kalsaydim kanser olacaktim.diyenler var.drun agzindan sozu cimbizla aliyorum diyen var.bazi durumlar var ve ben su an dr a gidemem.bu hpv de su anki esimle alakali degil oncesinde olan bir durum.telasliyim tedirginim

Arkadaslar akinti oldugu zaman camasiri islatiyor mu yoksa icinde mi kaliyor??

neden eskı esınde sıgılmı vardı

Negatifsiniz suan ozaman aşı oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…