- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende agfa yapıyorum almadan o sekılde doktora gıdemıyorum suanda yaptrmadm hc bsy cok fazla kasıntım varCanım en iyisi öyle aslında dr lar almayın diyorlar oranın bağışıklığını düşürüyormuş.. artık idare edeceğiz bende 2 ayda bir alıyorum.. dün aldım bugün tahriş gibi oldu ya içime sinmedi
Bende çekiniyorum aslında ama doktor sağolsun bama senin sağlığın mı önemli yoksa şu saçma tüyler mi bırak rahat ol çekinme sadece sende yok herkeste var dedi rahatladım bende almıyorum valla makasla kesiyorum :)Canım en iyisi öyle aslında dr lar almayın diyorlar oranın bağışıklığını düşürüyormuş.. artık idare edeceğiz bende 2 ayda bir alıyorum.. dün aldım bugün tahriş gibi oldu ya içime sinmedi
varmış bendeSana katılıyorum canım stres adamı mahv eder.en iyisi uzak durmak ve sonuçlarında çıkmaz ınss çıkarsada aynı davran ve bağışıklık guclendir
Sigilmi var nasıl anladiniz test yaparakmivarmış bende
Kızlar ben bunu okuduktan sonra aşıdan korkar oldum sıNın düşünceniz ne?
Vay bu benıde korktuktu oysakı en kısa surede ası olmayı planlıyordum ama okadar doktor ası olun dıyor bırde bu yazıda bırkac yanlıs soylem farkettım tıp 6 ve 11 kanser yapmıyor sadece sıgıl yapıyor sıgıller ıhmal edılırse kansere donusum olabılıyor yazıda dırek kanser yapıyor yazılmıs en kısa surede suleyman engın ahkana gıtmeyı dusunuyorum gıdeyım aklımızdakı butun soruları sorucam arkadaslarKızlar ben bunu okuduktan sonra aşıdan korkar oldum sıNın düşünceniz ne?
Eşim allokin alfa diye bi aşı var onu da araştırdı hatta ukraynada Rusya'da yaşayan arkadaşlarına aldırıp yollamayı düşünüyordu hepsi de aynı şeyi demiş felç olma riski var diye gardasili da araştırdık o da yan etkileri varmış kızlar ben zaten asi yaşını geçtim yeğenlerim için araştırıyorum ama yan etkileri varmış vebal almaya gerek yok hiç yoktan bağışıklık güçlendirmek daha iyiVay bu benıde korktuktu oysakı en kısa surede ası olmayı planlıyordum ama okadar doktor ası olun dıyor bırde bu yazıda bırkac yanlıs soylem farkettım tıp 6 ve 11 kanser yapmıyor sadece sıgıl yapıyor sıgıller ıhmal edılırse kansere donusum olabılıyor yazıda dırek kanser yapıyor yazılmıs en kısa surede suleyman engın ahkana gıtmeyı dusunuyorum gıdeyım aklımızdakı butun soruları sorucam arkadaslar
Vay bu benıde korktuktu oysakı en kısa surede ası olmayı planlıyordum ama okadar doktor ası olun dıyor bırde bu yazıda bırkac yanlıs soylem farkettım tıp 6 ve 11 kanser yapmıyor sadece sıgıl yapıyor sıgıller ıhmal edılırse kansere donusum olabılıyor yazıda dırek kanser yapıyor yazılmıs en kısa surede suleyman engın ahkana gıtmeyı dusunuyorum gıdeyım aklımızdakı butun soruları sorucam arkadaslar
Aynen canim sor bizide bilgilendir burda bazen doktorlar bilgi kirliligin olabileceğini söylüyor yani .en iyisi doktorlar bilir bikac doktora sormak lazim herkes sorsun bilgilenemlimVay bu benıde korktuktu oysakı en kısa surede ası olmayı planlıyordum ama okadar doktor ası olun dıyor bırde bu yazıda bırkac yanlıs soylem farkettım tıp 6 ve 11 kanser yapmıyor sadece sıgıl yapıyor sıgıller ıhmal edılırse kansere donusum olabılıyor yazıda dırek kanser yapıyor yazılmıs en kısa surede suleyman engın ahkana gıtmeyı dusunuyorum gıdeyım aklımızdakı butun soruları sorucam arkadaslar
Canim gardasil 45 yada kadar yapılabiliyormuş. Bende düşünüyorum ama korkuyorum bi yandanEşim allokin alfa diye bi aşı var onu da araştırdı hatta ukraynada Rusya'da yaşayan arkadaşlarına aldırıp yollamayı düşünüyordu hepsi de aynı şeyi demiş felç olma riski var diye gardasili da araştırdık o da yan etkileri varmış kızlar ben zaten asi yaşını geçtim yeğenlerim için araştırıyorum ama yan etkileri varmış vebal almaya gerek yok hiç yoktan bağışıklık güçlendirmek daha iyi
Bende korkum yaptırmak istemiyorum eşim araştırdı Yan etkisi çok fazla dediCanim gardasil 45 yada kadar yapılabiliyormuş. Bende düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan
Sende haklısın canım çocuklara yapılan aşılar kimbilir nasıl zararlara yol açıyor ama yapılıyor yine deFakat arkadaslar bebeklerımıze yaptırdıgımız asıların cok fazla yan etkısı var ama yaptırıyoruz
Evt onuda düşünmüyor değilim bakalım doktorumuza soralimda bir .sizlerde sorun yan etkilerinide sorun. Inss bişey olmaz derlerse yaptiralimFakat arkadaslar bebeklerımıze yaptırdıgımız asıların cok fazla yan etkısı var ama yaptırıyoruz
Evet canım aklıma gelen her soruyu soracağımEvt onuda düşünmüyor değilim bakalım doktorumuza soralimda bir .sizlerde sorun yan etkilerinide sorun. Inss bişey olmaz derlerse yaptiralim
Bu yazının üstüne biraz rahatladim canım ınss ozman yaptıralım.eski ve yeni arasında ne fark varKızlar gardasil FDA onaylı bir asidir. Fda onayı çok önemlidir. Her aşıda yan etki payı vardır kizamik su çiçeği verem hepatit.. hepsinde yan etki ihtimali vardır ama çok düşük olduğu için devlet bunları zorunlu yapar hatta. Cogu dr kendi yaptırıyor bu aşıları. Elimde olsa yeni gardasil 9 cıktı onu vurdurmak isterdim ama tr de yok.. benim doktorum asiyi kesinlikle olun diyor. Ilerde rahim ağzı kanseri tarih olacak diyor çünkü aşı devlet programina alınması çalışması varmış. Buda küçük yaşta asi olup yeni neslin asili olup kanseri azalarak yok olması demek.. bence olunuz ben olacağım