Doktor yapmıyor. Sabah ilk idrarınla gidip veriyosun. Ben pcr multiplex baktırmak istiyorum diyosun. İçinde bulaşıcı mikroplar var hepsine bakıyorlar.Bu labda testini hangi doktor yapiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor yapmıyor. Sabah ilk idrarınla gidip veriyosun. Ben pcr multiplex baktırmak istiyorum diyosun. İçinde bulaşıcı mikroplar var hepsine bakıyorlar.Bu labda testini hangi doktor yapiyor
Canım sende benim gibisin korkma yakarken bi acısı olmuyor ama gittiğin doktor güvenilir mi orası biraz düşünülür çünkü bende yaklaşık 2 aydır doktor arıyorum ne zamandan beri varlar?
Kadın doguma gıtmelısın smear ve hpv testı yaptır
Hpvnin cok turu var.hangilerine bakıyorlar canim?saglik ocaklarinda da smear ve hpv testi var. kolay artik bu isler.ben yaptiriyorum
Hpv 16 ve hpv 18 riskli olanlar canım onlara bakıyorlar. Bende onlara bakılmıştıHpvnin cok turu var.hangilerine bakıyorlar canim?
Slm arkdslar ben ilk defa yaziyorum bu konuya..benimde makatimin kenarinda ve vajina girisinde kasigimda ustdudakta sigil cikti..dktra gttm smear yapti temiz cikti ve yakilmasi lasim dedi..ve ben hep erteledim..ayni o sekilde duruo hersey..yakilirken aciyormu yoksa uyusturuolarmi..neolur bisy yazin..korkuom cok
canımm merhabalar bekletme beklettiğin zaman kökleniyor siğilSlm ben bir dktra gittim simdi yariyil tatilinde tekrar gidicem ne gerekiosa yaptiricam..cunku 2 oglum var annem gelecek onlari bakmaya..kipirdayamiom bieyere..bende 6 7 ay oldu var..ilk onemsemedim ama cogalinca baska yerlerde korktum cok..sizin cok varmi peki
Canim iyide hangi doktora gidip bu tahlilleri istemesini soyliyecegim.Doktor yapmıyor. Sabah ilk idrarınla gidip veriyosun. Ben pcr multiplex baktırmak istiyorum diyosun. İçinde bulaşıcı mikroplar var hepsine bakıyorlar.
Saglik ocaginda 30 yaş ustundekilere yapiyorlarsaglik ocaklarinda da smear ve hpv testi var. kolay artik bu isler.ben yaptiriyorum
Bi doktora gitmiceksin. Özel bi laboratuvar olduğu için gidip istediğin testi yaptırabilirsin. Merhaba ben şu testi yaptırmak istiyorum demen yeterli.Canim iyide hangi doktora gidip bu tahlilleri istemesini soyliyecegim.
Anladim canim ozel bir laboratuvar bulurum inss.ucreti ne kadar acaba siz ne kadar odediniz.ayrica hangi sikayetleriniz vardıda yaptirma geregi duydunuzBi doktora gitmiceksin. Özel bi laboratuvar olduğu için gidip istediğin testi yaptırabilirsin. Merhaba ben şu testi yaptırmak istiyorum demen yeterli.
Allah razı olsun cok guzl acıklamıssın cnm su sıgıllerden kurtulayım bı dedıgını yapacagım rabbım hepımıze sıfa versın ınsallahCanim sen bana yardimci oluyorsun ben de sana olayim.
Doktorlara gorundun ve normal kultur aldirdin sanirim.ve sonucta bisey cikmadi ama rahatsizligin gecmemis verdikleri ilaclara ragmen.burada sunu cok sorgulamistim ben.drlar kultur sonucun temiz bisey yok diyorlar amarahatsizligimiz gecmiyor ve onlar sunu demiyorlar.normal kulturde uremeyen bakteriler var.bir labla gorusup ayrintili test yaptirin.o zaman cikar ne rahatsizliginiz varsa.bunu demiyorlar.bu yuzden 2 yil zaman kaybettim ben
En sonunda ozel bir labda test yaptirdim klamidya cikti ama hamile oldugum için tedavi göremiyorum.antibiyotik aliyorum ama gecmiyor.
Senin de yapacagin en guzel sey ozel bir lab ile gorusup durumunu anlatip test yaptirmak.saglikla kal canim
Miraycım hpvnın daha 15tane rısklı tıpı var sende bunlara bakılmamıs mesela bende yuksek rısklı 59varHpv 16 ve hpv 18 riskli olanlar canım onlara bakıyorlar. Bende onlara bakılmıştı
Cankm benimde bildigim kadinlarda en onemlisi 16 ve 18Miraycım hpvnın daha 15tane rısklı tıpı var sende bunlara bakılmamıs mesela bende yuksek rısklı 59var
Amin canim ya inss dogru karar ver yani gercekten seviyorsan bu sebeble yuvani yikma.bir psikolojok destek al daha dogru karar verirsin@Kizim ve ben F Ftmrt canlarım ya o kadar iyisiniz ki sanki uzaktan arkadaşlarımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum.. hepimizi kader bu hastalıkta kesiştirdi kötü bi tesadüf ama aile gibi olduk zaten burada yazan sayılı kişileriz.. umarım doğru kararı veririm eşimle bu virüs aramızı bozdu kendime gelemedim zaten çok güçlü bi psikojiye sahip değilim yıllarca anksiyete ile uğraştım bu çok ağır bi darbe oldu.. biri yüzünden hasta olmak çok kötü bi duyguymuş rabbim kimseye yasatmasin ailemin yanındayım uzak kalıp düşünücem ıns en doğrusu olur en hayırlısı için dua ettim hep kızlar rabbim hepimize şifa versin
Ahcc turkiyede var zaten geldi artıkArkadaşlar ahcc getirtebilecek olan var mı? Ne olur yardımcı olun bu konu da bana
Ne testi vermiştin?Kizlarrr Allaha bin şükür sonuçlarımı aldım bugün temiz çıkmış çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun